Horoskopy od 26-02-2006 do 04-03-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny u „Měsíční Kočky“

Devátý týden: 26. únor – 4.březen

Situace: velký trigon Měsíce, Venuše a Jupitera v ohnivých znameních přeje podle astrologů partnerským vztahům a citům obecně, zatímco opozice Saturnu na Merkur myšlení zrovna moc neprospívá …

Kde se shodují hvězdná znamení, pohlaví nebo věk,

mohou předpovědi ku svému užitku

volně použít i další čtenáři.

1. SKOPEC

Berani tento týden udělají dobře, věnují-li čas hmotným statkům a udělají si pořádek v účtech. Samozřejmě nejen proto, že se blíží čas vyplňování těch protivných daňových přiznání, ale protože je prostě dobré vědět, jak vysoko si můžeme dovolit vyskakovat či za jak dlouho u nás zazvoní exekutor. Momentální rychlé zbohatnutí Skopcům nehrozí, ale zato budou zdrávi a zřejmě dobré mysli. Jako před týdnem jim nebude chybět energie. Jejich partneři to ocení náramně. S prací to ale bude do středy trochu drhnout. – Paní Vlasto (50 let/naposled v 8. týdnu), zdá se, že vaše karty mnohem víc než o vás v poslední době hovoří o vašem synovi. Neblahá svědectví, která přinášejí, vás přirozeně nemohou těšit, ani nechat v klidu. Do centra vaší pozornosti se dostávají jeho osobní trable, tedy duo jeho – jak jinak to nazvat – souložnic. Řekl bych podle karet, že jeho Družku ani Jasnoočku nemůže Vlasta ani cítit, na druhou stranu se bude zřejmě muset k jedné přiklonit. Bude to Družka? Zná ji už dlouho a nikdy k ní nepřilnula. Jenže je celkem vypočitatelná a také dokázala syna v jeho divokostech držet víceméně na uzdě. A nebo by to mohla být Jasnooočka? Vlasta o ní nic neví krom toho, že je – jak tvrdí, a což je také zdrojem divokých scén mezi „mladými“- se synem těhotná. Vnouče by Vlasta jistě ráda. Že by se ho dočkala s Družkou je nemyslitelné. Tomu stojí v cestě Družčin egoismus. Nebo zdravý rozum? Mužské pohlaví budoucího potomka by ovšem znamenalo i prodloužení života otcova neblahého genu. Zdá se však paní Vlasto, že přes všechna v daném řešení obsažená rizika se vaše volba ubírá tímto směrem. A co si o tom všem myslí syn? Nejraději by zabil obě ženské. A kdo ví, budete-li do toho mluvit, zda ne i vás.

 

2. BÝK

Pálení žáhy už Býky pronásledovat nebude. Ještě občas se ozve žaludek, s přetrvávajícími problémy by se měli podrobit vyšetření, jak na tom jsou se vředy. Padnou na ně tento týden chmury, protože jim dojde, že bez neustálého učení šance na dobrý život budou menší a přitom už jen ze slova „sebevzdělávání“ dostávají třesavku. Ale poznání je přece také dobrodružství, tak dolů z pece! Zatímco ze setkání v pátek budou mít radost a možná i víc, nedělní návštěvě (nikolivnečekané, spíš dlouho ohlášené) by se měli pokud možno vyhnout. A co pan Arnold (58/6)? I v jeho případě platí, že lenost myšlení může mít zhoubnější důsledky, než lenost tělesná. Nejprve se ovšem pomocí karet pokusíme zodpovědět otázku předpokládané násilné smrti. Nic ji totiž v aktuálních kartách nepotvrzuje, a to ani náznakem. Přirozeně nemohu vyloučit, byť nerad, možnost, že jsem předchozí karty špatně interpretoval. Ale proč? Určité vysvětlení (ne omluvu) nabízí fakt, že jsem podcenil třetí srdcovou kartu ve vztahu k pikové osmičce. Při pokusu o opakované čtení této situace mne toho opravdu moc nenapadá, a to ani v souvislosti s novými kartami z tohoto týdne. Snad jen to, že příště bude Měsíční Kočka muset zřejmě rozšířit výklad o manželčinu kartu a vztahy, které na sebe váže. Signály by totiž vzhledem k zmíněným srdcím a pikové kartě mohly směřovat právě sem. Rozhodná soupeřka samozřejmě funkci, původně nabízenou Arnoldovi, vyžrala. Má to určitou výhodu v tom, že ji pracovní úkoly vzdálí do filiálky za horami a nebude se tak moct po Arnoldovi dál vozit. Mládí vpřed! Sice na vyšší funkci i peníze, ale do okresního Zapadákova! V hledáčku však zůstal Muž s temnými úmysly. Arnold by ho podle všeho neměl hledat v práci, ani v manželčině okolí, ale v blízkosti dcery. Že by to byl její nejnovější objev? Nelíbí se vám a nemáte ho rád… V druhé polovině týdne dejte pozor na úraz nebo násilné zranění.

