Horoskopy od 23-07-2012 do 29-07-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý týden roku 2012

1. Beran –  pokuste se co nejvíce sázet na spolupráci s vašim okolím a na zodpovědnost. Všechno, na čem se domluvíte, dodržte a lidé kolem vás budou dělat to samé. Nové známosti může samotný Beran najít podle horoskopu při cestování nebo na několikadenním pobytu mimo bydliště. Berani s partnerem v podobném prostředí mohou zažít stejné časy, jako byly na začátku vztahu. Rozhodně se starejte více o sebe a své potřeby, pokud budete mít žaludeční problémy, upravte jídelníček podle sezóny.

2. Býk – koncentrujte se na důležitých věcech a pokud máte nějaké právní nebo úřední záležitosti, zkontrolujte si všechny potřebné papíry, jestli vám něco neuteklo. V obchodních záležitostech trocha rizika neuškodí. Domluvte se na různá setkání, zavolejte přátelům, bavte se. Pokud máte partnera, pokuste se ho přizvat, ať nesedí doma v papučích. Vaše forma by měla být dobrá, pod podmínkou, že nebudete zapomínat na pohyb.

3. Blíženci – začínejte nové a odvážné věci. Nebojte se, štěstí přeje těm, kteří nesedí jen tak za pecí a nečekají na zázraky, které jim spadnou z nebe. Peníze si před vydáváním dvakrát přepočítejte a promyslete co je důležité. Jestli jste single, možná to je ten pravý čas. Poznáte ho jasně, bude to láska na první pohled. Ve vztazích hrozí hádky a nepochopení potřeb druhé strany. Postarejte se o fyzickou formu a vzhled a psychický komfort pak už přijde sám.

4. Rak – pokud budete profesionální, pečliví, dochvilní a dodržíte slovo, vaše pracovní okolí vás ocení. A to nejen poplácáním po zádech, ale něčím výrazně konkrétnějším. Kdykoliv se začnete cítit vesele a radostně, odhoďte šeď každodenních nudy a vyrazte si ven. Můžete s přítelem, můžete sami, důležité je, abyste se co nejlépe bavili. Pokud vás čeká dovolená nebo delší cesta, dejte si pozor na drobná zranění. Je dobré mít po ruce lékárničku.

5. Lev – nečekejte na lepší příležitost, jestli chcete povýšení, řekněte si o ně. Jestli chcete změnu. Uskutečněte ji. Nyní je dobrý čas a čekání na lepší může vás stát hodně zajímavých příležitostí. Finanční situace by měla být průměrná, možné zlepšení je jen před víkendem. Zamilovaní i opuštění budou mít nyní velmi fascinující týden. Bude jako stvořený pro romantiku, flirty a možná i velkou lásku. Jen si dejte pozor na sliby. Nejslabší a nejproblematičtější na vašem těle budou nyní horní končetiny.

6. Panna – snažte se co nejvíce soustředit na práci a kariéru. Nenechte se rozptylovat hloupostmi a banalitami, pokud nemusíte na dovolenou, pokuste se začít nějakou novou činnost. Vše je ale nutno dotáhnout do konce a to pokud možno s minimální pomocí jiných lidí. Stálé vztahy budou mít klidný týden. Pokud jste partnera našli nedávno, nyní to bude o objevení silných i slabých stran protějšku. Samotní se mohou bavit. Dávejte si pozor na to co jíte, pokud to půjde vyhněte se výrobkům ze smetany, včetně zmrzlin.

7. Váhy – dokončete staré záležitosti, dotáhněte dřívější obchody do konce, pokud máte něco rozpracovaného na domu či bytu, zatlačte na urychlení termínů. Budete mít úspěch u opačného pohlaví. Ti co mají partnera, budou svědky jeho zvýšené pozornosti, ti co ho nemají, mohou být v centru zájmu. Ale vy sami se nějak moc zamilovat nyní nechcete. Pečujte o svou páteř a klouby. Popřemýšlejte o pravidelných návštěvách bazénu – na plavání ne na klouzání po toboganu.

8. Štír – pokuste se být co nejmilejší na všechny, kteří jsou nějakým způsobem spojeni s vaší prací nebo každodenní činností. Nikdy nevíte, kdy budete potřebovat jejich pomocnou ruku. A teď je riziko hádek vysoké. City by měly jít nyní trochu stranou. Přesněji odsunuta na druhou kolej by měla být klasická láska. Teď je čas na nejbližší pokrevní příbuzné. Jestli vám zůstane trocha volného času, sportujte, tím se vám podaří nejlépe zbavit stresu.

9. Střelec – následujících sedm dní bude podle horoskopu vhodné na debaty s nadřízenými a nové obchodní smlouvy. Vše bude na vaší straně, ale stejně musíte zachovat jistou obezřetnost na háčky, které jsou ukryty v detailech. Váš partner by měl být pro vás opravdovou oporou, kdo ví, možná večeře, květina nebo dárek ? Vaše zdraví je na tom dost slušně, ale bylo by vhodné také navštívit lékaře. Pravidelné kontroly není možno zanedbávat.

10. Kozoroh – nepovažujte své povinnosti za nutné, ale stále velmi nepříjemné zlo. Najděte si v nich něco příjemného a začnou vám najednou zabírat výrazně méně času. Možná se objeví zajímavá finanční příležitost. Naslouchejte svému okolí. Choďte na rande, flirtujte, bavte se, ale důležitá rozhodnutí si nechte na jindy. Ať vám návrat léta přinese co nejvíce potěšení. Mohou se objevit nějaké menší problémy s alergií, ale obecně by vaše forma měla být ok.

11. Vodnář – tento týden bude nejvíce odměněna kreativita a inteligentní postup. Pokud je vaše práce monotematická, pokuste se na ni podívat z trochu jiného úhlu, možná objevíte velmi zajímavé zlepšení a vyděláte na něm – buď volným časem nebo přílivem hotovosti. V lásce a partnerském životě nyní nejvíce vsaďte na intuici, ta bude vašim nejlepším průvodcem v této nejsložitější části lidského bytí. Pokud to jen půjde, vyhýbejte se klimatizaci, hrozí vám menší zdravotní problémy.

12. Ryby – buďte velmi opatrní a v každé chvíli se připravte na ústup. Nyní jsou před vámi různé menší problémy, které budou od vás vyžadovat okamžitou reakci. Nenechávejte věci, až se „samy urovnají,“ bylo by to jen k horšímu. Pozorujte se chvíli, když se budete bavit s partnerem. Nestojíte mu moc blízko za zády ? Nekontrolujete každý jeho krok a neulehčujete mu až příliš jeho život ?  Pokud mírně povolíte, vydělá na tom váš vztah. Problémy s emocemi mohou být příčinou menších potíží se zdravím. Více klidu vám přinese více zdraví.