Horoskopy od 12-03-2007 do 18-03-2007

 

Týdenní horoskopy

s výkladem karet z Věštírny u „Měsíční Kočky“

Jedenáctý týden: 12. – 18. března

Situace: Venuše bude v Beranovi, Slunce v Rybách, Merkur a Mars ve Vodnáři. Saturn se vrací. Mnohé nasvědčuje tomu, že sliby se slibují, blázni se raduji: nevěřte proto slovům puštěným do větru… a to ani těm vlastním.

 

Hra o budoucnost, tak, jak jí na těchto stránkách „Měsíční Kočka“ předváděla, vás podle pozornosti, kterou jí věnujete, zaujala. Ukazuje se, že jako druh jsme až nemístně zvědaví na to, co potká nás a nebo blízké. Zatímco ale dvířka k vlastnímu soukromí druhým otevíráme jen neradi, pod cizí peřiny nahlížíme s  náruživostí skoro úchylnou. V tom je právě úspěch bulváru a příběhů z prefabrikovaných televizních seriálů. Rádi se dojímáme, protože rádi a často vlastní zkušenost promítáme do cizích dějů a naopak zprostředkovanými příběhy měříme ten vlastní. Jako je chyba bezvýhradně věřit hvězdám, tak i utvářet život podle jakýchkoliv šablon a nebo se stylizovat se do vymyšlených hrdinů, je na nic. Instantní láska i nenávist jsou jen náhražkou. Žijme tedy opravdu, naplno a buďme sebou.

 

Hra „Měsíční Kočky“ právě dovršuje rok trvání. Za tu dobu jejím prostřednictvím dalo nám všem všanc své soukromí dvaačtyřicet lidí nejrůznějšího věku. Vlastními příběhy, tak, jak je karty odrývaly, nastavovaly zrcadlo nám. Možná jejich prostřednictvím někdo našel sám sebe a nebo jen odpověď na třeba i konkrétní otázku. I pokud se jen pobavil, dal smysl času, který nad Věštírnou strávil.

 

Účastníci hry odcházeli, když končili své vystoupení z těch nejrůznějších důvodů. Na jejich místa přicházeli noví. A tak tomu bude i dál. V nejbližších týdnech poznáme ty, kdo budou tvořit druhý ročník Hry. Setkáme se jistě se starými známými, možná se vrátí někdo z účastníků, kteří Hru již opustili. Postupně, tak jak se hlásili, přijdou i noví. Proto je čas na malou inventuru. V čase, který ji věnujeme, však samozřejmě nemůžeme ošidit příznivce týdenní věštby podle jednotlivých hvězdných znamení. Využijte z nich všechny příznivé momenty. Držíme palce, abyste i zjevené neblahé věštby vždy dokázali zvrátit!

 

1. SKOPEC

Beranům půjde vše dobře a to v zaměstnání i v osobním životě. Vaše slovo platí a činy jsou vesměs hodnoceny kladně. Vše, v čem spějete k finále, bude korunováno. Naopak neotvírejte nové projekty, nenavazujte nové vztahy. Ono se nic a nikdo nezblázní, dáte-li věcem i lidem (ale i sobě) načas. Co je, to trvá – co není, počká. Vyhýbejte se i nadále možnosti nachlazení, lidem s havraními vlasy a rychlosti v individuální dopravě. Nespěchejte: týden bude opravdu dobrý, tak si ho vychutnejte v klidu.

 

2. BÝK

Zřejmě se varování Býkům ohledně finanční újmy a nebo prostě jistých těžkostí nějakým způsobem naplní. Rozhodně se v tomto ohledu nespoléhejte na náhodu, protože Štěstí tento týden za vás nekope. Tedy žádné sázky, žádné hazardní hry. Ono bude určitě líp, ne však obratem, pokud se přičiníte. V práci i lásce se však nenechávejte v tomto směru nepříznivou situací znervozňovat. Budete-li nesoustředění, přivoláte na sebe i další maléry a stokrát nic nakonec umořilo osla.

 

3. BLÍŽENCI

Dobré časy se vracejí? Vypadá to tak. Alespoň ve sféře i širší rodiny se napravují pošramocené vztahy. Na obzoru jsou i finanční operace s kladným znaménkem a úspěch v práci: nic moc, ale po neblahém týdnu nepochybný signál změny. Zlepšení ovšem nepřijde naráz. V prvních dnech budou mít Blíženci pocit, že jsou na houpačce, od čtvrtka se vývoj stabilizuje. A těšte se na víkend, který by měl přinést velmi příjemné překvapení s příjemným člověkem.

 

4. RAK

Raci by rozhodně měli být opatrní především v partnerských vztazích, protože roztržka, kterou jim hvězdy zřejmě na středu chystají, může skončit zle. Bude žárlivost vašeho protějšku oprávněná? Všechno vás táhne mezi lidi, jste společensky naladění a příležitosti zřejmě nebudete muset složitě vyhledávat. Pomyslný zdvižený ukazováček však varuje: třikrát a dost. A vy jste zřejmě v tangu již třetí týden! Na jeho konci by mělo přijít zklidnění, pro některé však pozor, aby již nebylo pozdě.