3. BLÍŽENCI

Týden se pro Blížence, kteří se zdárně zbavili hádavé nálady, jeví jako mimořádně vhodný k nákupům. Buďte asertivní: nemělo by jít o zásadní investice, ale o dárky pro přátele, známé a blízké, do nichž se dokážete – do jejich tužeb a přání – překvapivě skvěle vcítit. Vůbec přitom nemusí jít o závratné sumy. Spíš o nápad. A že nikdo zrovna nemá svátek ani výročí? A proč? To přece vůbec není potřeba. Odmění vás jistě překvapením a údivem…a možná dostanete i mnohem, mnohem víc. – Znovu máme možnost setkat se s Ditou (19/6). Pokud nám karty vyprávěly v poslední době především příběh jejího vztahu s matkou a předváděly neutěšený obraz komplikované domácí scény, tentokrát ukazují, že ke slovu se dostává opět její již truchlivou minulostí nezatížený život. Je zřejmé, že jakýsi vztah v Praze pro ni představoval v podstatě jen náhradní program. Karty maximálně upozorňovaly na jeho existenci, chyběl jakýkoliv náznak vášně, tedy něčeho, co by Měsíční Kočka u devatenáctileté dívky s Ditinými zkušenostmi jistě předpokládala. To, co jí bezprostředně zasáhlo v minulých týdnech, je však vážnější. Z posledních karet jsme dokázali odvodit – a dnešní výklad to jen potvrzuje – že vývoj v Š. nabyl osobité dynamiky. Jasné je, že jde o šéfa, jemuž jsme přiřkli jméno Rohlík. A karty naznačují, že i on je v tom po uši. Předivo vzájemných vztahů těch dvou houstlo zcela nenápadně mimo náš zorný úhel a dokonce bych se troufl tvrdit, že i jeho aktéři si sílu a charakter sítě mezi nimi dlouho neuvědomovali. Dnes jsou oka tak hustá, že nelze uniknout. Situace Dity je složitá, na Rohlíkovu úlohu se bude třeba příště zaměřit podrobněji. V daném týdnu vše spěje k tomu, aby se z lásky dvou stala věc veřejná – a to zřejmě i s nechtěným ohňostrojem.

