Horoskop na měsíc červenec 2012

Horoskop na červenec 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  v červenci by vás mělo čekat větší množství různých výdajů. Nebudou ale pro vás příliš problematické, pokud se rozhodnete hned na začátku měsíce si nachystat nějaké menší finanční rezervy na nečekané události. V rodinném životě očekávejte spíše nervóznější atmosféru, váš partner bude hodně podrážděný a často i nesmyslně. U drobných problémů je dobré ustoupit, v případě věcí zásadních trvejte na svém. Díky tomu pochopí, že vám nejde jen o hádku z principu, ale o důležitou věc a ustoupí. Dá se pak očekávat i nějaké hezké usmiřování.

Býk – celý měsíc bude naprosto výtečný pro realizaci nových plánů a nápadů. Nyní nebude čas na přemýšlení a spekulování co by bylo kdyby a jak by to tak šlo udělat. Nyní bude naprosto výtečná chvíle na to vykasat rukávy a hurá do toho. Největší zisk bude z věcí, které jsou trochu riskantní, které budou vyžadovat i více práce, ale poté přinesou opravdu sladké ovoce. Pro lásku bude červenec jako stvořený. Býci, kteří jsou opuštění nyní mohou najít tu pravou a jedinou oporu do celého života a nebo prožít lehký a rozmarný letní měsíc plný romantických radovánek. Býci s partnerem zažijí krásné oživení již mírně ospalého vztahu.

Blíženci – ve finančních a pracovních věcech bude následující období velmi zajímavé. Kolem desátého a dvacátého vás čeká zajímavá výzva, kterou bude nutno dobře pochopit a poté vykonat. Nesmíte se bát věcí nových, pokud jim nebudete rozumět, zavolejte si někoho blízkého o kom víte, že vám dobře poradí. Ve složitých situacích vám nejlépe pomůže partner. Pokud partnera nemáte, obracejte se na vám nejbližšího člena rodiny. Potíže se nebojte popsat s detaily, druhá strana bude nejen ideální vrbou, ale ještě lepším rádcem.

Rak – mělo by se vám podařit před koncem měsíce dosáhnout větší úspěch. Nebude to ale úplně zadarmo. Pár lidí ve vašem okolí vám začne závidět a to ještě před dokončením všeho. Můžete očekávat i menší házení klacků pod nohy a později i velké množství hloupých a nepříjemných pomluv. Pokuste se být co nejvíce nad věcí. Pokud vás zklame někdo blízký, neodpouštějte, čekejte až přileze s prosíkem. Rak bez partnera by měl v tomto stavu ještě nějaký čas pokračovat, nikdo totiž nebude schopen vyhovět vašim požadavkům na život. A to ani kdyby to na začátku tvrdil.

Lev – v práci a obchodních kontaktech je dobré vsadit na asertivitu, jinak vás může začít vaše okolí a partneři přehlížet. Rozvíjející se léto to je dobrý čas pro trošku odpočinku. Stejně všichni mají mírně pomalejší obrátky, než je to obvyklé a proto se nikdo nebude divit, pokud i vy krapet přibrzdíte a na nějaký čas zmizíte. Pro odjezd či menší výjezd je nejlepší první třetina měsíce.  Je to také dobrý čas pro nějaké změny či úpravy ve vašem partnerském životě, měli byste se nejvíce starat o to, co vyhovuje vám. A teprve na druhém místě by mělo být vaše okolí.

Panna – v práci či v různých obchodních záležitostech se snažte vyhýbat riziku přinejmenším do poloviny července. Horoskop vám doporučuje vycházet z velmi zajištěných pozic, pokud možno se pokuste o vyčkávací taktiku a držení se osvědčených postupů. Novinky můžete začít zavádět až po dvacátém, tehdy budou hvězdy příznivějí nakloněny takovémuto postupu. Samotné Panny mohou potkat někoho, kdo možná nebude úplně ideálním partnerem na celý život, ale bude v něm něco opravdu přitažlivého. Proč se v létě trochu nepobavit ?

