Horoskopy od 02-04-2012 do 08-04-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtrnáctý týden roku 2012

1. Beran – velmi dobrá intelektuální forma, která by se vás měla týkat už od pondělí, by vám měla přinést hodně úspěchů. Stačí jen že přijdete s nějakou inovací. Pokud vám lidi tento týden budou tleskat, věřte že je to upřímné. Láska bude v tomto velikonočním týdnu pro vás velmi důležitá. Pokud stálého partnera ještě nemáte, hledejte potěšení u rodiny či nejlepších přátel. Pozor na cizinu a nebo cizince. Vaše forma by měla být velmi dobrá, můžete dělat téměř cokoliv co chcete. Pokud se zrovna uzdravujete, mělo by to být rychlejší než obvykle.

2. Býk – tento týden jsou možné nějaké větší cesty. Na nich si dávejte obzvlášť pozor na svoje osobní věci. Někdo vás bude lákat na velmi výhodnou nabídku, ve skutečnosti je velmi výhodná pouze pro vás, vy dlouhodobě na ní proděláte. Býci tento týden budou mít schopnost okouzlit každého, po kom v hloubi srdce skutečně touží. I šťastně zadaní toho mohou využít a se svým partnerem objevit něco nového, krásného … Na začátku týdne se můžete cítit hůř, ale pak by se situace měla postupně zlepšovat a nejlepší by to mělo být o víkendu.

3. Blíženci – veškeré povinnosti pracovního rázu, které jsou nyní před vámi, berte smrtelně vážně a nic neměňte. Nevymýšlejte nic nového, dělejte jen to co máte, ani o chlup více ani o chlup méně. Povinností bude stejně dostatek a budete pod pečlivým drobnohledem. Promluvte si upřímně s partnerem. Projednejte společně všechny plány a nápady, které máte na duben. Možná se zabývejte i trochu létem. Pokud do vašeho milostného života přijde příliš mnoho stereotypů, čekají vás problémy. Pečujte o sebe, váš organismus je hodně citlivý. Tento týden vám hrozí nachlazení.

4. Rak – můžete dostat nějaké zajímavé pracovní nabídky. Každou ale budete muset ještě pečlivě doladit, vždy je možné zlepšení. Hlídejte si až do pátku výdaje, abyste mohli během Velikonoc trošku bláznit. Pokud vás nyní svádí trochu více lidí, a to i nějakým nenápadným způsobem, dejte všem vědět, že vás zajímá pouze konkrétní přístup. A na svátky buďte raději s rodinou. Stejně by z toho moc dobrého nevzešlo. Starejte se více o svou pleť, pomohly by vám i cviky, které pozitivně působí na páteř.

5. Lev – sázejte hodně na soutěživost. Necouvejte, pokuste se být první a nejlepší ve všem, kde to jen bude možné. Podívejte se, jestli nemáte někde díru v peněžence. Pravděpodobně přicházíte o nějaké peníze úplně zbytečně. K pracovním požadavkům přistupujte bez vtípků, nebyly by pochopeny. Lvi kteří nemají partnera by nyní podle horoskopu měli někam vyrazit. Buď se budou skvěle bavit s přáteli a nebo dokonce na někoho narazí. Lvi v páru by se měli bavit také v páru a hlavně si hodně vychutnat Velikonoce. Trochu zpomalte, odpočinek by vám prospěl. Víkend si můžete vychutnat v přírodě.

6. Panna – pracovní záležitosti a povinnosti by měly být velmi podobné jako v předchozích týdnech. Ve středu a čtvrtek jich možná bude o něco méně a celkově tyto dva dny by měla být výrazně uvolněnější atmosféra. Čekejte důležitý dopis nebo email. Pokud žijete ve vztahu, nedávejte svému protějšku důvody k žárlivosti. To co budete považovat za nevinný flirt nyní bude odebráno jako urážka či zrada. Panny bez partnera mají týden, kde se budou cítit jak u přeplněných regálů. Pokud vás trápí alergie, nyní hrozí, že jejich působení bude výraznější.