4. RAK

Tento týden si vynahradíte předchozí půst ohledně společenského života. Raci budou zářit a budou též nepřehlédnutelní. Což zase tak moc neocení kolegové a nadřízení v práci, kde je čeká zádrhel, s nímž se budou párat celý týden a pro který by bylo výhodné být spíše neviditelným. Dejte pozor na jedno: vaši společnost v hospodě, u kávičky v cukrárně, na návštěvě, a už vůbec ne v posteli nekonečné omílání vašeho problému moc nebere. Do příštího týdne se tak jako tak jakoby samovolně vyřeší a vy na něj zapomenete. Lidi, které žvaněním otrávíte teď, zase tak rychle nezapomenou. – Dnes si Měsíční Kočka dovolí nabídnout výklad po jednotlivých dnech známý mezi kartáři jako Černý kocour. Co napoví Alici (15/7)? Pondělí začne nějakou nepříjemností zřejmě ve škole, v rámci roku nevýznamnou, týden však ve svých důsledcích notně otravující. Kdo má doma stále poslouchat, že je lempl? Ale kdo mu vlastně co vytýká? Matka. Jakým právem? Ale nesuď, abys nebyla souzena. Je opravdu umění si z blbosti zkomplikovat život, jako by sis ho mezi svátky nezkomplikovala už dost. Stojí zarach za ty řeči? Ani úterní karty nepředpokládají výrazné zlepšení. Toužit budeš po tom vypadnout. Kam? To je jedno. Jediné, co tě může utěšit, je fakt, že stejně nemáš na nějaké společenské výboje peníze. Být věčně někomu na krku? To je fakt lepší sedět doma! Středa ti přinese rozporuplné pocity: odcizení ve vztahu k matce a hněv sama na sebe. Dojde ti nejspíš, že krátkodobou výhodu jsi zaplatila dost draze (a venku je tak hezky). Také se budeš nejspíš utápět v neustálém přemílání událostí u strýce, jeho osobností a především osobností nalezeného bratra. Na čtvrtek ti balíček karet nachystal jakýsi umělecký zážitek. Vzhledem k pokračujícímu hausarestu ho, ač to zní nepravděpodobně, zprostředkuje nejspíš televize. Páteční karty jsou na tom velmi dobře, protože hned dvě jsou vystaveny pronikavému záření Síly: jsou to kříže nesoucí dobrou zprávu a podporu, ovšem srdcová sedma v této souvislosti mluví i o žárlivosti, což dobrá karta rozhodně není – ať již žárlíš sama a nebo někdo žárlí na tebe! V sobotu se věci začnou měnit k lepšímu: matka již vystydla a její hněv pominul. Na tvém domácím vězení trvá jen kvůli váze svého slova. Dojde jí ovšem, že je to poněkud pitomé, zvláště, když je ve vzduchu jaro už opravdu cítit a že i jí bylo kdysi dávno patnáct. Znamená to, že o dva měsíce starých událostech nic neví. A kdo by jí to řekl, když ne ty? Hloupostmi jí kazíš přání být ti spíš partnerkou a kamarádkou. Stojíš o to ale? V neděli pod okny zahvízdá Křížový kluk. Co to do tebe jen vjede za běs, že ho chceš nechat stát na chodníku? Jistě, že máš proč se zlobit na celý svět, ale dlouho to takhle nepůjde.

5. LEV

Jako na houpačce! Lvi si ovšem nemohou stěžovat, že by je štěstí míjelo: to jen tento týden nebude zřejmě nejlehčí. Půjde o to, že se ukáže, na jak pevných základech stojí vaše vztahy, a nejde jen o vztahy milostné. Ne všichni se v této prověrce stoprocentně osvědčí. Co se v minulých měsících zanedbalo, žádá řešení, otevřou se staré rány. Poučení? Příště si všechno raději vyříkejte hned! – Milý pane Vladimíre (50/7), i vám se blíží okamžik, kdy budete muset jít s kůží na trh, a to se vám samozřejmě nechce. Jenomže pouze tak dokážete vyrazit Dámě v černém dýku z ruky. Podle všeho se ukáže, že navzdory vašemu strachu nebude nakonec tak vražedně ostrá, jak jste se obával… Nezapomeňte na nečekaného spojence – tetu z pod znamení kárového esa. Ta ze vztahu k  nebožce vaší paní matince bratrovi řádně zasolí. Tak vypadají dlouhé karty, ty aktuální nesou jen řadu drobných nepříjemností: ospalé pondělí, úterý s drobnou finanční ztrátou, středu s jakousi zdrcující společenskou trapností (ale lidská paměť je rozhodně kratší než sloní), čtvrteční zjištění, že v účetních dokladech máte neskutečný bordel, a pokud s tím něco neuděláte, budete mít v patřičném čase s vyplněním daňového přiznání problém. Začněte konečně soustřeďovat papíry rozeseté bůhví kde! V pátek se setkáte se starou láskou a opijete se pod obraz. V sobotu kladívka v hlavě a žízeň. V neděli něco nebudete schopen najít, a až to najdete, nebude zas vědět, nač jste to potřeboval. Jistě mi dáte zapravdu, že to všechno jsou lapálie, jež lze ve zdraví přežít.

