Horoskopy od 26-03-2012 do 01-04-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třináctý týden roku 2012

1. Beran – tento týden přeje co nejpraktičtějšímu přístupu k životu. Méně snění více realismu. V pracovním životě bude dobré změnit ty nejstarší návyky.  Pokud je důvod nyní něco slavit, vymyslete co nejradostnější oslavu a pozvěte všechny nejbližší – nemusí přijít, ale je potřeba je pozvat. V lásce tento týden nesmíte zapomínat, že někdy vaše názory o tom, co si druhá strana myslí, jsou jen vaše názory. A realita může být úplně jiná. Jaro už je v plném proudu, nezapomeňte se hýbat.

2. Býk – udělejte si pořádek v pracovních záležitostech, máte poslední možnost dohnat některé záležitosti. Nyní je také čas dokončit něco úředního. Až budete se vším hotovi, tak ještě neodpočívejte, ale proberte vše do detailu a naplánujte si další konání. Omezte výdaje, zvláště pokud plánujete obnovit šatník, tak ne tento týden. V milostném životě je čas se přestat hádat a začít se věnovat opravdu lásce. Pokud nemáte partnera, jeho hledání bude nyní těžší. Celkově byste měli mít trochu horší formu.

3. Blíženci – tento týden se starejte hlavně o finanční záležitosti. Bude dobré, když v domácím rozpočtu budete mít naprosto jasno, abyste věděli, kde jsou ještě potřebné rezervy pro nouzové situace. Vyhýbejte se riskantním investicím a hazardu obecně, zvláště v druhé polovině týdne. Horoskop vám radí, abyste ve společnosti měli hodně našpicované uši. Můžete zaslechnout nějaké velmi zajímavé informace, které později bude možno velmi dobře využít. S partnerem si věci pořádně vyjasněte, může docházet ke zbytečným neporozuměním. Vaše forma bude střídavá, tělo se vám snaží naznačit, že máte mírně nesprávnou životosprávu.

4. Rak – nejdůležitější se v tomto týdnu ukáže rozum a racionalita. Bude několik událostí, na které byste chtěli reagovat emotivně, ale pokuste se zabrzdit a rozmyslete si vše. Tento týden se vám v pracovních věcech hodí nejvíce dvě rčení. Nepořádek průvan neuklidí a věci mají i druhé dno. V lásce to bude dost jako na houpačce, největší vliv na výslednou domácí atmosféru budete mít vy sami. Pokud již začínáte pociťovat jarní únavu, nestyďte se a trošku si odpočiňte.

5. Lev – je jasné, že máte velké plány a ještě větší ambice. Ale nebojte se také někdy rozhlédnout kolem sebe a poslechnout si radu někoho z vašeho okolí, kdo s danou věcí má také zkušenosti. Když se dva hádají, vy na tom můžete vydělat. Chce to jen trošku tvrdší lokty. V lásce by to mělo být jako v rozkvetlém růžovém sadu. Kdyby to šlo, tak si na víkend naplánujte společnou cestu. Jestli jste se necítili nejlépe, nyní by mělo přijít zlepšení. Pokud plánujete nějakou terapii či zdravotní zákrok, ten čas právě nastal.

6. Panna – hvězdy vám přejí. Tento týden je ta správná chvíle, abyste svému životu dali nějaký nový dobrý směr. Od středy by se vám mohlo hezky podařit skloubit pracovní věci a povinnosti. Jen nesmíte zanedbat nějaké důležité záležitosti, na které je nyní ten nejvyšší čas. S jarem se stáváte atraktivnější, je toho možné docela dobře využít. Hodně se usmívejte. Pokud se budete cítit dobře, pokuste se více vylepšit figuru a experimentujte s jídelníčkem.

