Horoskopy od 09-07-2012 do 15-07-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
dvacátý osmý týden roku 2012

1. Beran – čekejte větší úspěch spojený s prací. Bude to ale spíše formální a společenská záležitost, kapsa bude bohužel dosti vymetená. A zlepšení se v nejbližších dnech nedočkáte. Ve stálých vztazích čekejte ponurou náladu a nedostatek pochopení, jednou budete na vině vy, jindy váš protějšek. Pokuste se vše uklidnit do víkendu, ten by mohl být hezký, ale jen pokud tam vstoupíte s úsměvem. Vaše forma bude slušná a mimo byt budete i v psychické pohodě.

2. Býk – vsaďte na pečlivost a důvěryhodnost. Ať je vaše slovo skálou, od které se vítr odrazí a každý se o ni může opřít. Nediskutujte o věcech, které řekne nadřízený či někdo s rozhodující pravomocí. Doma se vyhýbejte přílišné podezíravosti, povolte trochu opratě, více se usmějte. Pokud nemáte partnera, zkuste začít nějakého hledat mezi přáteli. Negativní energii vybíjejte pozitivním sportem, najděte si fyzickou aktivitu která vás baví.

3. Blíženci – vaší nejsilnější stránkou bude logické myšlení a schopnost nalézt řešení v i naprosto neřešitelné situaci. Pokuste se tuto schopnost co nejvíce „prodat“ ať si ji všimne každý ve vašem okolí. Peníze si šetřete do čtvrtku, pak se objeví nějaká zajímavá koupě. Ve vztahu bude hodně vášní, je možné využít situaci i pro nějaký rozhovor o závažnějších věcech. Pokud jste single, může vás okouzlit náhodné setkání. Dlouhodobé to nebude, ale je léto, čas flirtů. Vaší kondici vám budou závidět všichni kolem.

4. Rak – komunikujte, pokud nebudete schopni vyřešit nějaký problém, nebojte se o tom promluvit. Možná vám někdo pomůže, ale ještě pravděpodobnější je to, že vám někdo napoví co dál. A pak už si poradíte a celá sláva bude jen pro vás. Budete mít hodně příležitostí na nějakou dobrou zábavu, podle horoskopu si užijí i Raci samotáři i Raci, kteří jdou životem v páru. Neřešte formu, neřešte zdraví, obé by mělo být v pořádku. Postarejte se o vzhled.

5. Lev – vyhýbejte se rizikům, zvláště pokud se budou týkat financí. Zjistíte, že vám krátkodobý možný zisk nestojí za případné dlouhodobé problémy. Peníze bude možno získat, ale jen pečlivou prací a promyšleným postupem, tentokrát na ulici neleží. Nebudete chtít zábavu, nebudete chtít chaos, nejvíce budete toužit po klidu a míru u rodinného krbu. Je dobré vymyslet nějaký plán na domácí večery. Dávejte si na sebe pozor, zvláště mezi zástavbou. Nejvíce vám pomůže, když se vám podaří trávit co nejvíce času v přírodě.

6. Panna – pondělí a úterý budou klidné, ale potom čekejte nával nových povinností. Když je zvládnete bez problémů, na konci týdne můžete čekat peníze a nebo nějaké jiné příjemné ohodnocení. V tomto týdnu potkáte opravdu velké množství zajímavých osob opačného pohlaví. Bude záležet jen na vás, co s tím uděláte. Dejte si pozor na to, co jíte. Nyní bude nejcitlivější žlučník a játra.

7. Váhy – při práci a obchodu uslyšíte hodně komplimentů. Většina z nich bude neutrálních, zbytek bude myšlen upřímně. Tento týden na pokrytce či někoho zákeřného narazíte jen velmi stěží. Vaše dobré srdce vám zajistí hodně pozornosti a potěšení. Berte úsměvy tak jak jsou, nic víc nečekejte. Na společenské a romantické zábavy si vyhraďte jeden den o víkendu. Nemáte problém s křečovými žílami ? Bolest nohou řešte obklady a nebo koupelí.

8. Štír – hodně povinností a to celý týden, včetně volných dní. Dávejte si pozor na výdaje. Část věcí, které budete chtít koupit je ve skutečnosti zbytečná. S výdaji se koncentrujte se jen na každodenním chodu domácnosti. Pokud nemáte partnera, nyní se asi nezamilujete, ale to neznamená, že byste se na život měli nějak mračit. V domácnostech se stálým partnerem to bude milé, i když bez extrémů. Fyzička bude dobrá, projděte si, kdy jste byli na pravidelné kontrole u lékaře. A není jen obvoďák, jsou i zubaři a očaři.

9. Střelec – pracovně si zajistěte svou pozici. Hlídejte si záda, nebojte se jít do konfliktu s někým, kdo by chtěl na vás nachystat nějakou nepříjemnou past. Tento týden je dobrý pro velké pracovní změny, ale nejsou ony nutností. Planety tentokrát přejí jak lásce a flirtování tak hádkám a sporům. Takže tento týden bude opravdu dosti bláznivý. Řešením je hodit vše za hlavu a někam odjet. Léto láká, ale dávejte si pozor, spáleniny mohou být velmi nebezpečné.

10. Kozoroh – vaše odbornost vám v pracovních věcech může hodně pomoci. Pokud hledáte novou práci nebo chcete změnit tu starou, nyní to můžete udělat. Ale také můžete čerpat zisky ze svých zkušeností při práci staré. Bavte se s partnerem o tom, co čekáte od budoucnosti, co vymyslíte na léto a případně co by bylo dobré změnit v červenci. Pokud s partnerem nejste, neseďte doma, jděte mezi lid, jen tak se pobavit. Nezapomínejte spát sedm až osm hodin denně, vaše výživa by měla být zdravější.

11. Vodnář – koncentrujte se hlavně na drobnosti. Normální povinnosti zvládnete levou zadní, problémy mohou nastat u věcí, které na první pohled budou vypadat, že nemají vůbec žádný háček. Pod lupou jich uvidíte hodně, a všechny pěkně ostré. Hodně emocí, hodně  vášní, ale bude s tím spojena i nějaká zvláštní nejistota. Pokud možno u lásky nyní vynechte otázky. Těšte se tím, co je. Alergie, kožní problém, příliš mnoho slunce, pokud se problémy zvýší, jděte za lékařem.

12. Ryby – postarejte se o reklamu. Vaše činnost by měla být vidět. Tentokrát je důležité více to co je napovrch. Samozřejmě není možné být flink, ale více času věnujte blýskání šroubků než jejich dotahování. To udělá někdo jiný. Pokud přijde láska, bude to naprosto nečekané. V domácnostech budou nyní teplé papuče (samozřejmě obrazně, nemusí být ve vedru na vašich nohách) a posezení u televize. V aktuálních bouřkách si dávejte pozor na promočení a případné zdravotní problémy.