6. PANNA

V úterý a ve středu budou Panny zřejmě vznětlivější než obvykle a nálada jim dost zakolísá, případné hádky ale vždy urovná brzké smíření. Chystejte se na cestu do ciziny. Může ovšem jít i o návštěvu cizinců, což není třeba dogmaticky vnímat jako lidí ze zahraničí. Čeká vás zkrátka týden seznamování, vesměs nezávazný. – A co pan Jaroslav (59/7)? Napoví mu výklad karet Na kříž. Celkově je, milý Jaroslave, vaše budoucí situace nejistá, od čehož se odvozují i jednotlivé předpovědi: v hlavě kříže tkví samé těžkosti, překvapivě však nikoliv se kdysi zhrzenou, nyní však více méně lhostejnou manželkou, ale s jejím bratrem Přizdisráčem. Podle levého ramene kříže se vrací Jaroslavovy vztahy k němu do normálu – tedy k vzájemné těžké averzi. Karta na pravém rameni ovšem symbolizuje vzrušující a rozporuplné události. Že by se na scénu vracela Ulrika? A v jaké roli? Zdá se, že luzná divoženka nezmizela na nebeských lovištích, ani u mohovitějších amantů – nebo alespoň ne docela. Karta v patě kříže směřující k vzdálenější budoucnosti mluví o komplexu méněcennosti, který znenadání Jaroslava postihne i v profesionální oblasti, kde mu přece jen začínalo trochu svítat. Vlastním podceňováním můžete mnohé ztratit.

 

7. VÁHY

Tento týden nebudou Váhy příliš společenské. Stáhnou se do sebe. Proč? Jednak nebudou tak docela ve své kůži, jednak pocítí jakousi únavu z rušného života, kontaktů, styků a v podstatě milých, leč jalových řečí. Nebude se jim chtít perlit a hýřit vtipy. Nadešel čas na předjarní úklid duše a chvíle soustředění. Okolí by je nemělo nutit do úsměvu od ucha k uchu. Se zlou by se mohlo potázat. – Pane Oskare (46/8), dnes před vámi rozestřu vějíř karet, tak jak mi v řadách živlů vyšly a krom těch nejzřejmějších konsekvence je nechám do příště, kdy je oživím novou hrou, usadit. Nuže: v řadě Ohně nad vaší osobní kartou se nacházejí znaky smíření, směrované k partnerce, rozdělování majetku a rozvolnění dosud až stísňujícím způsobem pevného spojení s ní. To vše naznačuje změny osobní situace, troufl bych si je označit za inteligentní rozvod bez vášní a na základě úvahy o vzájemné výhodnosti ukončení toho svazku. Mladý muž s kartou kárů zdá se být rozvratu příčinou, ale nemusí. Také je zvláštní, že nejsem schopen říci, má-li jeho karta vztah k vám a nebo k partnerce. Pozor, spojena jsou s ním jakási poselství. V řadě Vody, kde se nachází Oskarova osobní karta, je přímo neuvěřitelná série červené barvy: královna značící štědrost, v bezprostřední blízkosti pana Oskara autorita a z druhé strany káry s výzvou k opatrnosti. Následují dělení majetku k Oskarově újmě a další ztráta způsobená jistým furiantstvím. Měl byste ovšem pamatovat na zadní kolečka. Hádky dané károvou sedmičkou nejdou na vrub partnerky. Tak koho? Srdce v obrácené poloze naznačují z vaší strany osudový omyl. Tomu odpovídá v řadě Větru k vaší osobní kartě diagonálně ležící zklamání, svislý symbol doplatku (k vaší újmě) a diagonálně zprava nutná opatrnost, na níž zřejmě zhřešíte: až příliš se tyto karty skládají v obraz z hlediska perspektiv ponurý. Tři karty v řadě Země jakoby však byly z jiného světa. Vysvětluji to tak, že jsou centrální kartě natolik vzdálené, že se k ní váží okrajově či dokonce jen velmi zprostředkovaně. Týkají se vesměs záležitostí povítce pracovních – odvolaného projektu na němž jste měl participovat, odbojného zaměstnance či spolupracovníka a také obsílky ve věci úřední. To vše, o čem zde nyní vedu řeč, jde zdánlivě mimo váš obrazu štvance, snažícího se ze všech sil znásobit svůj genetický otisk v historii. Není to tedy o tom, jak rád šoustáte, jak by se snad uvolněnějším čtenářům těchto řádek mohlo zdát. Nejde o slast, ale o pocit, že máte poslání zúrodnit kdejaký klín. Převažoval u vás vždy, a nyní s nemocí, která vůčihledně vaši pozemskou pouť zkracuje, nutí vás horečně na tomto světě zanechat živé otisky. Je rozkol s partnerkou odrazem faktu, že zatímco vy horujete pro vlastní krev, partnerka by dala přednost adopci, jak už nám jednou karty prozradily? Co si myslíte, že musí být přece zřejmé celému Brnu, prostě nepochopila…