 

5. LEV

Jak Lvům chutná moc? Zřejmě dobře, protože si jejich okázalých projevů budou zřejmě bohatě užívat ve směru veřejném i osobním. Ale co naplat, pod spokojenou a blahosklonnou skořápkou mohou klíčit pochybnosti. Nebuďte tak sebestřední! Jsou i lidé a děje kolem vás – a ne se všemi a vším točíte vy. Proti jistým silám je vaše chuť manipulovat s okolím směšná. Neporušujte kosmickou harmonii – ono to ani moc nejde – buďte její součástí.

 

 

6. PANNA

Zrozenci z Panny by měli tento týden dát pozor na velká vydání. Neřekl bych nečekaná (ačkoliv ani to nelze vyloučit), jen čas není pro finanční operace vhodný. Pokud je lze odložit, nic se nestane. Varování se však netýká zřejmě bezhotovostních operací. Hrozí tedy hvězdy ztrátou, loupeží, či chybou v počítání? Naopak jako dobrý se nadcházející čas jeví pro vztahy: od těch nejsoukromějších, přes společenské kontakty, až po sféru pracovní. Opatrujte je jako oko v hlavě a pěstujte, otelí se vícenásobně.

 

7. VÁHY

Pokud si Váhy uklidily v duši a otevřou se světu, bude pro ně tento týden plný náhodných známostí, vesměs příjemných, lechtivě inspirativních a hlavně zcela nezávazných. Však je už opravdu i kalendářně jaro za dveřmi. Ve smyslu poslední předpovědi pominul dobrý čas pro obchodní aktivity, byl opravdu krátký a kdo ho využil, sklízet jeho plody bude dlouho… a budou dobré. Nehledejte však na dlani chlup, jenž není!

 

8. ŠTÍR

Štíry bude provázet intuice přímo úžasná: pokud se jí budou řídit (a to dokonce i víc, než chladným rozumem, udělají dobře. Kam na ně tento týden – zvláště v jeho středu – s logikou. Vycházet v dobrém budou i věci nejméně pravděpodobné, vyplatí se nepochybně i riskovat. Vaše podvědomí pracuje skvěle, řiďte se jim. Pokud se objeví problémy se zuby (a to se může stát) rozhodně neotálejte s řešením. A jiné řešení, než zubař není!

 

9. STŘELEC

Při pondělku bude Střelcem procházet Luna a tak by neměli tito zrozenci riskovat na silnici, a zbytečně nefrajeřit ani v jiných oblastech. Týká se to i mezilidských vztahů: odborníci se netají tím, že lehkovážnost, výstřednosti a tlak nebudou na nikoho působit dobře. Je dobrý čas pro soustředěné studium. A jezte česnek – rozšiřuje cévy a vylučuje z těla toxiny.

10. KOZOROH

V úterý a středu měsíc bude působit na kostru a klouby nejen Kozorohů. Nepřetěžujte je, ale pozor: je známo, že například neužívané orgány atrofují a to jistě platí i pro lenost k pohybu i v myšlení. Nebojte se, že když tento týden něco trochu přepísknete, bude to mít nedozírné důsledky. Ty by nastaly v okamžiku, kdyby vás měl strach ochromit. Všechno dopadne dobře. Vaše ctižádostivost bude vyžadovat maximální pracovní nasazení a výtečnou organizaci.

 

11. VODNÁŘ

Problém tohoto týdne představuje pro Vodnáře hektičnost a podrážděnost. Obé se vzájemně podmiňuje. Vaše podrážděnost vede k horečným a poněkud chaotickým činnostem. Ty nevedou k jičemu. Naopak – budíé vaši podrážděnost. Chtělo by to prostě vysadit, koukat na mraky a objímat své blízké. Zastavte se, rozhlédněte a dýchejte zhluboka. Dobré by bylo také navštívit rodiče, místa, která patřila vašemu dětství kam, až paměť sahá, vše krásné z minula posílí.

 

12. RYBY

Už se Ryby srovnaly s realitou? Mám za to, že ano, a že opravdu nic nebylo třeba jíst horké tak, jak se zdálo. Pokud se skutečně srovnaly i jejich hmotné poměry je dobře, ani tento týden je nečekají v této oblasti výkyvy, o svízelích už ani nemluvě. Na jedno však dbejte: na životosprávu! Obzvlášť ty z vás, které budou slavit narozeniny. Nestřídmost by mohla mít fatální následky. V neděli vstoupí do vašeho znamení Měsíc a tak nezanedbejte pitný režim. Ozvláštněte ho vonným jasmínovým čajem: je dobrý k meditaci i odpočinku. Pokud druhá polovina týdne vyhrotí vztahy v práci, povede to ke konfliktům s kolegy i nařízenými.