Horoskopy od 30-04-2012 do 06-05-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
osmnáctý týden roku 2012

1. Beran – tento týden se vám hned po prvomájovém volnu podaří dohnat některé zmeškané povinnosti, na které už v dubnu nezbyl čas. Čeká vás nějaká náročnější záležitost. V citových záležitostech to nevypadá nejlépe, budete pravděpodobně podrážděnější než obvykle a proto se vám podaří vyvolat několik hádek. Usmiřovačky by ale měly být velmi příjemné. Nepřetěžujte svůj organismus, spojte aktivní odpočinek s dostatečným množstvím spánku a budete fit.

2. Býk – celý tento týden by mohl být pracovně i finančně velmi zajímavý. Podmínkou je to, že se budete si snažit získat nové kontakty přesně tam, kde vám mohou s vaší prací pomoci nejvíce. Je to také dobrá chvíle pro změny různých smluv a úpravy podmínek. Máj je všeobecně znám, jako měsíc lásky. Zažijí to podle horoskopu i Býci s partnerem i ti samotní, kteří nyní mají šanci jak na povedený flirt tak i na dlouhodobější vztah. Energie a sil byste nyní měli mít dostatečné množství. Takže by bylo dobré zapracovat trochu více na vzhledu.

3. Blíženci – vaše pracovní pozice i náplň by měla být bez větších změn. Je jistá šance na zajímavější finanční obnos, který nebude nutno odkládat.  Začátek května nebude pro zadané jako podle básně K. H. Máchy. Čekejte spíše větší napětí, bude se to týkat nějakých rodinných záležitostí. Svobodní Blíženci si podle horoskopu budou moci vychutnat nějakou hezkou romantickou událost, stačí jen chtít. Fyzická forma by měla být dobrá, hlídejte si jen optimistický přístup k životu. Pokud možno vyhledávejte sluníčko.

4. Rak – čekejte nějaký menší pracovní problém, ale na konec vám nikdo nic nebude vyčítat. Stačí jen když ho správně ohodnotíte a pak také napravíte. Čekají vás nějaké větší výdaje, ale nemělo by to být nic výrazně překvapivého. Planety by se nyní měly opravdu výrazně věnovat všem zamilovaným či po lásce prahnoucím. Konec konců od úterý začíná Máj. Dávejte si pozor na zdraví, zvláště se vyhýbejte osobám s nějakou nakažlivou nemocí. Budete více unaveni než obvykle.

5. Lev – tento týden bude nejlépe hodnocen racionální a konstruktivní přístup, který se bude vyhýbat všem extrémům. Pokud přijdete s novými návrhy, mějte je nejdříve dokonale promyšlené. Pak by vás měla čekat dobrá odměna. Ve věcech vztahu vše záleží jen na vás. Bude se dít jen to, na co budete mít chuť a náladu. Pokuste se trochu zpomalit, svátek vám to může zjednodušit, případně si na odpočinek určete celý víkend.

6. Panna – sebejistota by vám měla nejlépe pomoci ve finančních a pracovních záležitostech. Po začátku května je možné, že se objeví na první pohled zajímavá nabídka. Nebude ale tak dobrá, jak se vám to zdá. Máte docela dobrou možnost urovnat všechny citové a rodinné záležitosti, nyní lidé budou nastaveni na řešení toho, čemu se dříve vyhýbali. Pokud máte alergie, tak tento týden nebude pro vás to pravé ořechové. Panny bez tohoto problému by se měly celkově cítit dobře.

7. Váhy – měli byste mít docela štěstí na peníze a nové způsoby získávání příjmů. Souběžně s tím je ale dost pravděpodobné, že budete mít díru v kapse či peněžence a co tam vložíte, rychle zmizí a ani nebudete vědět jak. Proto je lepší nyní u sebe nemít více peněz, abyste se vyhnuli různým pokušením. U opačného pohlaví budete slavit velké úspěchy, dá se to využít nejen pro vyvolání romantické situace, ale i například k prosazení nějakého svého zájmu. Spěte dobře a  pravidelně a ucítíte, jak každý den máte stále více sil.

8. Štír – lepší vstup do nového měsíce jste si ani nemohli přát. V květnu by se vám mělo podařit dosáhnout téměř všeho v pracovních věcech, co si nyní naplánujete. Jen pozor na někoho, kdo vás nemá rád, bude se snažit vaše úspěchy shazovat. Zamilovaní lidé uslyší hrdliččin hlas a budou šťastní. Hledající známost mohou být hned po novém seznámení dost rozčarováni. Ale vše by se mělo s časem rozhodně zlepšit. Vaše tělo bude mít velmi slušnou schopnost regenerace, ale ani přes to byste neměli podceňovat zdravotní problémy.

9. Střelec – tento týden vám horoskop rozhodně doporučuje velkou opatrnost co se týče různých investicí a přesunů větších finančních obnosů. Pracovně se pokuste přistupovat ke všem problémům s dokonalou pečlivostí a vyděláte na tom. Ve vztahu jsou možné menší hádky. Příčinou bude většinou banalita. Pokuste se po uklidnění atmosféry přistoupit k situaci „ty máš pravdu, já mám klid“ a nekažte si počátek měsíce. Neriskujte, nesnažte se ohrozit zdraví vás ani vašich blízkých.

10. Kozoroh – neodkládejte každodenní povinnosti na jindy. V nouzi něco můžete posunout o den či dva, ale co má být tento týden uděláno, musí být uděláno. Pokuste si udělat lepší reklamu. Ve vztahu se více věnujte společenskému životu a různým oficiálním i rodinným událostem. Single Kozorohům se může zamotat hlava od láskyplné síly Máje. Nezapomínejte na prevenci, velmi často bude pro vás mnohem lepší než léčba rozvinutého problému.

11. Vodnář – v tomto týdnu bude nejdůležitější vaše osobní pozice. Musíte se cítit co nejpevněji v kramflecích, jinak vám někdo znenadání podrazí nohy. Čekají vás větší výdaje na důležité záležitosti. Pro osoby vám nejbližší mějte hodně lásky a pochopení a oni se vám odvděčí ještě větším množstvím téhož. Tento týden byste měli trošičku zpomalit s pracovním nasazením. Pokud se vám podaří ušetřit trochu více času, nebojte se ho poté věnovat aktivnímu odpočinku.

12. Ryby – nebojte se rozvíjet své předchozí úspěchy. To co se vám již jednou povedlo je možné ještě vylepšit a navíc je to výtečný základ do budoucna. Čekejte nějaký zisk. Bylo by dobré si trochu odložit na horší týdny, které by měly za nedlouho nastat. Ryby bez partnera by si měly vybrat nějaké své oblíbené místo a tam vyrazit s přáteli. A pak se věnovat flirtu a zábavě. Ve vztahu pamatujte, že někdy mohou přijít i horší chvilky, ale po nich jsou zase ty lepší. Nebojte se vydat trochu peněz na své zdraví. Je to nejlepší investice do budoucna.