8. ŠTÍR

Vážný problém se otevře před Štíry: běh dějů týkající se pracovního uznání a v některých případech i kariérního postupu a požitků peněz i moci s tím spojených, se dostane do vážného rozporu s jejich partnerským vztahem. Čemu dají přednost? Půjdou za láskou nebo řečenými penězi a mocí? V této fázi hvězdy tvrdí, že ještě zvítězí srdce… A to navzdory vyhrocené domácí situaci na sklonku minulého období i faktu, že nouze lásce svědčí jenom v romantických básních a klasických pohádkách. – Milá Katko (20/7), tento týden tě prosím o maximální pozornost všem jevům, jakýmkoliv způsobem se vymykajícím normálu. Nejedná se mi o jevy přírodní, ale o anomálie v chování lidí, dále pozornost k poloze předmětů, z nevysvětlitelných důvodů nacházejících se mimo obvyklé místo, zvláštnosti věcí neživých i v chování lidí známých: na prvním místě jmenuji přirozeně Osudovou, na druhém (ale až s hóóódně velkým rozestupem) tvého Křížového kluka, tu hygienickou štětku k vymetání komína. Ale pozor: může jít i o osobu dosud neznámou, která se příliš náhle objeví v tvé přílišné blízkosti. Karty varují!

 

9. STŘELEC

Nalezli, označili a zničili již Střelci svého upíra? Mnohdy stačí se mu vyhnout a nebo odmítnout jeho společnost v čase oslabení, nemoci či samoty. Problém aktuálního týdne se u některých Střelců zřejmě bude, upír neupír, točit kolem peněz nebo majetku. Člověk jim zřejmě blízký se právě pro hmotné statky zachová vůči nim divně. Jejich obvyklá velkorysost však tentokrát není na místě: pokud tato situace nastane, (a v nějaké podobě zřejmě skutečně nastane), přihlašte se o své a nedarujte ani knoflík! – Se slečnou Ivou (15/6) nahlédneme do budoucností výkladem zvaným Dvě cesty. Na okraj musím ovšem poznamenat, že odvolání ve věci nepříznivých výsledků oněch lednových zkoušek jsi nakonec podala. Rozhodně ovšem nezahoď další zkoušky na střední školu. Trojnásobná podpora, přičemž otec s Kotletkou se víceméně ve fandění přebíjejí, ti jde sice na nervy, ale využij ji, nevidím v tom nic v rozporu s dobrými mravy. Něco vyjde. Momentálně však tvá hlavní karta nese špatné zprávy. Týká se domova. Na první cestu v čtení podle domů tě vede piková karta v osmém domě (tedy samé lži) a káry v desátém a srdce ve třetím (tedy finance pod kontrolou a řád). Rozumím tomu tak, že se víc než čím jiným zabýváš problémy dospělých. Logicky, protože jsi tím či oním způsobem součástí jejich životů. Co to vše ale má společného s penězi? Druhou cestu vyznačují následující domy: výzva ke klidu v dvacátém, čtrnáctý – práce, a pětadvacítka, stavějící tvůj dosavadní pohled na svět zcela na hlavu. Považoval bych za šťastnější, pokud by ses rozhodla kráčet právě tudy – samozřejmě za předpokladu, že by ten stoj na hlavě neznamenal popření zdravých mravních postojů. Fakt je, že za prohřešky dospělých odpovědnost neneseš a tak si neber na svá bedra víc, než uneseš!

 

10. KOZOROH

Zdá se, že se život Kozorohů pozvolna bude vracet do normálu. A to ve všech sledovaných oblastech, ve věcech materielních by si s jistou nadějí na úspěch mohli na konci týdne i vsadit. Jinak bude čas příznivý především pro tvůrčí činnost, byť by jen pro radost. Lepte letadélka, háčkujte, malujte obrazy i pokoje, půjde vám to všechno dobře od ruky. Čas přeje i dobrému jídlu a pití. – Paní Evelyno (42/5), ani vám karty nedoporučují zahálku. Vyšetřování synových činů se sice vleče, ale za katrem další nepravosti nepochybně schopen provést nebude. Horší je, že musí být na uzavřeném oddělení v léčebně. Otázka zní, nakolik je však opravdu uzavřené? Nedokáže z ústavu uprchnout a nebo si i tam opatřit drogu? Teď už není, jak dokázal, nebezpečný jen sobě. Chápu, že se těmito otázkami musíte neustále obírat – avšak k čemu? Zkuste se od situace v rámci zachování zdravého rozumu odstřihnout. Bedlivě pozorujte Ryšavce. Aktuální nebezpečí totiž hrozí z jeho strany: vám i manželovi. Karty ovšem tvrdí, že existuje způsob, jak Ryšavce získat na svou stranu. Je na vás a nejde o peníze.

