Horoskop na měsíc září 2012

Horoskop na září 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  skončil se nejobvyklejší čas hlavních dovolených. Ale pokud jste ji ještě nevyužili, tak září nabízí nepřeberné možnosti a většinou za velmi slušné ceny. A kdybyste nějaký větší výjezd realizovali v první polovině září, tak vás to nabije tolik potřebnou energií na celý zbytek měsíce. Finance by se měly objevovat průběžně podle potřeb. Ale budou stačit jen na každodennost, žádné extravagance nerealizujte. Spíše nadbytky odložte na horší minutky. Můžete pocítit jistý smutek za minulostí, možná se vám ozve někdo, koho jste již delší dobu neslyšeli. Vyjděte s ním někam na skleničku či nějaké příjemné místo a zavzpomínejte.

Býk – vaše sebejistota se kterou nakráčíte do prvních dnů měsíce oslní celé vaše okolí. Sice začnete pomalu brzdit a mnoho věcí se vám začne zdát postupně mnohem složitějším, ale díky impozantnímu vstupu získáte hodně velkou podporu. A tak když ucítíte pomocné rameno, zvedněte hlavu a dělejte, že se opírá ono o vás, ne vy o ně.  Měli byste být v docela dobré psychické pohodě, která vám umožní velkou část nesnází překonat s úsměvem. Kritická bude druhá třetina září. Pokuste se změny omezit jen na finanční a pracovní záležitosti a i v těch druhých buďte opatrní s radikálními postupy. V rodině či lásce ceňte stabilitu a teplo domácího krbu.

Blíženci – máte dojem, že na vás někdo v práci tlačí ? Zdá se vám, že vás někdo chce vyštípat z vašeho místa? Je to jen dojem, ale samozřejmě požadavky na vás nejsou úplně nejmenší. Ale není to nic mimořádného. Vše nejlépe vyřeší, když se budete věnovat každodenním povinnostem a občas připomenete, co vše se vám podařilo již udělat. Během měsíce se několikrát projeví vaše velká touha po svobodě.  Pokud vás někdo začne omezovat, začne vás to rozčilovat více než obvykle. Nejlepším řešením je vyjít někam ven, nadýchat se čerstvého vzduchu, pobavit se s přáteli nebo prostě vyhodit si z kopýtka. Venuše si vás oblíbí na konci měsíce.

Rak – pokud máte větší ambice, nyní máte třicet dní, které je budou velmi podporovat. Je to dobrý čas pro všechny Raky, kteří by chtěli rozvíjet svou kariéru a nebo dosáhnout velkých úspěchů při stavbě firmy či získávání nových kontraktů. Má to jednu podmínku, musíte obětovat také velkou část svého volného času a jet sedm dní v týdnu dvacet čtyři hodin denně. Ale výsledek bude za to stát. Relax můžete najít v malém flirtu, pokud nebude příliš hříšný, vše by mělo být bezproblémové. Nezaplétejte se do věcí, které nevíte jak ukončit. Na konci měsíce popřemýšlejte, co vše byste ještě měli dokončit a naplánujte si volno.

Lev – na začátku měsíce horoskop předpovídá jistý útlum. Nebude se vám moc chtít pracovat ani něco řešit. Pokud situace bude krizová, zkuste si vzít jeden den volno a pak dělejte jen to, na co budete mít chuť. Dále se to už bude zlepšovat, ale u konce měsíce se to zase zopakuje. Takže využívejte každou chvilku, kdy budete mít hodně energie, abyste dohnali všechny případné nedostatky a opomenutí z lenivějších dní. Po desátém září můžete potkat někoho, kdo vám velmi silně ovlivní váš život. Vaše srdce zabije silněji a vše bude nyní záležet už jen na rozumu, jak si s novou situací poradí.  Síla může okouzlit, ale s věkem jí ubývá a důležité jsou pak jiné věci.

Panna – vydělávejte peníze dokud to jde. Když uvidíte korunu, sehněte se pro ni. Když uvidíte dvě, začněte přemýšlet, kam je nejlépe investovat, aby získali co nejvíce bratříčků a sestřiček a to v papírové podobě. Plná peněženka by vám měla pomoci s řešením některým složitějších rodinných i úředních záležitostí. Dnes je možné téměř vše koupit, je to smutné, ale je nutno toto pravidlo také někdy využít. Jiní nebudou mít tolik skrupulí a vám by mohly zůstat jen oči pro pláč.  Pro opačné pohlaví budete velmi přitažliví. Může se vám zvětšit telefonní seznam, ale na tom byste měli skončit. Třeba se někdo v budoucnu hodí, pro život to ale není.

