Horoskopy od 06-08-2012 do 12-08-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý druhý týden roku 2012

1. Beran –  spolupráce s různými lidmi vám nyní bude vycházet velmi dobře a to i pokud patřili do skupiny těch, se kterými se obvykle jen hádáte. Dodržujte slovo, neslibujte nikomu více, než můžete udělat. Je možný nějaký pracovní výjezd. Společensky bude tento srpnový týden celkem zajímavý, můžete se docela dobře bavit, ale velkou lásku nečekejte. I v partnerském vztahu to bude trochu nuda. Opalujte se, ale s rozumem a základním zabezpečením.

2. Býk – bohužel by se měly ozvat nějaké složitější pracovní a případně i ekonomické problémy, které budou vycházet z nedodělků z minula. Bylo by dobré už za nimi udělat tlustou čáru. V druhé polovině týdne bude zajímavý pracovní rozhovor. Single by podle horoskopu měly mít možnost na malý flirt a možná i něco více. V partnerském vztahu hrozí žárlivost. Více odpočívejte, vyhýbejte se cyklistice či sedání na motocykly.

3. Blíženci – velmi dobrý čas pro různé velké pracovní projekty a změny. Také se dvakrát během týdne mohou objevit zajímavé finanční příležitosti, jen je chytit za pačesy. Můžete se zamilovat a nebo získáte něčí přátelství, které bude patřit mezi ty opravdu důležité a dlouhodobé. Upravte jídelníček, sportem dbejte o štíhlou linii a nešetřete tolik na vzhledu.

4. Rak – nejvíce ze bude hodnotit zodpovědnost. Tento týden může vyhrát trochu méně schopný, ale opravdu velmi pečlivý a důsledný rak, který vždy dodrží slovo před géniem, který neustále na vše zapomíná. Pokud milujete, budete jasně vědět, že i vás milují. Usmívejte se a získáte hodně pozornosti opačného pohlaví. Hlídejte si klid a to tak zvané slunce v duši. Ať vás nerozčilují hlouposti.

5. Lev – úspěchy mohou nyní přijít, hvězdy vám přejí. Navíc je dobrá šance na zlepšení finanční situace, zvláště pokud nebudete ignorovat i drobné výdělky, ty totiž ve větším množství mohou být najednou významné. Letošní léto byste si měli opravdu velmi dobře zapamatovat. Zvláště jeho druhá polovina by měla být ve znamení lásky. Možná to začalo a nebo začne teď? Fyzická kondice bude nyní nadprůměrná a dobrá nálada by ji měla ještě zlepšit.

6. Panna – hlídejte si hlavně vaše zájmy, nepodceňujte konkurenci a to ani v situacích, kdy se usmívá a podává vám pomocnou ruku. Pracovně jste na prvním místě vy a pak také na deseti dalších následujících. Čerstvě zamilovaní by nyní mohli začít přemýšlet, jaká bude budoucnost. Ve dvou se to lépe táhne, zvlášť pokud se ideálně doplňujete. Stálé vztahy budou stabilní, ale nudu nečekejte. Jsou sice vedra, ale přesto se vyhýbejte průvanům a s klimatizací též opatrně.

7. Váhy – kolem pracovních záležitostí bude hodně nervózní atmosféra. Nestal se nějaký průšvih a nebo nekončí se nějaké významné termíny ? Pokuste se spíše splynout s davem. Někdo se bude snažit dloubat do vašeho osobního života a manipulovat vaším srdcem, pošlete ho nekompromisně do háje zeleného. Omezte pokud možno úplně konzumaci sladkého a vyhněte se také kofeinu v nadměrném množství.

8. Štír – v pondělí a úterý si vyřiďte všechny důležité záležitosti, abyste mohli reagovat na zajímavou nabídku, která vám ukáže nové příležitosti a možná i přinese zajímavý finanční obnos. Ta by se měla objevit v druhé polovině týdne a bude vyžadovat opravdu velkou pozornost. Nevyhýbejte se společenským ale také rodinným zábavám a oslavám. Štíři bez partnera mohou podle horoskopu nyní prožít pár zajímavých flirtů.  V tomto teple si dejte pozor na potraviny, tento týden vám hrozí žaludeční problémy, možná i menší otrava.

9. Střelec – velmi dobře byste se nyní měli cítit v situacích, kdy bude váš život a vaše práce, včetně financí, plně ve vašich rukou. Budete mít pevnou a dobrou ruku při řízení jiných lidí a při různých náročnějších projektech. Pozor na podraz, někdo něco ošklivého chystá a v pátek či sobotu to může prasknout. Doma vám hrozí zbytečné konflikty, nejlepší bude se zdržovat spíše v práci nebo mezi přáteli a doma se hlavně nehádat. Jděte si zaplavat, prospěje to vašemu zdraví – zaplavat znamená jít do vody a ne jen ležet na slunci.

10. Kozoroh – máte možnost změnit svou pracovní pozici a nebo dokonce udělat radikálnější krok. Nyní to je týden příležitostí, kdy konkurence spí znavena letním žárem.  Mohla by se objevit hezká hotovost. Ve společenském životě se vyhýbejte lidem, kteří vás hodně zklamali nebo které váš partner nemá rád. Mohlo by to narušit rodinnou harmonii a to vám za to nestojí. Nezkoušejte na sobě nové prostředky, a to ani kosmetické ani zdravotní.

11. Vodnář – pokud vám někdo dá nový úkol, uspějete. Pokud vás někdo zavalí starou nudnou prací, budete mít velké problémy splnit jeho požadavky a bude vás to stát mnohem více úsilí než obvykle.  Nevěřte pracovním slibům ani výkřikům o větších příjmech. Měli byste mít dosti samaritánskou náladu, partnera tím okouzlíte, jen pokud to nebudete přehánět a je možné takto najít i novou lásku. Váš organismus by nyní nejvíce ocenil více klidu a přírody.

12. Ryby – budou se vám dařit věci, které jsou nějak spojené se zákony či řádem a formalitami, tam tentokrát zazáříte a nebo vám osud bude přát a zamete cestičku, na které možná jsou i nějaké klacky od nepřejících. V lásce budete spíše opatrní a neuvěříte jen tak nějakým krásným řečičkám bez obsahu. A to je dobře, chtějte konkrétní důkazy, činy místo slov. Nechte si prozkoumat zrak, vyhýbejte se zakouřenému prostředí. Pokud se oddáváte nikotinu, zkuste trochu svůj zlozvyk přibrzdit.