11. VODNÁŘ

Trochu bych se bál o rozum některých Vodnářů, protože taková míra věcí jdoucích šejdrem se v jednom týdnu nakupí jen výjimečně. Znáte to: nic sice nevede ke katastrofě, jenom k milionu potíží, že se člověk nakonec bojí vystrčit nos. Stokrát nic umořilo osla. A v tom tkví i rada hvězd – kde jsou patálie menší, zkuste je překonat vůlí, kde je ale jejich výskyt hustý a dopad ochromující, nedělejte raději nic. Ono se za týden určitě nic nezblázní… Nic podobného ovšem karty nedoporučují Honzovi II. (25/7). Naopak. Vrátí se v tomto týdnu do práce, kde shledá pozice, jenž s rozmyslem budoval, jako přinejmenším ohrožené. To se týká Předsedkyně, která jakoby o něj ztratila zájem. Nebo je to z její strany hra? Nemyslím, zřejmě má podle karet jiné starosti: chtějí ji totiž zřejmě vykopnout směrem vzhůru. Její zájem ochladl. Předpokládá snad podle karet, že tam najde lepší hřebce? Nesoudím, rozhodně však budou víc po ruce, než Honza, který musí zůstat tam, kde je, dokud jeho praxe čekatele neskončí. Nepochybuji, že takový vývoj jistě uvítá Olívie, zachmuřený pan otec, mlčící matička a také stará chůva. Ovšemže se s personálními změnami, které u soudu proběhly v době jeho rekonvalescence, k horšímu změní i Honzovo postavení. S dobrými radami možná přijde teta Josefina, jejíž objevení předpověděly karty posledně. Nervozní stav mysli může vést k zdánlivě malým chybám, které však časem přinesou obludné skutky. Honzo, chápu vaši roztěkanost, pokuste se ale soustředit a s chladnou myslí analyzujte situaci. Především se vyhněte unáhleným činům, jichž byste později litoval!

 

12. RYBY

Už jste fit? Obávám se, že část Ryb se trápení s pohybovým aparátem ještě zcela nezbavila. Na berle ani na Piešťany to však zatím rozhodně není. Neměli by klouby namáhat a ti, kteří již doznali úlevy, by měli zátěž zvyšovat jen postupně. Cosi v daném týdnu způsobí zdravý nárůst vašeho sebevědomí. U několika jedinců však stoupne k nesnesení. Hvězdy přejí především pracovním, finančním a studijním záležitostem Ryb. Dění v oblastech partnerské a milostné bude spíš, no, řekněme vlahé… Rozloučíme se tentokrát proroctvím určeným Martě (50/7). Celkově následující týden pro ni nebude představovat extrémní zátěž. Nabit sice bude událostmi, ty však rychle vyšumí, aniž by zanechaly závažnější šrámy na její stále skvělé postavě i tváři a hlavně na chování, jakoby ani náznakem nepoznamenaném Komenského syndromem. Je to pravda: učitelské poškození na vás, Marto, stále není na první pohled patrné. V kolegyních to budí nelibost a u kolegů zmatek. Například Opatrný s vámi sice rád spí, ale v podstatě se vás bojí. A Cvičkova ostražitost pramení beztak také z toho, že neví, kam vás zařadit. Je v něm něco vám podobného, možná dík nízkému věku, vzhledem k němuž ho profese dosud nestačila poznamenat. Mohl by být vašim přirozeným spojencem – jenže neví, kam vás zařadit – proto z vás má strach. Pro sbor jste přijatelná jako protiváha nenáviděné ředitelky. Pokud byste však měla zaujmout její místo, byly by vaše vztahy s učitelským sborem nepochybně ještě vyhraněnější, než její. Nic na tom nemění ani ometání kolem vás ze strany zelenooké zrzky. Ta vás zase potřebuje pro vlastní hru. Bude-li jí ale mít možnost rozjet, běda vám! Je nebezpečná. Klidně vydechnete až o víkendu. S manželem sice bude otrava, ale i jistota desetinásobku.

Křestní jména hráčů o budoucnost

byla pro vyloučení jejich identifikace změněna