Horoskop na měsíc srpen 2012

Horoskop na srpen 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  v citových věcech vás čeká opravdu docela dost práce. A to nezávisle na tom, jestli máte partnera nebo ho teprve hledáte. Prostě srpen spíše bude přát prázdným radovánkám než hluboké romantice a lásce. Na druhou stranu, proč se prostě jen tak trochu nepobavit. Pokud se objeví nějaký citový problém, proberte ho ze všech stran, než se rozhodnete, nesmí vám chybět informace. Pracovně bude tento měsíc hodně zvláštní. Taková houpačka, začátek srpna plný novinek a práce, dále to upadne do šedi a nudy, aby před koncem léta přišly další emoce. Na začátku měsíce se vyhýbejte riziku, pak riskujte s rozumem.

Býk – je srpen a to je čas různých dovolených. Bohužel dnešní doba občas znemožňuje vzít si volno, kdy je zrovna na to nejlepší čas. Pokud se vám to stane, pokuste se aspoň mít volné víkendy. Zážitky které prožijete vám dají energii na další týdny a měsíce. Nejlepší budou lesy, voda a případně k tomu nějaká větší fyzická aktivita. Například jízda na kole vám vyloženě prospěje. V citech nečekejte nějaké větší změny. Pokud máte vztah, bude to takové normální a všední, ale to neznamená, že nepříjemné. Pokud ho nemáte, tak to neznamená, že musíte sedět doma, jen nic dlouhodobého se nerozvine. Pracovně dodržujte co je třeba, hlavně termíny. Nenechte se vyvést z rovnováhy náhlou informací a nějakou změnou o sto osmdesát stupňů.

3. Blíženci – dejte si pozor na svůj temperament. Zvláště pokud jste ve vztahu, tak příliš emotivní jednání vám může přinést opravdu nepříjemné problémy s partnerem. Pokud uvidíte, že nějaká hádka stále nabírá na síle, lepší je udělat několik kroků zpět, buď ustoupit nebo se začít  věnovat pouze svým věcem. Práce pomůže. Tyto ústupky možná nebudou příjemné, ale zajistí vám vítězství na konci srpna, kdy budete moci poukázat na to, že tvrdohlavost není vaše jediná vlastnost. Mohou se objevit nějaké menší zdravotní problémy, vše bude hlavně spojeno s psychikou, pokud se vám podaří dostat do tzv. pohody, i zdraví bude na tom dobře.

4. Rak – je nejvyšší čas využít druhou polovinu léta na zdokonalení svého partnerského vztahu a na vyřešení problémů, které se v domácím životě za poslední půl rok nahromadily. Pokud žijete sami, nyní nemusíte nic řešit z minula, ale naopak můžete nasadit síly na stavbu něčeho nového a trvalého. Pracovně se pokuste věnovat něčemu působivému, něčemu, co dokáže oslnit co největší počet lidí hned na první pohled. Nebojte se trochu riskovat, horoskop dává riziku zelenou, zvláště v druhé třetině měsíce srpna. Čekejte důležitou zprávu od někoho, kdo byl velmi významný  pro vaši minulost, ale dnes s ním již máte jen minimální kontakt.

5. Lev – čekají vás nějaké velké a možná i mírně nebezpečné pracovní výzvy. Hodně bude záležet na tom, jestli se ke všemu postavíte od začátku pozitivně s vírou, že váš život a vaše úspěchy jsou plně ve vašich rukou. Nemusíte se obávat nikoho, kromě vás samotných. Obavy jsou normální, zvláště že pár věcí nepůjde od začátku úplně nejlépe, ale právě strach nejlépe překoná víra ve vlastní síly. Váš partner by měl být hodně chápavý, měl by vám být schopný podat pomocnou ruku v těch nejobtížnějších momentech. Ale s úsměvem ji odmítněte, jen by se vám motal pod nohy. Pokud plánujete dovolené, dejte si pozor na slunce, aby vám vše nezkazil hned první den.

6. Panna – v práci byste nyní měli začít realizovat plány, které máte nachystané již delší dobu. Srpen je velmi dobrý měsíc pro zavádění různých úprav, modifikací a novinek, protože část lidí, která by vám jinak házela klacky pod nohy, nyní nebude k disposici a nebo bude mít hodně rozptýlenou pozornost. Pokuste se toho co nejlépe využít. Panny, které jsou single, mohou využít druhé poloviny tzv. prázdnin k radovánkám a romantickým zábavám. Ale není nutno hledat něco stálého a trvalého, jen stačí bláznit jako za mlada. Jako se bláznilo vždy o prázdninách. Dejte si pozor na vodu a nepřeceňujte nikde své síly. Není to nejlepší čas pro adrenalinové sporty.

