Horoskopy od 16-07-2012 do 22-07-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý devátý týden roku 2012

1. Beran –  v práci se držte toho, co jste začali, nic neměňte a nenechte se vyrušovat různými radílky. A bude vše dobré. Navíc se mohou objevit nějaké penízky navíc. Pokud se objeví ve vašem životě někdo, kdo vás velmi přitahuje, nebojte se mu to říci. Někdy první krok musí být váš. To samé se týká i stálých vztahů, kdo mlčí, nic nemá. Docela dobrý týden na hubnutí a nebo zdravotní dietu.

2. Býk – dejte si pozor na usínání na vavřínech. Pokud se vám v posledních dnech hodně dařilo, zkuste nezapomínat, že vše dobré někdy končí. A je lepší být připraven na nemilé chvíle. Zajímejte se o novinky. Ve vztahu to bude vyrovnané, jednou hádka jindy láska. Dobré je někam vyrazit večer a jen tak se nezávazně pobavit. Budete mít dobrou formu, co takhle překonat nějaký svůj osobní rekord nebo prodloužit trénink ?

3. Blíženci – práce by nyní mělo být opravdu dost. Ale je milé, že přinese tentokrát i zisky a to nejen ty, které můžete měřit objemem peněženky, ale také nové znalosti a kontakty. A to je dobré pro budoucnost. Pokud se budete více usmívat, opačné pohlaví to opravdu ocení a to nezávisle na tom, jestli půjde o partnera nebo někoho, kdo jen tak flirtuje. Léto je nejlepší čas na plavání v přírodě, bazény nejsou zas až tak moc přirozené.

4. Rak – nachystejte se na odpočinek, ale před tím si dejte do pořádku všechny drobné záležitosti, které se pak mohou ozývat v nejnevhodnější chvíli. Vyhýbejte se riskantním finančním a majetkovým rozhodnutím, nebojte se složité věci odložit na lepší čas. Samostatné řízení svého osudu je výborné, ale ve vztahu je dobré se někdy nechat jen tak vést za ruku a opečovávat. Energie budete mít více, hlídejte si jen psychickou formu. Můžete vyzkoušet meduňkové čaje.

5. Lev – celých sedm dní čekejte různé zajímavé události jak pracovního tak rodinného typu. Radujte se a odpočívejte, zvláště kolem a o  víkendu.  Může se vám podařit nějaký zajímavý nákup, kdy pořídíte věc, po které již delší dobu toužíte. Proč si neudělat radost. Kromě nákupu rozhlédněte se i za dobrou investicí, máte nyní Midasovu ruku (bez negativních efaktů např. na WC). Nezaměňujte lásku za sportovní utkání a soupeření, může to mít špatné důsledky. Možná vám trochu dochází síly. Odpočiňte si.

6. Panna – opravdu je to dobrý týden na nějakou dovolenou, o nic důležitého nepřijdete, když si prostě pár  dní navíc uděláte volno. Stejně většina lidí nyní myslí o něčem jiném než o pracovních povinnostech. Sejde z očí, sejde z mysli, pokud vám někdo poslední dobou zamotal hlavu a chcete se tohoto pocitu zbavit, stačí se s ním nestýkat. Pokud jste si poslední dobou zamilovali lenost, tak už dost. Vstávejte od televize a počítače a hurá do přírody.

7. Váhy – pozor na provokatéry, pokuste se vsadit spíše na domluvu než na hádku. Druhá strana jenom čeká na váš chybný krok. Udělat ho nad propastí by bylo opravdu špatné. Ve středu a ve čtvrtek bude před vámi dobrá finanční příležitost, bude jen chtít menší oběť. Veškerá nepochopení v lásce dokáže vyřešit úsměv a milý přístup bez křiku. Tím se vám podaří zchladit každou hlavu a navíc vyvolat pocit studu. Máte dojem, že vás vaše psychika poslední dobou hodně trápí ? A co zkusit přestat řešit každou hloupost a přistupovat k životu s humorem.

8. Štír – buďte spontánní, horoskop doporučuje, abyste se nyní prostě nechali jen tak unášet událostmi, která se na vás budou hrnout. A podaří se vám proplout i ty nejrozbouřenější pracovní a finanční peřeje. Ve vztahu a lásce to bude nuda, na vášně si počkejte. A nebo vsaďte na divadlo. Pokud začnete trochu více pečovat o svůj vzhled, zlepší se vám nálada a  poté fyzická forma.

9. Střelec – tento týden by vaše znamení zvěrokruhu mělo vsadit na podnikavost. Pokuste se měnit, organizovat, radit a prostě dělat. Pokud vám někdo nabídne peníze, nebojte se zeptat, jestli jich nemůže být více. Líná huba, holé neštěstí. V lásce se toho nyní bude odehrávat hodně. A každý den to bude něco jiného. Jestli jste v dětství měli rádi houpačky, nyní se pocítíte jako dítě. Dobrý týden pro nějakou léčbu, operaci, či zdravotnický nebo kosmetický zákrok.

10. Kozoroh – v práci se začněte koncentrovat jen na tom, co je nejdůležitější. Nenechte se rozptylovat vedlejšími nápady, nic z nich nebude a zbytečně ztratíte čas. Zařiďte peníze na důležitou platbu. Ve vztahu si pořádně promyslete, jestli druhá strana dává do něj stejnou sílu jako vy. A pokud ne, řekněte jasně, jak by to mělo být. Zpomalte, nepřepínejte organismus, tělo máte jen jedno.

11. Vodnář – je důležité získávat nové zkušenosti. V životě nejvíce dosáhne ten, kdo nestojí v jednom místě a nečeká, až mu z mana spadne z nebe. Vyjednávejte agresivněji. Pokud nikoho nemáte, můžete nyní potkat někoho, kdo bude ideální. A pak stojí za to bojovat. Možná by bylo dobré shodit pár kil. A nebo vyřešit jiný menší zdravotně kosmetický problém, který vám dělá starosti.

12. Ryby – nenechte ze sebe udělat rukojmí nápadů někoho jiného. Pokuste se nyní co nejvíce ovládat svůj život a vlastní rozhodnutí předkládejte nad nápady druhých osob. I kdyby to mělo vést ke sporům. Věřte partnerovi, možná ne vždy to tak vypadá, ale vždy bude na vaší straně a pro vás obětuje vše. Vyhýbejte se jídlu a pití o kterém víte, že vám škodí, nyní negativní efekty budou silnější.