7. Váhy – měly by se ozvat tento týden nějaké záležitosti z minula. Půjde o věci, které jste buď zanedbali a nebo odložili na nějaký lepší termín. V pracovních věcech nedělejte nic nového, snažte se plnit jen potřebné minimum a nabírejte síly. Pozorujte. Díky tomu dostanete dobré nápady, které později zúročíte. Pokud je ve vašem vztahu něco nedobrého či nepříjemného, tento týden bude náročnější. Ale vše by se mělo konečně vyjasnit. Ozvěte se přátelům a vyjděte mezi lidi. Pokud toužíte po štíhlejší postavě, musíte pro to něco udělat. Ale pozor, je dobré se poradit se specialistou.

8. Štír – tento týden vám horoskop předpovídá spíše více klidu, a to jak v jeho pracovní tak i odpočinkové části. Proto se budete moci klidně koncentrovat jen na svých každodenních záležitostech a nebudete se stresovat nečekaným. Neuškodí vyrazit na různá setkání a získávat nové kontakty. V druhé polovině týdne by měla vaše peněženka ztloustnout. V partnerském vztahu se může objevit pár změn, ale půjde spíše o vnější projevy a nějaké drobnosti. Bylo by dobré udělat něco pro svou krásu. Pokud se budete cítit dobře sami se sebou, vše bude hned lepší a jednodušší.

9. Střelec – celých pět pracovních dnů bude velmi náročných, budete potřebovat hodně sil a možná i trochu štěstí. Ale velmi brzo byste měli vychutnat ovoce své těžké práce. Chtělo by to nějaké hezké přátelské setkání (po splnění všech povinností), pokud ho obdržíte, nevyhýbejte se mu. Pokud se žádné neobjeví, zorganizujte něco. Bylo by dobré ve vztahu začít něco od začátku. Nepokoušejte se řešit neřešitelné. Čerstvě zamilovaní Střelci by si měli promyslet co dál. Nezapomínejte na pravidelný delší spánek, víkend věnujte odpočívání.

10. Kozoroh – v práci se snažte o co nejvíce nestranný přístup. Velmi jednoduše můžete udělat chybu, pokud nebudete objektivní při posuzování problémů. Říká se dvakrát měř, jednou řež. A toto rčení má naprosto jasné odůvodnění. Pokud se vám zdá, že doma je atmosféra napjatější, pokuste se nehnat věci do krajností. Dělejte to jen za předpokladu, že toužíte po ostrém konfliktu a máte dost sil na výhru. Můžete se zamilovat, ale ta láska bude hodně nestálá. Pozor na virová onemocnění. V oblékání nezapomínejte, že ještě není léto.

11. Vodnář – pokud budete tlačeni k rozhodnutím, pořádně si je promyslete nebo odložte do dalších konzultací. V plánech se zabývejte mnohem více možnými náklady než jen záležitostí zisků. Díky tomu objevíte i nějaké problémy, které nejsou na první pohled vidět. Hned v pondělí si udělejte rozvrh důležitých záležitostí a nezapomínejte na povinnosti, které vás v nejbližších pěti až deseti dnech čekají. Ve vztazích by to mělo být takové jarní. Občas velké množství romantiky a lásky a občas nepříjemně chladno provázené deštíkem. Dešťům i chladu se lze ale vyhnout. Jezte hodně vitamínů, prospívat by vám nyní měly ředkvičky, jablka a nějaké hodně exotické ovoce.

12. Ryby – buďte hodně citliví na peníze. Hlídejte si výdaje, ale hlavně pozorujte, kde můžete získat nějakou další korunu. A to i například tím, že urychlíte nějaký dlouho plánovaný nákup díky velmi výhodné akci. Takové příležitosti na vás tento týden podle horoskopu čekají a to dokonce několikrát. Jestli toužíte po nové lásce nebo flirtování, nejvíce vám pomůže, když do svého šatníku pustíte jaro a vyberete si pestré a spíše veselé barvy. A k tomu přidáte celkový optimismus, který by vám měl také pomoci s formou. Pro vaše zdraví by nyní byla dobrá masáž nebo pravidelnější plavání.