Váhy – můžete mít úspěchy v práci, můžete získat hodně peněz. Nic není před vámi uzavřeno. Bohužel tento měsíc vás to podle horoskopu bude stát výrazně více než obvykle. A tady už je jen otázka, co jsou vaše priority a co považujete ve svém životě za nejdůležitější. V září riskujete, že váš partner nebo rodina z vás budou velmi nespokojeni a budou vám připomínat situace, kdy jste zapomněli na různé důležité věci.  Část výtek můžete ignorovat, je jen nutné, aby se vám podařilo jednou za čas ukázat, že vám opravdu na všem záleží. Že je to jen přechodné. Dobrý by byl společný velký výlet, nejlépe kdyby byl na celý víkend.

Štír – pokud jste nespokojeni se svými příjmy a nebo se svou prací, možná je nejlepší čas nyní něco změnit. Lidem se už nepřehřívají mozky, nyní se dá ukázat, co vše dokážete a jak si umíte poradit s různými úkoly. Nebojte se nového, horoskop předpovídá, že co je nové, to bude pro vás dobré a úspěšné. Krizových bude prvních pět dnů a pak předposlední týden, jinak zbytek měsíce by se vám mělo dařit vše, co budete chtít udělat. Do vztahů může vnést zmatek další osoba. Není nic příjemného, když si člověk musí vybírat a nebo rozhodovat, zvlášť pokud je postaven ke zdi a není to jeho vlastní rozhodnutí. Vyhýbejte se útočnému přístupu, občas můžete zbytečně vystrašit.

Střelec – máte možnost ze svého hobby udělat zdroj příjmů. Může to být jen jednorázové, ale s trochou snahy se vám podaří do každodenní práce prosadit více toho, co vás baví nebo zajímá. Důležité je chtít a něco pro to dělat.  Někdo na vás chystá nějakou past, která se může odrazit na vašich vztazích s rodinou a přáteli. Nenechte se zbytečně vtáhnout do sporů o ničem. Největší riziko nějakého nepříjemného podrazu je mezi šestým a dvanáctým dnem měsíce. Volné chvíle prožívejte s milovaným, je možné, že v dalších měsících nebudete mít na to až tolik času, tak ať je jasně vidět, že váš vztah je silnější než skála.

Kozoroh – ve finančních záležitostech docela hezky zamáváte v druhé polovině měsíce. Ta první bude spíše ve znamení různých výdajů, ale jen takových, které čekáte. Takže je důležité si hlídat základní rezervy a nic by vás nemělo překvapit. V práci věřte sami sobě. Lidé jsou různí, ten vám chce pomoci, ale pak na to nemá čas a tamten zase ví, jak vám uškodit a na to si najde volnou chvilku vždycky. Kdo se opírá o vlastní schopnosti, které má realisticky zhodnocené, ten nebloudí.  Pokud podezíráte partnera, že vás podvádí, mluvte o tom jen s jasnými důkazy. Jinak kritika na základě bezdůvodných obvinění může vás dovést do pekel.

Vodnář –  podle horoskopu pro mnoho Vodnářů celé září bude podřízeno tentokrát záležitostem, které se týkají citů a srdce. Práce samozřejmě nezmizí, povinnosti se nevypaří, ale vše bude odehrávat pouze druhou roli a z tohoto koloběhu se vám vždy podaří utéci jen na den či na dva. A pak zase nějaký „domácí“ problém. Musíte si hlídat jen to, abyste vždy měli dostatečnou půdu pod nohami. Stavte jen na ověřených věcech. Nenechte se vtáhnout do různých riskantních podniků, které vám navrhne nějaká dobrá duše. Selský rozum a empatie by měli být vašimi nejlepšími průvodci.

Ryby – září by pro vás mělo znamenat hodně pozitivní energie. To neznamená, že by před vámi byl život jako peříčko. Momentálně vás čekají jak slasti tak strasti normální všednosti. Krize by se měla objevit někde v první třetině měsíce a pak také na jeho konci, ale zároveň byste v sobě měli mít tolik kladného přístupu k okolí a také dostatek sil, abyste všechny problémy mohli zvládnout s naprostým klidem a úsměvem. Když vás cokoliv rozhodí, řekněte si „a bylo hůř.“ U vztahů stavte na tom co již máte, nečekejte zázraky a pokud přijde krize, tak se odvolejte do minulosti. Bez partnera je život lehký, ale smutný. Nahradit to může nezávazný flirt.