Horoskopy od 28-05-2012 do 03-06-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý druhý týden roku 2012

1. Beran – v tomto týdnu se vyhýbejte jakémukoliv pokrytectví a také povrchnímu přístupu. Vše bude velmi rychle demaskováno a mohlo by vám to velmi ublížit. Výdaje čekejte spíše až před víkendem. Následujících sedm dní v partnerském vztahu může býti dost těžké. Budete mít hodně diktátorský přístup, který se navíc bude mísit se žárlivostí. Pokuste se omezit hádky na minimum a přijde sladká odměna. Berany, kteří mají problémy s nějakou alergií tento týden podle horoskopu přiliš nepotěší.

2. Býk – pracovně se vyhýbejte jakýmkoliv sporům a také různým komplotům či podrazům. Koncentrujte se hlavně na své vlastní osobě, případně hledejte přátele a spolupracovníky, se kterými dosáhnete více. Ve středu se může objevit zajímavá nabídka. Partner by vůči vám měl být kritičtější, pokud nebude na jeho výtkách ani trochu pravdy, jasně to řekněte a počkejte dokud se neomluví. Starejte se o svůj zevnějšek, díky tomu bude v pořádku i vaše psychika a to je půl zdraví.

3. Blíženci – do vlastních nápadů je nutno něco investovat. Nemusí to být vždy jen peníze, stačí například výrazně větší pracovní úsilí. Za vás nikdo pro vás jen tak dělat nebude. Společenský a partnerský život by měl být nyní výrazně bohatší než obvykle. Nebojte se vyrazit mezi lidi a trochu více si užívat. Jestli máte partnera, popadněte ho za ruku a hurá na zábavu – výrazně to vylepší váš vztah. Dobrá forma, dobrá nálada, dělejte co chcete, zdraví by mělo být nyní lepší než obvykle.

4. Rak – čeká vás výrazně více práce a povinností než obvykle. Pokuste si hlavně hlídat všechny termíny, pokud něco je má až za týden či dva, tak to může počkat, co je v tomto týdnu, to nesnese odklad, zvlášť pokud jde o úřední věci. Kdo je single, ten může počítat s hezkým románkem, důležitý je optimismus a dobrá nálada. Partnerské vztahy by si podle horoskopu měly vychutnat harmonický týden. Nepodceňujte drobné zdravotní problémy, mohou být náznakem něčeho závažnějšího.

5. Lev – vaše pracovní nasazení by mělo okolí pořádně ocenit. Je tu jeden malý problém – závist. Nic s tím nenaděláte, prostě si řekněte, že když je úspěch, tak jsou i kolem závistivé nuly. Osamělí Lvi nyní mohou zatoužit po trošičce lásky, pokud se jim podaří zamilovat, tak to na začátku bude opravdu velká vášeň. Lvi s partnerem budou mít romantičtější náladu. Omezte různá léčiva a chemii, pokud se potřebujete léčit, využijte spíše sílu přírody a moudra našich babiček.

6. Panna – tento týden by se měly projevit vaše talenty. Tam kde jste odborníkem, vám vše půjde opravdu výtečně od ruky. Dá se říci, že ve své profesi byste nyní neměli mít konkurenci a nebo byste měli být na úrovni těch úplně nejlepších. Budete schopni ovládnout každou společnost, zvláště pokud v ní bude převažovat opačné pohlaví. Pozor, pokud máte partnera,  může to v něm vyvolat žárlivost. Najděte si více času na odpočinek, pokud možno i na večerní procházku. Vsaďte na aktivnější víkend.

7. Váhy – nové nápady by vám měly přinést všeobecné uznání, zvláště od důležitých osob. Finanční ocenění bude brzy. Tento týden si dejte pozor na půjčky. Horoskop věští všem, kteří jsou v nějakém partnerském vztahu, že dojde k několika pozitivním změnám. Nebojte se vyzkoušet něco nového. Postarejte se více o svůj zevnějšek. Pokud máte problémy s váhou, následujících sedm dní je dobrých pro hubnutí.

8. Štír – pracovně to bude bez větších změn. Mělo by se vám nyní podařit si něco zajímavého koupit, co jste už delší dobu hledali a po čem jste obecně toužili. A hlavně to bude za dobrou cenu. V partnerských vztazích by měly převažovat spíše rodinné starosti, ale víkend by měl být obzvlášť milý. Nebojte se o něco partnera požádat. Štíři bez vztahu budou nyní více snít než konat. Postarejte se o své tělo, pokud vás něco bolí, najděte si nejvhodnější domácí cviky a to by mělo pomoci nejvíce.

9. Střelec – uslyšíte hodně slov uznání od vašeho okolí, ale většina budou jen prázdné lichotky, za kterými se bude skrývat ziskuchtivost chválícího. Dejte si pozor, co komu slibujete. Aby vám někdo nehodil na záda svou vlastní práci a pak se jen nesmál opodál. Romantický tento týden moc nebude, s partnerem budete fungovat normálně, spíše přátelsky. Za to hodně potěšení by vám měla přinést rodina jako celek obecně. Nelitujte chvil, které věnujete posílení svého těla, trochu méně sezení, trochu více cvičení.

10. Kozoroh – jestli narazíte na něco, co neznáte, nebojte se zeptat lidí ve svém okolí. Nemusí to být ani odborníci, často vám pomůže selský rozum někoho, kdo má prostě jiný úhel pohledu. Pozor nové známosti mohou udělat dost velký zmatek ve vašem životě a týká se to i Kozorohů, kteří mají partnery. Jestli chcete klid, raději seďte doma. Dávejte si pozor na různá zranění, vaše páteř na tom není úplně nejlépe. Odpočinek v přírodě, to je to něco co vám dá nejvíce síly.

11. Vodnář – měl by se objevit větší obnos peněz nebo nějakého majetku. Dobře si naplánujte, co s ním uděláte a pak to realizujte bez změn názoru. Máte možnost získat nějakou novou smlouvu či povýšení. Pokud jste bez partnera, nevyhýbejte se společenskému životu. Možná se vám podaří zamilovat a nebo si vychutnáte poslední měsíc máje, který přeci je lásky časem. Pokud partnera máte, připomeňte mu o hlasu hrdličky. Dobrá forma i dobrá nálada, to je ideální kombinace na konec měsíce.

12. Ryby – pamatujte si, že úspěch záleží hlavně na tom, jestli si sami budete věřit. Pokud hned na začátku prohlásíte, že se to nepovede, budete mít pravdu. Jenže funguje to i opačně, zvláště s trochou následné snahy a cílevědomosti. Pracovní záležitosti by vám měly nyní zabrat tolik času, že na lásku už ho moc nezbyde. Co se dá dělat, není všem dnům konec. Omezte stres a vynechte pokud možno sladkosti. V jídelníčku by nyní měly převažovat ovoce a zelenina.