Horoskop na měsíc květen 2012

Horoskop na květen 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  v květnu budete vše prožívat mnohem výrazněji než obvykle. Budete mít také pocit, že je nutno se držet hlavně extrémů a vše řešit systémem ode zdi ke zdi. Zvláště v hodnocení druhých osob budete mít velký sklon vše vidět pouze hodně černo bíle. Na začátku vám to příliš škodit nebude, ale pokud si uděláte moc nepřátel, tak na konci měsíce můžete mít už problémy. Berani, kteří žijí v partnerském vztahu by si měli vychutnat ten pravý máj a lásky čas, který na ně bude působit velmi pozitivně.

Býk – měli byste být ve výtečné intelektuální formě a díky novému úhlu pohledu na několik záležitostí se vám podaří najít netradiční řešení nějakého tradičního problému. Ve vztahu se snažte stavět co nejvíce na nezávislosti u věcí, které se týkají pouze vás. Nenechte si do ničeho mluvit, jinak si váš partner z vás začne dělat loutku a bude vás velmi nadšeně řídit. Pokud budete svým vlastním pánem, tak vás čeká jeden či dva spory, ale potom to vztahu jen prospěje. Býci, kteří partnera nemají ho nyní nemusí hledat a mohou si plně vychutnat romantické a milé květnové atmosféry.

Blíženci – skoro celý květen vám uteče bez větších překvapení. Musíte si dát jen pozor na lidi, kteří mají největší vliv na váš život a vaše každodenní záležitosti. Musíte se připravit, že budou mít dloubavější náladu a občas si budou všímat věcí, které vy považujete za banalitu. Nevyhýbejte se složitým rozhovorům, vše by mělo být beze zbytku vysvětleno, jinak to může zanechat nějaké nepříjemně nedopovězené věci. Horoskop doporučuje, abyste se nebáli dvou slov, prosím a promiň.

Rak – ačkoliv se budete cítit velmi dobře a také budete mít jakési tajuplné kouzlo, tak stejně něco způsobí, že flirtování a vůbec romantické situace nebudou tentokrát tím pravým ořechovým. Vždy do toho vstoupí nějaké nepříjemnost, vždy se bude řešit náhlá událost, která naruší celou atmosféru. Budete mít problém s trpělivostí. Na začátku měsíce si dejte větší pozor na finanční záležitosti, pokud možno je dobré vše odložit až na druhou polovinu měsíce, kdy již horoskop předpovídá návrat k normě a klasickému stavu. Pokud budete muset cosi takového řešit už na začátku, konzultujte vše s několika na sobě nezávislými odborníky.

Lev – vaše finanční požadavky nebude možno jen tak uspokojit. Ale stejně byste si při rozhodování o výdajích měli dávat celý měsíc květen pozor. Horoskop totiž předpovídá, že tentokrát nenarazíte na nějakou novou zlatou žílu. Vše se bude držet při starém a spíše vám budou hrozit nějaké nenadálé výdaje, u kterých by předchozí přílišná rozhazovačnost mohla způsobit problémy.  Kolem poloviny měsíce vás může čekat nějaká dosti nepříjemná hádka. Nejlepší by bylo po ní prostě otřít slzy a rychle zapomenout. Pokud do toho budete šťourat, bude to zapáchat i zbylé dva týdny.

Panna – hvězdy a osud vám dají opravdu hodně vnitřní síly. Je jen trošku otravné, že ji dostanete na květen, kdy zas až tolik nepříjemných událostí, kterým byste museli stavět čelo a své nervy,  nebude. Na druhou stranu, člověk by měl být rád, za to co je, zvláště pokud je to pozitivní a ne naříkat, že mohlo být ještě lépe a nebo proč není hůře, když nyní víte jak na to. Květen je kouzelný měsíc, takže pokud půjde o lásku, tak by se Panny měly nyní začít radovat. Ať již partnera mají nebo nemají, v obou případech je čekají tzv. „samá pozitiva“ a to bez ironie.