Váhy – nyní se budete cítít opravdu hodně ospalí a unavení. Ale ne ve fysickém slova smyslu, jen v tom psychickém. Budete mít pocit, že někdo vás vymačkal jako citron a potom jen tak odhodil. Pokuste se najít více času na relax a přinejmenším první týden se vyhýbejte lidem, kteří jsou vám nesympatičtí. Poté by se situace měla uklidnit a vy byste v sobě měli najít novou dávku energie, která vám pomůže hory přenášet. Ve vztahu bude asi více přátelství než vášní, ale po chvilce přemýšlení zjistíte, že vám něco takového momentálně vyhovuje nejvíce.

Štír – tento měsíc vás čeká řešení záležitostí, kterým moc nerozumíte. Zvláště na začátku července budete mít dojem, že vaše okolí se úplně zbláznilo a nezná vaše možnosti. Pokud vám bude hned jasné, že něco nebudete moci zvládnout, netajte to.   Ale neuškodí se naučit pár nových věcí a požádat o radu zkušenější, nové znalosti uplatníte v budoucnu. Spory s partnerem řešte okamžitě jak nastanou, bude možné je zahladit bez jakýchkoliv jizev do budoucna a ještě se spolu nasmějete.  Kolem druhé třetiny byste si měli najít čas na upřímný rozhovor o citech a tužbách. Podaří se vám vysvětlit něco, co vás dlouho trápilo a partnerský život bude otevřenější.

Střelec – vaše nápady a plány by se v tomto měsíci měly rozjet naplno. Hvězdy vám přejí, budete mít dobré oko, čerstvou mysl a zlaté ruce. Jediné co vám bude trošku pokulhávat bude sebevědomí. Pokud vás přepadne naříkací nálada, že to či ono jste mohli udělat jinak či lépe, vykašlete se na to. Udělali jste to dobře a to stačí, nikdo nic nenamítá, tak proč byste se vy sami měli trápit. Měla by vás čekat nějaká větší cesta a díky ní získáte nové znalosti a zkušenosti a to o věcech či lidech, o kterých jste si mysleli, že je máte přečtené. Partner by vás měl něčím hezkým překvapit, pokud partnera nemáte, tak se může někdo milý objevit, i kdyby byl jen na léto, tak to bude příjemné.

Kozoroh – léto je mrška. Člověk má spoustu povinností a důležitých záležitostí, ale je zde tolik různých věcí, které ho od nich odtahují. Ale vám horoskop předvídá, že budete k životu přistupovat zodpovědně. Když bude čas na povinnosti, budete se věnovat povinnostem, když bude čas na zábavu, budete se věnovat zábavě. Všeho by mělo být s mírou a vše by se mělo dobře zvládat. Může vás jen čekat nějaká nepříjemná rodinná událost a nebo pokračování nemilé rodinné události. Chce to jen pevné nervy a trochu více citu. Pokud váš vztah vznikne v červenci, tak je hodně pravděpodobné, že vám vydrží dlouho.

Vodnář – jen malý člověk má malé cíle. Tento měsíc budete mít trochu více volného času během plnění každodenních povinností. Tyto chvíle ale bude dobré věnovat také práci a ne lenošení, i když k tomu sluníčko možná bude svádět. Naplánujte si něco do budoucna, nějakou větší významnější změnu a začněte se chystat na její realizaci. Nachystejte se i na nemilé věci. Ve vztahu to bude docela dost skřípat, sice to nebude nic významného, ale neustálé zlomyslnosti, provokace, zbytečná slova navíc a tak dále a tak podobně, vám otráví domácí atmosféru. Nejlepším lékem bude nějaká větší zábava s partnerem a přáteli, nejlepší čas pro ni bude druhá polovina měsíce.

Ryby – svět se před vámi otevírá. Možnosti, které nyní máte, zvláště pokud jsou spojeny s cestováním jsou opravdu imponující. Nebojte se je využít, čerpejte radost z léta a cest, získávejte nové znalosti a také se postarejte si zajistit nějaké užitečné kontakty do budoucna. Trocha přetvářky a amerických úsměvů před osobami, které jsou spojené s vaší kariérou mohou nyní udělat divy. V partnerském vztahu bude podle horoskopu mezi vámi to něco, co lásku činí krásnou. Jenže je tu malý háček, budete mít na vychutnání romantických situací příliš málo času. Takže každou chvilku, kdy to jen půjde, věnujte Amorovi. Pokud ještě s partnerem nežijete, využijte nyní vás zvýšený magnetismus. Může to být flirt či flirty, může to být i něco více.