Horoskopy od 04-06-2012 do 10-06-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý třetí týden roku 2012

1. Beran – tento týden vypadá, že bude patřit mezi ty příjemnější, jaké jste v poslední době měli možnost zažít. Rozvijejte společenské kontakty, pokud plánujete pracovní cestu, zjistěte si nejdříve, jaké jsou proti ní námitky a přizpůsobte se. Do pátku by se vám měla zlepšit finanční situace. Dvojice by měly mít nejlepší dny během nejhoršího počasí. Samotní mohou hledat a také najít. Tento týden by měl vám nadělit větší množství energie než obvykle.

2. Býk – horoskopy předvídají, že tento týden bude lepší než obvykle pro všechny Býky, kteří hodně ctí své povinnosti. Pečliví by měli být odměněni. Tento týden by pro vás mělo být důležité hlavně to co je hmotné a měřitelné. Snění si nechte na jindy, možná trošku ho vyzkoušejte o víkendu. Víkend je ideální pro prožití s partnerem a nebo pro společenskou zábavu, pro ty, kteří partnera nemají. Začíná se objevovat sezónní ovoce. Dopřejte ho svému tělu.

3. Blíženci  – pokud se máte něco učíte něco nového, váš mozek bude nyní schopen objevit spoustu nových souvislostí a obecně budete mít velmio dobrou intelektuální formu. V pracovních věcech se pokuste o něco opravdu originálního. Ve vztazích bude život jednodušší, než u Blíženců bez partnera, ti ale budou mít mnohem zajímavější náplň týdne. Ulevte svému organismu a omezte různé škodlivé látky. Detoxikační kůra by byla fajn.

4. Rak – celý týden byste měli věnovat spíše přemýšlení o tom co dál a hodnocení toho co bylo. Ale pokuste se nedělat žádná důležitá rozhodnutí, nyní jen plánujte. Pokud máte partnera, zapojte do plánování i jeho. Pokud partnera nemáte, pokuste se rozhodnout, jestli není nejlepší čas si najít někoho, kdo vám bude oporou v různých těžkých chvílích. Vaše zdravotní situace bude slušná, ale rozhodně nebudete mít tolik sil, abyste byli schopni přenášet hory. Odpočinek bude dosti důležitý..

5. Lev – do středy se pokuste vyřídit všechny klasické všední záležitosti, z výjimkou těch, které je nutno dělat každý den. Poté se už jen věnujte věcem důležitým, takovým, které mohou ovlivnit váš osud na výrazně delší dobu než je horizont dvou či třech dní. Ve společenském a partnerském životě nyní bude nejdůležitější společnost zajímavých a inspirujících lidí. Nenechte se utrápit neustálou šedí, ta z vás bude jen odebírat energii. Pokud vás bude bolet žaludek, je to pravděpodobně signál, že byste měli trošku upravit dietu.

6. Panna – v pondělí a čtvrtek se před vámi objeví nějaké pracovní změny, které byste měli řešit rychle a prakticky. Vyhýbejte se všem spekulacím a složitým nápadům. Vše by mělo být co nejjednodušší a díky tomu i funkční. Peníze budou trochu problém, ale pokud budete rozumně plánovat, tak by nemělo dojít k závažnějším komplikacím.  Pokud jste single, nehledejte nyní změnu, čas není nejlepší a výběr by byl omyl. Pokud partnera máte, vychutnejte si kouzlo stereotypu a nepokoušejte se měnit neměnitelné, lepší je nyní případně trochu zavřít oči, jinak vám hrozí nemilé hádky. Fyzická i psychická forma nebudou stabilní, ale nemusíte se znepokojovat. Příadný nedostatek energie vyřešte odpočinkem.

7. Váhy – tak to vypadá, že vaše okolí si konečně začalo všímat, co všechno umíte a co budete schopni dokázat. Nepolevujte ve svém úsilí a brzy přinese sladké ovoce. Nyní by vám měl vyjít nějaký dobrý nákup, buď se vám podaří získat něco, po čem již velmi dlouho toužíte a nebo koupíte cosi co brzy prodáte s velkým ziskem. Tento týden hodně přeje romantice, i když počasí moc tomu nenapovídá. Ale romanticky může být i doma u svíčky, nejen pod stromem či rozkvetlým keřemn. Abyste se cítili dobře, potřebujete i dobře vypadat, nebojte se věnovat trochu více svému vzhledu.

8. Štír – pokuste se trochu více koncentrovat. A to nejen na věci pracovní, ale i na společenské kontakty, které jsou s prací spojeny. Hrozí vám, že uděláte nějakou hloupou chybu nebo řeknete něco nevhodného, co vám dost ublíží a zmenší vaše šance na úspěch. Peníze jsou na dosah, jen je musíte zahlédnout. V lásce byste si měli užívat nejvíce ty klasické každodenní radosti. Pokud se dokážete spokojit s málem, můžete najednou zjistit, že je to mnohem více, než mají lidé kolem vás. Budete mít trochu horší formu, pokuste se trochu více protáhnout po ránu, rozhýbe vás to.

9. Střelec – do úterý vše bude relativně normální. Později přijdou nějaké důležité a i trochu složité záležitosti, které se protáhnou na celý víkend. Se vším si velmi dobře poradíte, nesmíte se jen hned na začátku podcenit, stačí si říci – „já na to mám.“  U důležitých rozhovorů sázejte na vzhled a osobní kouzlo. Ve vztahu se může objevit pár problémů a nějaká menší nepříjemnost. Vyhněte se pokušení žárlivosti. Fyzická forma bude průměrná, ale vynahradí to opravdu skvělá intelektuální úroveň.

10. Kozoroh – na konci týdne vás čeká cesta nebo cesty. Nečekejte předem špatné, opak bude pravdou a budete velmi potěšeni. Držte se plánu. Nesnažte se dělat více, než jste si na tento týden určili, jinak ve skutečnosti neuděláte nic. Pokud hledáte partnera a zdá se vám, že ho máte už na dosah ruky, tak nic neuspěchávejte. Štěstí je opravdu už blízko, jen ten krok musí udělat druhá strana. Pokud chcete nyní hubnout, nevrhejte se na diety, ale vsaďte na zdravou životosprávu, vitamíny a bylinky.

11. Vodnář – velmi dobře vám půjdou od ruky věci, které se budou týkat takových přízemních záležitostí, jako jsou například finance. Budete schopni dobře vybírat a ještě lépe připravovat. Tento týden se objeví nějaká zajímavá příležitost, která bude vyžadovat více vaší pozornosti, pokuste se proto mít vždy trochu času v rezervě. Venuše a její boubelatí amorkové se šípy lásky budou mít tento týden u Vodnářů opravdu žně.  Pokuste se žít trochu aktivněji, méně televize a počítače, více sportu a přírody. Vaše tělo si to žádá.

12. Ryby – horoskop Rybám nyní předpovídá velmi úspěšný týden, kdy by se pracovní záležitosti měly dělat téměř samy. Jediným menším problémem budou věci úřední, kdy můžete narazit na hloupost a neochotu řešit samozřejmosti. Hlupáka s razítkem bohužel neporazíte, pokud to není nutné, odložte tyto věci na další týden. Od partnera požadujte, aby přestal mluvit a více vám naslouchal. Bude překvapen, ale podřídí se. A spousta věcí se díky tomu vyřeší. Pokuste se přistupovat k životu trochu klidněji. Méně prožívejte různé události a uvidíte, že se začnete cítit mnohem lépe.