Váhy – ve finančních záležitostech by se na vás konečně měl usmát osud, na začátku měsíce to tak možná nebude vypadat, ale pak přijde ten zlatý déšť z čistého nebe. Krása, která vás čeká ve finančních či možná obecněji hospodářských záležitostech, se bohužel neobjeví ve věcech lásky. Tam to bude vše spíše takové obyčejné a nudné, bez výraznějších výstřelků. Ale na druhou stranu se nebude dít nic špatného. Šance na nalezení nového partnera jsou spíše malé, na dobrý flirt taktéž. Ale malé neznamená žádné. A Váhy z partnerem si prostě mohou obout papuče a sednout před televizi. Nic hrozného se neděje.

Štír – v tomto měsíci můžete předpokládat větší dávku štěstí než je obvyklé v pracovních záležitostech. Dá se říci, že hvězdy svým vlivem vám zametou při mnoha konfliktních událostech cestičku a vy díky tomu o nic nepříjemného nezakopnete. Horoskop také předvídá, že se u vás objeví něco velmi krásného ve věci lásky. Možná s partnerem přežijete chvíle, na které nebude možno do konce života zapomenout. A nebo objevíte novou lásku, tu jedinou a pravou, která vám už na vždy bude stát po boku. Bude to velmi výrazné a nezapomenutelné. Pokud do měsíce vstoupíte s velkými hádkami, tak ty rychle pominou.

Střelec – v první třetině měsíce by se mělo objevit trochu více finančních problémů. Budou důsledkem nějakých chyb, které jste udělali v dubnu a březnu. Ale měl by to být už konec, poté bude celá záležitost uzavřena. Jak to už někdy bývá, štěstí v lásce přináší smůlu u praktičtějších záležitostí a nebo naopak. To naopak bude váš případ, když v pracovních a finančních věcech budete mít problémy, váš partner bude vaší největší oporou. A pokud partnera nemáte, tak ve společenském životě se vše bude rýsovat velmi pozitivně. Možná i to vykročí mimo rámec společenského a přesune se i do domácího.

Kozoroh – svobodní Kozorozi si budou užívat neomezené svobody. Pokud vás trápily myšlenky na téma s kým budete v následujících měsících, hoďte je za hlavu, vychutnejte si jaro a později léto a na starosti si nechte podzim, bohatě vám stačí. Před koncem měsíce by se měl ozvat někdo z minulosti. Kozorozi co jsou ve vztahu by si měli dát pozor. Je totiž možné, že začnou vidět příliš mnoho chyb na svém partnerovi, které ale nebudou skutečné. Pokud vás někdo začne přitahovat, zkuste se na něj podívat stejně kriticky, jako na to co máte doma. A najednou zjistíte, že nic není tak černé.

Vodnář – podle horoskopu by květen měl být pro vás celkem povedený. Neznamená to nějaké extrémní skoky na plus, ale prostě milý hezký měsíc bez výrazných nepříjemností. Problémy, které se mohou objevit a objeví, budou takové ty každodenní, které řešíte celý rok. Vodnáři, kteří nemají partnera a někoho v tomto měsíci objeví, by si měli ujasnit co chtějí. Objeví se totiž obavy, jestli je to opravdu láska nebo jen přátelství. I z přátelství může později vzniknout láska i z lásky se může časem stát nepřátelství.

Ryby – na začátku a na konci měsíce vás čeká několik hodně šokujících událostí, které bude dobré řešit ihned jak se objeví. Konec měsíce bude zajímavým obdobím pro nějaký větší nákup či dokonce investici. Bude to kombinace dobré příležitosti a dobré schopnosti výběru. Ryby bez partnera budou mnohem více žít minulostí a rozebíráním toho co by bylo kdyby se kdysi nestalo to co se stalo. Musíte se dost jasně rozhodnout, jestli vám to za to stojí a jestli není lepší se věnovat budoucnosti. Ryby ve vztahu budou muset o jednom víkendu řešit místo romantiky rozhodování, jaká bude budoucnost, a to v horizontu minimálně půl roku.

1 komentář u „Horoskop na měsíc květen 2012

  1. Blanka

    Jako Vodnářka doufám, že mi to tentokrát vyjde 🙂 Celý rok byl zatím tak zmatečný, že bych naprosto klidně uvítala nudný květen..

Komentáře nejsou povoleny.