7. Váhy – v pondělí zařiďte důležitou úřední či finanční záležitost. Poslední šance nebo vás čekají problémy. V druhé polovině týdne se snažte při rozhodování využít rady zkušenějších osob. Samostatná rozhodnutí budou cestou do pekel. Pokud jste ještě nenašli tu svou jedinou a pravou lásku, pokuste se být co nejotevřenější. Váš upřímný přístup může někoho okouzlit. Ve vztahu pravda udělá také nejvíce. Dávejte si pozor na hrudník a také obecně na všechny klouby. Pokud to jen půjde, vyhýbejte se náročnější fyzické práci.

8. Štír – pokud budete něco dělat, soustřeďte se na to. Až do pátku budete ohroženi různými drobnějšími chybičkami, kterým se dá ale s trochou pozornosti a štěstí vyhnout. O víkendu již vše bude v pořádku. Finanční stránka věcí by měla být v pořádku, jen si hlídejte výdaje. Nepořizujte nyní nic na dluh. Tento velikonoční týden by měl být pro vás plný romantiky, zvláště v jeho druhé polovině. Můžete se cítit mírně těžce. Celý týden vám hrozí problémy s trávením. Vyhýbejte se těžkým jídlům a všemu, o čem víte, že vám škodí.

9. Střelec – nynější čas před Velikonocemi by měl být ve znamení kreativity. Mnoho různých nápadů, jen většinou nebudou dotažené do konce. Pokuste se cokoliv, co budete chtít navrhnout lidem kolem vás, pořádně promyslet. Jinak se vám stane, že váš nápad bude zkritizován, ale někoho inspiruje a ten ho potom opravený předloží a posbírá všechny vavříny. Horoskop samotným Střelcům věští zajímavou šanci. Vše bude záležet jen na tom, jestli ji využijete nebo se rozhodnete ještě počkat. Oba výběry mohou být správné. Pokud se budete cítit sami se sebou dobře i vaše zdraví na tom bude lépe.

10. Kozoroh – pracovně by vše mělo být výrazně lepší než v minulém měsíci. I těžké věci by vám měly jít dobře od ruky a kromě práce by vám mělo zůstat i větší množství volného času.  Objeví se nečekaná hotovost navíc. Z hlediska opačného pohlaví budete tou nejdokonalejší osobou na světě. Bude ve vás nějaká magická jarní přitažlivost. Nevyhýbejte se návštěvě nebo objednávce návštěvy u zubaře. Neošetřená drobnost se může změnit na závažný problém.

11. Vodnář – budete mít možnost se naučit něco nového a nebo se zdokonalit v již dříve získané schopnosti. Opravdu to stojí za to a to i kdybyste tomu měli věnovat trochu volného času. Toho jinak by tento týden mělo být o něco více než je to obvyklé. V lásce nehledejte ani neřešte cokoliv důležitého. Prostě se jen bavte, vychutnávejte si pomalu se rozvíjející jaro, které prostě má být jen o radosti. Neměly by zde být nějaké závažnější zdravotní problémy, jen zbytečně neriskujte a používejte v přístupu ke svému tělu a zdraví zdravý rozum.

12. Ryby – horoskop vám výrazně radí, abyste si hlídali záda. Rozhodně neprozrazujte své plány dopředu. Tajuplnost bude nyní váš nejlepší spojenec, protože zrada číhá na každém rohu. Ostražitost můžete povolit někdy kolem víkendu. Ale i tam si při rozhovorech s lidmi mimo rodinu dávejte pozor. Rozlišujte projevy lásky od obětí z racionálních důvodů. Abyste se nepříjemně nespálili. I malá ranka může znamenat v budoucnu větší problémy. Každé zranění pečlivě ošetřete, případně pokud se objeví bolest i druhý den, vyhledejte ihned lékaře.