Horoskopy od 25-06-2012 do 01-07-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý šestý týden roku 2012

1. Beran – tento týden byste se měli radovat ze dvou věcí, jednou bude nějaký úspěch spojený s prací či vzděláváním a druhým by měla být plnější kapsa než obvykle. V partnerských vztazích se může objevit žárlivost a nebo nějaké obecné nepochopení druhé strany. Nejhorší to bude v pracovní polovině týdne. Berani bez partnera se mohou v práci rozhlédnout za někým, kdo by se hodil na léto. Čeká vás dobrá fyzička, slušná psychická kondice.

2. Býk – do úterý sázejte nejvíce na přesnost. Pokuste se vše vyřídit včas a tak, jak to bylo po vás požadováno. Žádné později či zítra, tato slova vyřaďte na chvíli ze slovníku. Celý týden se snažte omezit komentáře na téma rozhodnutí osob nadřízených či nějak aktuálně důležitých. Doma se snažte vyhýbat sporům o hlouposti, protože se nyní objeví asi nějaký závažnější konflikt, kdy budete potřebovat plnou sílu a pozici věcné nehádavé osoby. Špatnou energii podle horoskopu nejlépe odstraníte sportováním.

3. Blíženci – tento týden na tom budete nejlépe s logickým myšlením, důsledností a tvořivostí. Na tyto vlastnosti sázejte. Problémy se mohou objevit trochu se štěstím, přesněji několikrát budete mít smůlu. Single Blíženci mohou vyzkoušet nějakou menší letní aférku, v partnerském vztahu přemýšlejte o nějaké společné dovolené. Budete mít velmi slušnou kondici, jen vám hrozí trochu problémy s usínáním.

4. Rak – vaše finanční situace se může zlepšit, má to jen jednu malou podmínku. Musíte dokonale plnit všechny své povinnosti a dodržet naplánovaný harmonogram. Dobré by bylo přijít i s nějakým novým řešením. Tento týden večer a o víkendu byste měli mít několik výtečných příležitostí pro společenský život. A pokud chcete, může se objevit i nějaká známost. Dobrá fyzická forma, ale ještě lepší bude, když ji podpoříte péčí o svůj vzhled.

5. Lev – celý týden se vyhýbejte rizikům, zvláště pokud by se měly týkat různých finančních operací a nebo investicí. Pokud chcete riskovat, pokuste se to odložit na jindy a celou záležitost ještě promyslete. Víc hlav víc ví, to je moudro, které platí již několik tisíciletí. Tento týden vám nejvíce prospěje klid v rodinném prostředí, pokud nemáte partnera, co takhle návštěva u nejbližších příbuzných ? Dávejte si na sebe velký pozor, hrozí vám různé nehody a úrazy.

6. Panna – budou na vás tížit různé povinnosti. Dokonce je velmi pravděpodobné, že jich bude více než obvykle. Ale nemělo by vám to dělat potíže. A pokud vám to bude překážet, až vám to osladí myšlenka na blízkou finanční odměnu. Pro opačné pohlaví budete nyní výrazně přitažlivější, můžete to využít pokud se vám chce. Ale pokud jste bez partnera, tak na čistý magnetismus jako základ nesázejte. Dávejte si nyní pozor na jídelníček. Váš žlučník a játra mohou být citlivější.

7. Váhy – vyslechnete si větší množství hezkých komplimentů. A co je nejdůležitější, naprostá většina bude upřímná. A těch pár nepříliš upřímných budou vedeny spíše vypočítavostí než špatným úmyslem. Ve čtvrtek vás čeká nějaká důležitá informace. V lásce obecně, ať už máte svého partnera na životní cestě nebo ne, vám nejvíce pomůže přejícnost a hodně empatie. Můžete mít problém s opuchlinami. Dávejte si zvýšený pozor na slunce, zvláště v druhé polovině týdne.

8. Štír – čeká vás hodně nepříliš milých povinností. Ty nejhorší ale bude možno s trochou snahy odložit na příští a přespříští týden. Pokud před sebou uvidíte nějakou snadnou možnost zbohatnutí, vyhněte se jí. Není skutečná, zbohatne někdo jiný. Nyní se pravděpodobně nezamilujete, osoby které můžete potkat, se vám nebudou zdát dostatečně atraktivní ani na krátký flirt a už vůbec ne na celý život. Bylo by dobré navštívit lékaře s nějakou „generální prohlídkou.“

9. Střelec – hlídejte si svou pozici a hlavně si zajistěte záda, aby vám někdo nepříliš přející nevrazil kudlu do zad. Tento týden budete mít během dne velmi slušné diplomatické schopnosti, takže máte možnost získat několik opravdu dobrých spojenců či v budoucnu kolegů. V lásce to bude dosti zmatené, sice horoskop předpovídá hodně štěstí a romantiky, ale zároveň jasně naznačuje problémy s žárlivostí a hádky. Týden jako na houpačce. Oblékejte se podle počasí ne podle módy, jinak vám mohou hrozit zdravotní problémy.

10. Kozoroh – vaše odbornost by vám měla přinést nečekaný zisk, tento týden také se může objevit větší příliv hotovosti než byste normálně čekali. S partnerem se pokuste bavit o svých plánech a o budoucnosti. Jestli máte nějaké obavy, přímý rozhovor bez tajností by vám je mohl pomoci vyřešit. Dobře spěte, kvalitně odpočívejte a vyhýbejte se příliš velkému množství nezdravých jídel.

11. Vodnář – něco bude rozptylovat vaši pozornost celou pracovní část tohoto týdne. Pokuste se co nejvíce koncentrovat, jinak můžete udělat několik drobnějších hloupých chyb, které vás budou mrzet a oberou vás o opravdu hodně času. V lásce bude podle horoskopu opravdu hodně různých emocí, pozitivních i negativních a to jak pro Vodnáře s partnerem, tak i pro ty, co se vydají někam za romantikou. Dávejte si problém na pokožku a případně i na alergie.

12. Ryby – postarejte se o to, aby vše co děláte mělo dostatečnou propagaci. Spousta dobrých nápadů a ještě lepších výsledků zmizí v davu jen díky tomu, že je předvádíte jen jako nějakou samozřejmost. A jiní lidé přitom mají zisk jen ze své průbojnosti. Pro samotné velká láska může nadejít z naprosto nečekaného směru a je i dost pravděpodobné, že v tom bude velká dálka. Ve vztahu budete ve víru vášní. Pro vaši páteř by bylo nejlepší plavání, pro zdraví obecně příroda. Můžete to i spojit.