Horoskopy od 16-04-2012 do 22-04-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestnáctý týden roku 2012

1. Beran – tento týden by měl být ve znamení různých pracovních úspěchů. Také pokud se učíte nějakou novou věc, tak všech sedm dní bude ve znamení otevření vaší mysli, která by měla zvládnout i velmi náročné záležitosti. Taktéž v milostném a společenském životě by to mělo být plné úspěchů, ale pozor, pokud máte partnera, před a během víkendu se může objevit žárlivost. Čeká vás velmi dobrá forma, jen se trochu postarejte o vzhled.

2. Býk – od úterý si hlídejte všechny povinnosti a hlavně termíny, budete mít sklony věci odkládat a nebo ignorovat a je zde několik důležitých věcí, které je bezpodmínečně nutno udělat. Peníze bohužel budete spíše vydávat než získávat. V milostných záležitostech horoskop předpovídá chvíle velkých emočních skoků. Ani jeden den z pracovní části by neměl být klidný, víkend záleží od vašeho přístupu. Dejte si pozor na všechny drobné znaky, které by mohly hlásit zdravotní problémy.

3. Blíženci – v pondělí si udělejte dobrý plán na zbytek týdne a pokuste si ušetřit trochu času navíc na ty věci, o kterých víte, že jsou nejnáročnější. Tento týden se bohužel vaše znalost potvrdí a věci složité budou ještě složitější. Během plánování věnujte trochu pozornosti správnému rozvržení výdajů, ať nepřesáhnete určený limit. Pracovitý a mírně stresující týden by měla vynahradit pohoda v domácnosti. Blíženci bez partnera si nyní večer mohou užívat dobrou zábavu. Na pracovitý den se připravte kvalitním odpočinkem a jezte a pijte to, co váš organismus posílí a ne oslabí.

4. Rak – nyní raději nezačínejte nic velkého, pracovních, ale i osobních starostí by mělo být dostatečné množství. V pracovní části týdne šetřete o víkendu si budete moci povolit opasky. Ve vztahu bude nejlepším pomocníkem optimismus a dobrá nálada, to by vám mělo pomoci vyřešit i případné drobné neshody. Samotní by mohli změnit svůj osud. Mohou se objevit problémy horních cest dýchacích, sáhněte po radách našich babiček.

5. Lev – lidé co vás budou tento týden hodně chválit nemají ty nejlepší úmysly. To samé se týká kritiků, kteří budou jen chtít podrýt vaše sebevědomí ve věcech, kde rozhodně konáte správně a neměli byste nic měnit. Dvakrát během týdne se může objevit zajímavá finanční příležitost. V partnerském vztahu je podle horoskopu šestnáctý týden tohoto roku zajímavou příležitostí pro řešení sporů a hádek, které na společném životě tíží již delší dobu. Vaše forma by měla být dobrá, pokud jste již letos nebyli, popřemýšlejte o preventivní návštěvě zubaře, možná problém s chrupem.

6. Panna – tento týden se v pracovních záležitostech starejte o co největší důslednost a profesionalitu. Pokuste se o nějaký originální přístup, jednak ho okolí ocení a hlavně, v blízké budoucnosti by z toho mohly být docela hezké peníze. Jestli nemáte partnera, tak podle horoskopu ho nenajdete ani tento týden, ale za to máte možnost se seznámit se zajímavými lidmi, kteří v budoucnu mohou představit někoho ještě zajímavějšího. I pro Panny ve vztahu by měl být tento týden hlavně o společenském životě. Nebojte se řešit i choulostivější zdravotní problémy.

7. Váhy – ohledně pracovních a všedních povinností by tento týden měl být spíše nudný a nezáživný. Pouze někdy v jeho polovině vás čeká nějaký významnější rozhovor či pohovor, na který byste se měli dobře připravit. V domácnosti se věnujte více rodině a domácí pohodě a vše bude v pořádku, případné spory ignorujte. Pokud hledáte partnera, tak tento týden se nebojte přijímat komplimenty. Dejte si pozor na páteř, měli byste hodně chodit na procházky a celkově udržovat své tělo v dobré formě – jen se vyhýbejte extrémní námaze.

8.  Štír – dejte možnost vašemu okolí, aby vás cenilo za vaši profesionalitu. A nechte je ať obdivují i vaši empatii. Díky tomu by se vám mělo podařit vyřešit i nějaké spory ve vašem okolí smírnou cestou, budete prostě autorita. V partnerském vztahu jistá nuda a nezájem, můžete to oživit zajímavým víkendem. Pokud jste single, tak i pro vás bude nejzajímavější víkend. Během cest si dávejte pozor na bezpečnost.

9. Střelec – pokud netoužíte po změnách, tak tento týden by vám měl vyhovovat. Je vůči změnám velmi nepřátelský. Pokud po nich toužíte, zvláště v pracovních věcech, pokuste se to o pár dní oddálit. Dlouhodobé vztahy by měly být harmonické, i když možná by to chtělo přidat někde trochu pikantnosti. Druhá strana to ocení. Střelci bez partnera by se měli oddávat spíše flirtování a zábavě a nebo tomu co prostě chtějí dělat. Nic důležitého nehledat. Mohou se objevit problémy s tlakem nebo přímo se srdcem.

10. Kozoroh – velmi dobrý čas na úpravu stávajícího harmonogramu. Může se objevit nenadálý větší přísun hotovosti. Ve stálých vztazích byste měli stavět na důvěře, vše by mělo být v nejlepším pořádku, ale nesmíte hledat problémy tam kde nejsou. Pokud nemáte partnera, dobře se bavte, kdo ví, možná se právě objeví. Vaši formu, kterou horoskop předpovídá na tento týden vám okolí pravděpodobně bude závidět.

11. Vodnář – pokud máte dojem, že vás v vašich pracovních či každodenních záležitostech prostě všichni jen přehlíží a nedokáží docenit, to co děláte, tak se už konečně ozvěte. Svět vaši aktivitu bere jako samozřejmost a pochválí jen ty, kteří si o pochvalu umí říci. V rodinném životě se vyhýbejte různým pomluvám a drbům, zvláště pokud by se měly týkat rodinných příslušníků nebo dobrých přátel. Tento týden vám hrozí více stresových situací, hlídejte si formu, už Sokolové říkali „v zdravém těle, zdravý duch.“

12. Ryby – tento týden se snažte o co největší odstup od každodenních záležitostí, sporů a hádek a problémů, které se mohou ve vašem okolí objevit. Pokud vás někdo bude vtahovat do svých trablů, s úsměvem ho odmítněte. Pozor na peníze. I ve šťastných vztazích se mohou objevit problematické dny a to by měl být váš osud v aktuálním týdnu. Ale nebude to nic důležitého, pouze nepříjemné. U Ryb bez partnera by to mělo být hodně o emocích, budete je chtít projevit, dobře se pobavíte. Starejte se o sebe dobře, zvláště si hlídejte výživu.