Horoskopy od 18-06-2012 do 24-06-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý pátý týden roku 2012

1. Beran – tento týden může začít nějaká nová etapa ve vašem pracovním životě. Pokud jste něco připravovali delší dobu, je nejvyšší čast to začít. Ve středu se vyhněte sporům o peníze. Berani ve vztahu by podle horoskopu měli čekat týden, který bude plný pochopení a lásky. Malé spory mohou být ohledně potravin či nějaké každodenní drobnosti. Tento týden je šance na uzdravení, zahájení léčby nebo vyřešení nějakého delšího zdravotního problému.

2. Býk – věřte si a vsa’dte na dobrou mezilidskou komunikaci. Rozhodně vám neublíží ani trošku experimentů s novým přístupem k pracovním záležitostem. Jen na dlouhodobé závazky si nyní dejte větší pozor. Jestli máte nějaké problémy v lásce, či pocit že v vašem citovém životě je hodně chyb, zkuste o tom méně přemýšlet. Uvidíte, že problémy, které nerozebíráte neustále, ve skutečnosti nikdy neexistovaly. Případné nemoci v tomto týdnu či nějaký menší zdravotní problém se pravděpodobně hodně odrazí i na vaší psychice.

3. Blíženci – je to dobrý týden pro nachystání změny práce. Je dobré se na to ale nejdříve pořádně připravit, ať později nelitujete nějakých nedotažených drobností. V pondělí si naplánujte hlavní výdaje na celý týden, ať to později nemusíte řešit. Hrozí vám nějaká velká hádka v partnerském či milostném životě, pro čerstvě zamilované to může být i moment tzv. odmilování. Řešení je v hovoru, mlčení nic nespraví. Pokud si nespravíte jídelníček, brzy se mohou objevit opravdu závažné potíže.

4. Rak – finančně jde o dosti nejistých sedm dní. Budou zde jak zisky tak i ztráty, nebudete příliš rozhodní a nerovnováha v ekonomických záležitostech vám vůbec nepomůže. Pokuste se odložit větší výdaje na jindy. Práce v průměru. Pokud jste se poslední dobou více hádali s partnerem, nyní se to může změnit výrazně k lepšímu. Pokud jste měli ideální týdny, nyní je bohužel čas na změnu. Lásku hledejte na nových místech. Pokud vás trápí nějaká nemoc, neděste se nějakého menšího zhoršení příznaků, vaše tělo bojuje opravdu dobře.

5. Lev – v práci byste měli dostat nějaký velmi dobrý nápad. Pokud podnikáte, možná se vám podaří najít hezkou skulinku na trhu, které by byla opravdu škoda nevyužít. Trocha rizika ve finančních záležitostech nezaškodí. Pokud toužíte po potomkovi, tento týden je obzvlášť vhodný. Partnerské vztahy mohou prožít nové oživení, lidé co lásku hledají, mohou být zasaženi šípem amorovým. Týden bude ve znamení psychické rovnováhy, hodně vám bude prospívat dobrý a pravidelný spánek, který pomůže regenerovat vaši sílu.

6. Panna – věřte hlavně sobě a své síle a to jak psychické tak i fyzické. Může se vám to opravdu hodit. Pracovně se může před vámi objevit nějaká cesta a nebo nějaké dlouhodobější řešení tradičního problému. Cosi z minula by vám mělo přinést nyní zisk. V lásce beze změn, jen pokud začnete cestovat, může se stát něco opravdu zajímavého. Pozor na nehody, zvláště pokud jde o dopravní prostředky, hlídejte každý váš krok a mějte oči kolem hlavy.

7. Váhy – nejvyšší čas začít sklízet. Pokud budete čekat příliš dlouho, tak vaše dřívější práce bude ztracena bez efektu. Věnujte se rozvoji své pracovní kariéry a zvětšete počet užitečných kontaktů. Finance by měly být tak akorát na vaše potřeby. Ani horší ani lepší. Ve vztahu budete mít spíše kamarádský pocit. Dejte si pozor na bolest hlavy a také na případné problémy s ledvinami.

8. Štír – vzpomeňte si, co jste v minulých týdnech radili jiným lidem a nyní se začněte chovat podle vašich dřívějších rad. A vyděláte na tom. Pracovní věci si vybírejte podle toho, jestli v nich budete sázet více na intuici a nebo na znalosti. Tento týden je intuice podle horoskopu na tom opravdu dobře. Vykažte se v lásce pochopením a budete mít tu nejlepší péči, jakou si zasluhujete. Možné menší hormonální potíže.

9. Střelec – budete mít na výběr dvě velmi podobné příležitosti, vybírejte pečlivě, lepší je ta, kde budete moci získat podporu i dalších osob. Velmi se vám hodí dobré komunikační schopnosti, pokud vyřešíte spor jiných osob k obecné spokojenosti, velká odměna vás nemine. Ale pokud nevíte jak na to, raději se vyhněte vstupu do věci, o kterou byste se mohli nemile spálit. Pokud narazíte na někoho, kdo bude vypadat jako ten pravý, požádejte o pomoc v rozhodnutí nejen vaše srdce, ale i rozum. Ověřte si u známých, jestli lékaři, ke kterým chodíte jsou opravdu ti nejlepší.

10. Kozoroh – čeká vás konec větší cesty. Věci, které jste zanedbali nebudou dělat příliš velké problémy. Dožeňte ale to nejzávažnější. Zavolejte známým a zjistěte jak se mají a co dělají, možná získáte zajímavou informaci. Finanční situace by se nyní měla zajistit na delší dobu. V rodinách by měla přijít milá atmosféra, kazit ji mohou jen nepříjemné zprávy týkající se dalších příbuzných. Mohou se objevit menší nepříjemnosti spojené se špatnou výživou či nepříliš zdravým životním stylem.

11. Vodnář  – nemůžeme vidět ve tmě. Ale můžeme si udělat světlo. Pokud s něčím máte problémy, nejdřív to dobře pochopte a pak už řešení je jen věc pár okamžiků. Naslouchejte drbům, hlídejte si různé detaily a můžete mít velmi dobrý pracovní úspěch a spolu s ním i docela hezké peníze. Vodnářům bez partnera tento týden horoskop předpovídá neúspěšné hledání, ale milé flirtování. Ve vztahu je nějaké tajemství. Pokuste se o pravidelné cvičení, jestli pijete nápoje s kofeinem, pokuste se je tento týden omezit.

12. Ryby – nemůžete být prostě všude. I když to po vás okolí bude nyní vyžadovat, tak vysvětlete, že máte jen jedno tělo a jednu hlavu. A nebo používejte více slova jako později či ještě lépe, promyslím si to. Budete mít zajímavou investiční možnost a nebo se vám podaří něco opravdu výhodně prodat. V citech by se měl objevit nějaký nový náboj a pokud nebude dostatečný, můžete ho trochu zesílit. Nějaká večerní romantika v druhé polovině týdne by byla ideální. Případné zdravotní problémy budou mít kořen v nějaké vaší nepozornosti či nezdravém chování.