Horoskopy od 23-04-2012 do 29-04-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
sedmnáctý týden roku 2012

1. Beran – horoskop říká, že následujících sedm dní bude ve znamení racionality a rozumu, pokuste se z těchto dvou věcí nejvíce těžit. V úterý se může objevit nějaká šance na peníze, nenechte si ji ujít před nosem. Tento týden je šance na nějaké romantické zážitky a týká se to všech Beranů, čili i těch co partnera mají i těch co jsou sami. Jezte lehčí jídla  a vyhýbejte se sladkostem.

2. Býk – budete toužit po něčem zajímavějším než jsou všední povinnosti. Ale tento týden by to mělo být více o plánech než o realizaci. Úspěchů se dočkáte jen za předpokladu, že vsadíte na podnikavost. Pokud nemáte partnera, pořádně se kolem sebe rozhlédnete. Nečeká někdo zajímavý za rohem ?  Před a o víkendu se více věnujte pohybu. Nespěte více než je to zdravé.

3. Blíženci – v pondělí budete v pokušení se nachystat na několik nových věcí, ale místo toho byste si měli sednout a prozkoumat, co starého ještě není doděláno. A teprve až resty budou hotovy, věnujte se změnám. Pokuste se nerozhazovat peníze, také tento týden bude nejlepší jistá nenápadnost. V lásce se něco zajímavého může odehrát, chce to jen chtít. Choďte často na procházky do přírody, energie, kterou vám dá, bude ta nejhodnotnější.

4. Rak – popřemýšlejte o nějakých organizačních změnách, které by vám měly zaručit pohodlnější život. Hvězdy vám určitě přejí, ale štěstí většinou jen tak z nebe nespadne. Musíte mu i trochu pomoci. Tento týden byste měli být opravdu velmi atraktivní pro opačné pohlaví. Pozitivní myšlení a optimismus by měly hodně pomoci i vašemu zdraví.

5. Lev – tento týden by měl být příjemný, takže se i na pozitivně nalaďte. Pár problémů by se mělo objevit ve čtvrtek, ale ty vyřešíte velmi snadno. Vyhýbejte se záležitostem, které budou překračovat vaše možnosti. Pokud je budete muset dělat, vyžádejte si pomoc. V záležitostech lásky by se nemělo objevit mnoho změn, ale to neznamená, že byste se měli nudit. Bude několik zajímavých společenských událostí. Pokud přemýšlíte o hubnutí, tento týden bude skvělý.

6. Panna – budete mít několik důležitých záležitostí k vyřízení. Zvláště nezapomeňte na něco odborného či technického. Budete mít několik menších úspěchů, ale bohužel budou prokládané také problémy. Nejkrizovější by měl být počátek a střed týdne. City budou potřebovat více prostoru, není možné milovat, pokud máte pocit, že se dusíte. Vaše forma by měla být celkově dost střídavá, vyhýbejte se náročnějším fyzickým úkonům.

7. Váhy – nebojte se nachystat na nějaké nové zážitky. Obecně by tento týden měl být ideální pro nějaké cesty a také pro naučení se nových záležitostí. V pracovních záležitostech se řiďte rozumem a hlavně nezanedbávejte povinnosti. Peníze nerostou na stromě. Rodinný život bude milý, ale nic více, zábavu hledejte mezi přáteli. Energii byste měli hledat v prostředí, kde se cítíte nejlépe. Omezte využívání dopravních prostředků a spoléhejte se více na vlastní nohy.

8. Štír – nejdůležitější by pro vás tento týden měly být vztahy s jinými lidmi. Popřemýšlejte co od nich potřebujete, ale také nezapomeňte na to, co oni potřebují od vás. Pokud chcete v práci něco změnit, nyní to již neodkládejte. Je možné, že se před víkendem objeví nějaká zajímavá finanční příležitost. V lásce je občas nutno dát něco více ze sebe sama. Jestli jste měli zdravotní problémy, tento týden by se měly zmenšit.

9. Střelec – pokuste se k životu a okolí přistupovat co nejrozumněji. Někdo vám bude hodně mazat med kolem úst a vám se jeho slova budou líbit. Hledejte ale co za náhlým obratem chování skrývá. Nebude to nic pěkného. Rozhodně nevyvolávejte spory, tento týden nemůžete vyhrát. Jestli ve vašem srdci jsou velké zmatky, je nejvyšší čas si ve všem udělat pořádek.  Tento týden vám hrozí nachlazení nebo nějaké menší zranění, pokuste se na sebe dávat větší pozor.

10. Kozoroh – horoskop vám tento týden předpovídá výrazně lepší přesvědčovací schopnosti. Možná bude proto nejlepší konečně si promluvit o něčem důležitém, čemu jste se již delší dobu vyhýbali. Tento týden můžete získat uznání. Také je možné, že se objeví další hotovost. Domácí atmosféra by měla být velmi příjemná, budete si moci opravdu vychutnat pravé štěstí. Pokud hledáte lásku, dívejte se i pod povrch. Aktivní odpočinek může být blahoslavenstvím pro dobrou figuru.

11. Vodnář – tento týden vás bude něco tlačit k tomu, abyste co nejvíce zlepšil život ve svém okolí. Pomoc jiným lidem dnes, může v budoucnu přinést nějakou důležitou pomoc pro vás. Takže i ze samaritánství může být prospěch. Velké pracovní nasazení může přinést brzy sladké ovoce. Váš partner by měl způsobit to, že se na život budete dívat výrazně optimističtěji. Pokud partnera nemáte, někdo hodně blízký učiní to samé. Nejvíce životní energie vám dají věci, které máte nejraději. Jen všeho s mírou.

12. Ryby – pokuste se trochu uvolnit. Nejlepší bude, když ráno vstanete prostě s úsměvem. Pokuste se odhodit tu preventivní naštvanost, která je v našem okolí nejčastějším obranným mechanismem. V pracovních i ve finančních záležitostech se řiďte selským rozumem a vyhnete se několika nemilým problémům, které se jinak mohou objevit. V lásce nuda a šeď, o víkendu může přijít hádka. Spěchejte pomalu, mohou hrozit zdravotní problémy, u jejichž kořenů bude obyčejná nepozornost.