7. Váhy – v citových záležitostech nyní nadchází měsíc velkých změn. Mělo by se vyřešit to, co už dávno vyřešeno být mělo. Je možné celkem bezbolestně ukončit neúspěšné vztahy, ale je také možné zahájit vztah nový, který bude opřen na lásce, pochopení a obecné harmonii. A nebo je možné se s partnerem domluvit na vytyčení nových hranic a určení toho, co je ve vztahu žádoucí a co už nyní není. Vztah nebo rodina, to budou nyní ty nejzávažnější záležitosti. Proto je milé, že v pracovních věcech bude vás čekat jen letní pohoda a pochopení okolí. Dovolené v srpnu nebudou patřit mezi ty, které budete vzpomínat celý život, což ale nemusí znamenat něco špatného, dobrý relax může být i o nudě.

8. Štír – kolem vás se toho bude odehrávat opravdu hodně, zvláště na začátku srpna. Občas budete mít dojem, že celý svět se točí kolem vás. Bohužel hlavně to bude v požadavcích a výtkách. Pokuste se nastavit od začátku do defensivní pozice. Nesmíte útočit, okolí by to nepochopilo. Ale to neznamená, že vám někdo může skákat po hlavně. Nyní je nutné vědět přesně, kdy se říká ano a kdy se říká ne. Tato dvě slova jsou nejvýznamnější, nic víc není nutno dodávat. Zvláště není nutno žádné z nich zdůvodňovat. Může se nyní objevit nová láska a to opravdu velká, taková která dokáže převrátit celý život vzhůru nohami. A nebo ve vašem vztahu vybouchnou vášně takové, jako jsou obvyklé pro začátek jara. Vychutnejte si to co nejvíce.

9. Střelec – vaše vztahy s partnerem nebo někým blízkým z rodiny se ukážou jako velmi složité a tlak z druhé strany bude natolik nepříjemný, že vám dokonce hrozí i menší psychické zhroucení. Pokud nebo až k tomu dojde, práskněte prostě dveřmi a  udělejte si na pár dnů volno. Koncentrujte se pouze na sobě a svých potřebách, nenechte si nikým do toho mluvit a investujte do sebe trochu peněz. Díky tomu si odpočinete a naberete síly, které spor či hádka z vás vysaje. Hlídejte si co jíte a v jakých podmínkách to jíte, v srpnu horoskop u Střelců vidí výrazně vyšší rizika na různé žaludeční problémy, kterým je možno se s trochou pozornosti vyhnout.

10. Kozoroh – hlídejte si případné půjčky. Tento měsíc je totiž o splácení, pokud jste si od někoho půjčili, může najednou požadovat splátku zpět, bez ohledu na to, jestli peníze nyní máte nebo nemáte. Pokud někdo si půjčil od vás, nyní vám může znenadání peníze vrátit a nebo být schopen urychlit jejich splácení. Je dobré vyřešit všechny finanční záležitosti co nejrychleji, pokud máte větší výdaje, pokuste se je vyřídit během prvního týdne až deseti dnů, potom by vám již nic nemělo dělat větší starosti. Finanční komplikace i pracovní komplikace se budou koncentrovat do první třetiny měsíce, pak už by měl být klid. Ten je možný využít pro vytváření zisků nebo pro hezkou dovolenou s partnerem.

11. Vodnář – pokud se vám zdá, že poslední týdny a měsíce byly hodně chaotické, nyní si pomalu můžete oddechnout, to co bylo složité a neřešitelné, dokáže si skoro samo najít řešení. A tam kde hádky byly na denním pořádku, nyní se objeví klid mír a láska. Pokuste se nyní vsadit hlavně na odpočinek a na uspořádání posledních drobnůstek, které vám z minulých měsíců zbyly. A pokud máte možnost vyjet na dovolenou, tak to udělejte. Bude se vám odpočívat přímo nebesky. A pokud na dovolenou bohužel není čas, věnujte alespoň poslední dva víkendy odpočinku. Můžete najít potěšení v nějaké nové zajímavé fyzické aktivitě.

12. Ryby – ranní ptáče dál doskáče. V srpnu budete mít dojem, že vám na spoustu věcí chybí čas. Zvláště pokud se to bude týkat pracovní a každodenní náplně. Rozhodně bude lepší, když si nastavíte budík o půl hodinky až hodinku napřed a uvidíte, že spousta věcí se zařídí rychleji a lépe, když je uděláte brzy. Na odpočinek moc nesázejte, důležitý nyní bude pravidelný spánek a zdravá životospráva – využijte sílu sezónního ovoce a zeleniny a omezte cukry a tuky. Pokud pijete hodně kávy, zkuste ji částečně nahradit zeleným čajem. Měli byste být nyní výrazně přitažlivější pro opačné pohlaví, využít toho mohou jak Ryby žijící s partnerem (aby byl změněn ku vašemu obrazu), tak i ti, co ho ještě nemají a chtějí se dobře pobavit.