Horoskopy od 09-04-2012 do 15-04-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
patnáctý týden roku 2012

1. Beran – budete mít hodně energie, takže hned po svátcích se vrhněte plnou silou do života. Po čtvrtku se rýsuje několik zajímavých možností jak vydělat větší peníze, nenechte si je ujít. V partnerském vztahu by to mělo být milé a hezké, a Berani bez lásky nyní mohou o víkendu někoho najít. Měli byste mít dobrou jarní formu.

2. Býk – nějaká událost vás v posledních dnech příliš oslnila. Pokuste se sklopit zrak a zpomalit, jinak můžete nepříjemně zakopnout. Není vše zlato co se třpytí. Ve finančních záležitostech se nesnažte získat více než máte, nyní to naprosto stačí.  V partnerském životě by vše mělo probíhat relativně normálně, čerstvě zamilovaní mohou uslyšet něco krásného. Pokuste se najít správnou rovnováhu mezi odpočinkem a prací, relax nesmíte zanedbávat.

3. Blíženci – tento povelikonoční týden by mohl být dobrý pro nějaký nový nákup či novou významnější smlouvu. Je nutno pouze pořádně prohlédnout detaily. Pracovně by to měla být šeď a nuda až do čtvrtka, tam by mělo přijít velmi zajímavé oživení. Pokud jste před nedávnem našli partnera, pořádně si ho prozkoumejte, možná je to někdo na celý život ? Dlouhodobě zamilovaní Blíženci nyní mají možnost  objevit u svého protějšku nějakou zajímavost. Pokuste se popřemýšlet nad zvýšením fyzické aktivity.

4. Rak – díky prodlouženému volnu o svátcích a většímu odpočinku, jaký Velikonoce přinesly, nyní byste měli mít hodně energie na nové a zajímavé věci. Nebojte se nějaké větší výzvy. Je možné, že vás čeká cesta a na té cestě by se mělo stát něco velmi zajímavého.  Pokud hledáte tu svou jedinou pravou lásku pamatujte, že červená knihovna je jedno a realita druhé. Mnohem větší možnost máte najít někoho při rozhovoru než když budete čekat na ten náhlý blesk z nebe a Amorovu střelu, která vás znenadání zasáhne. Je možné, že na vás dopadne jarní únava. Neležte a vyjděte na procházku do přírody.

5. Lev – ještě o Velikonočním pondělí byste si měli jasně urovnat v hlavě co chcete a jak toho chcete dosáhnout. A pak pracovní týden tomu plně věnovat. Měli byste mít větší štěstí na peníze než je to u vás obvyklé. Nebojte se hovořit o financích, požadavcích i problémech, s jinými. Tento týden Venuše  přeje navazování nových vztahů i nezávazným flirtům. Partneři mohou plánovat budoucnost.  Fyzická forma by měla být na velmi slušné úrovni, horší je to ale s formou psychickou. Čekají vás nějaké nemilé chvíle.

6. Panna – svátky jsou za vámi, inspirujte se jimi a držte se tradičních postupů. Tento týden horoskop nepřeje u vašeho znamení jakýmkoliv improvizacím a modernizacím.  Dělejte jen to co musíte. Pokud možno se vyhýbejte kritizování jiných lidí. I mírné jízlivosti mohou být velmi špatně odebrány. V lásce je tento týden obdobím těžší zkoušky. Ale pokud budete přistupovat ke všemu s obvyklou poctivostí, problémy vás nečekají.  Pokuste se vždy najít dostatek času na plnohodnotný spánek.

7. Váhy – od úterý je dobrý čas na cesty a vyhledávání nových příležitostí, které v budoucnu mohou přinést zisk. Nezapomeňte si dobře promyslet, jakou cestou se má vaše kariéra ubírat dál. Nová láska ? Proč ne právě teď. Už jste tu jedinou pravou osobu našli ? Změňte nějaké ustálené zvyky. Pokuste se zbytečně neplýtvat energii. Můžete ji potřebovat na důležité události.

8. Štír – po svátcích byste se měli plnou silou vrhnout do práce a také všem kolem ukázat hodně vysoké nasazení. Budete pod drobnohledem a někdo bude čekat na váš chybný krok. Ve finančních záležitostech vaším nejlepším rádcem bude předtucha. V důležitých pracovních věcech zase potřebujete čas na promyšlení kudy dál. Více než lásce se nyní věnujte společenskému životu, klidně ve dvou. Romantiku nechte případně na neděli. Aktivní odpočinek vám dodá nejvíce sil.

9. Střelec – složité chvíle, které by měly tento týden dvakrát přijít budou vyžadovat hodně strategické a diplomatické řešení. Rozhodně se vyhněte emocím a zbrklosti. V druhé polovině týdne horoskop předpovídá, že dojde k vývoji událostí, se kterým nebudete souhlasit. Přivřete oči, stiskněte zuby a nereagujte. Za pár dní se ukáže, že jste měli pravdu. Pokud hledáte lásku, jděte jí naproti. Před televizí ani před zrcadlem ani u počítače se neschovává. Pokud máte partnera, ukažte mu, co by se mohlo zlepšit. Dávejte pozor na žaludek, prospěla by vám lehká jídla.

10. Kozoroh – pokuste se tento týden nastavit pozitivně a pak i následujících sedm dní bude taktéž pozitivních. Neobávejte se změn, budou pouze k lepšímu. Vyhněte se větším výdajům na zbytečnosti. V rodině by to mělo hezky jarně klapat, pokud rodinu ještě nemáte a tu lásku hledáte, tak si od hledání odpočiňte a užijte si nezávislost. Vaše forma by měla být proměnlivá, se zády vám pomůže zvičení.

11. Vodnář – i v pracovních záležitostech hledejte trochu zábavy. Díky tomu se vám může podařit uvolnit atmosféru a dosáhnout mnohem více. Kreativita a dobré vztahy z okolím by měly být vaším největším spojencem od úterý až do pátku. Během týdne se věnujte hlavně práci, rodině a lásce nechte víkend. Pamatujte, že i vaše tělo má své potřeby a snažte se jim rozumně podřídit.

12. Vodnář – v každodenních stereotypních záležitostech vsaďte na vytrvalost a neústupnost. Pokud narazíte na problémy u novinek, uhněte nebo se skrčte. Tento týden vám horoskop doporučuje trpělivost, stejně se nic nedá urychlit a spěchem by se dalo vše jen zhoršit. Pokud hledáte partnera, vyhněte se již zadaným. Ti se hodí nyní pouze na krátký jednodenní flirt, dlouhodobě vás budou pouze obelhávat. Pokud již lásku máte, pokuste se s ní „vyobchodovat“ nějakou věc co vám vadí za jinou co vadí druhé straně. Během týdne jeďte na plné obrátky, ale víkend bezpodmínečně mějte v klidovém režimu.