Horoskopy od 13-08-2012 do 19-08-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý třetí týden roku 2012

1. Beran –  udělejte si jasno, co chcete, a pak za tím jděte celou dobu. Objeví se zajímavé pracovní nebo finanční nabídky, musíte se rozhodnout, jestli není čas na změnu. Ve společnosti budete oblíbeni, takže každá zábava či večer s přáteli vás potěší. Možná objevíte někoho, kdo může vám dát více než jen přátelství. Věnujte se sportu, ale nedělejte nic, o čem předem víte, že je mimo vaše fysické schopnosti.

2. Býk – zklame vás někdo, s kým jste spojovali svou pracovní budoucnost. Nebojte se mu to říci na plno. Služební cesty budou úspěšné, peněz by měl být dostatek, i když hlídejte si výdaje na čistá potěšení. Pokud přemýšlíte o někom, jako o možném partnerovi do budoucna, naznačte mu to, aby ho nedostupnost neodradila. Tento týden je podle horoskopu vhodný na různé léčby, kosmetické zákroky či masáže.

3. Blíženci – měli byste mít více odvahy než obvykle, popřemýšlejte jak to využít a co nového uskutečnit. Pokud si zvednete laťku, podaří se ji vám přeskočit. Pokud budete stát na místě, možná se začnete i couvat. Lásce byste měli věnovat čtvrtek a pátek. Kdy jste šli spolu naposled do kina ? A co takhle romantická večeře. Dobrá fyzická forma vám umožní zvýšenou sportovní aktivitu. Vyzkoušejte běhání a nebo si prodlužte pravidelné trasy.

4. Rak – nyní bude nejdůležitější hlavně selský rozum a střízlivý přístup k různým rizikům. Nezačínejte nic, co nemůžete dokončit, nekupujte nic, na co ve skutečnosti nemáte peníze a museli byste ubrat z něčeho důležitého. Ačkoliv budete pro opačné pohlaví hodně přitažliví, co ocení Raci kteří nemají partnera, nyní je lepší udržet určitý odstup. I doma ukažte, že nejste hej počkej na každé zavolání. Pozor na úrazy, každou ranku pečlivě ošetřete.

5. Lev – váš vliv na lidi kolem vás by měl nyní sílit. Pokud budete chtít, podaří se vám přesvědčit i ty, kteří vás jindy moc „nemusí.“ Buďte výřeční a dokažte i banalitu ukázat jako naprosto dokonalou věc. Vaše příjmy a výdaje by měly být většinu týdne vyrovnané, na konci je možnost menšího zisku. Skvělý čas pro okouzlení opačného pohlaví svým šarmem a krásou. Olympiáda skončila, ale co se takhle inspirovat nějakým sportem a vůbec heslem v zdravém těle zdravý duch.

6. Panna – je sice stále léto, čili čas jisté lenivosti, ale zkuste si sednout a začít více přemýšlet o povinnostech. Abyste náhodou někde neudělali zbytečnou chybu a nebo aby vám prostě neujel vlak. Vydělané peníze odložte na horší časy.  Doma vás čeká více hádek než radosti a většinou budou na vině různé banality. V stylu, polévka byla příliš slaná, sladká, neslaná a prostě stále nedokonalá. Když to překročí rozumnou míru, bouchněte do stolu. Nálada bude proměnlivá, s tím se dá žít, více vás ale bude trápit neustálý pocit únavy. Kolem víkendu by to mělo zmizet.

7. Váhy – síly na práci budete mít dost. Problém je v tom, že nyní je velké riziko, že přeceníte své schopnosti a naložíte si na svá bedra výrazně více, než můžete zvládnout. Pokuste se před každou novou činností popřemýšlet, jestli to není lepší odložit na příště. Máte velmi slušnou šanci, abyste si nyní vytvořili nádherné hnízdečko lásky plné spokojenosti a štěstí, chce to hodně úsměvu a pozitivní přístup k životu.  Koukejte se pod nohy, možná bude dobré omezit skákání a běhání. Hrozí vám vyvrknutý kotník, zlomenina nebo natažená šlacha.

8. Štír – úspěšně se vám podaří vyřídit několik pracovních a úředních záležitostí. Lidé se kterými budete jednat budou k vám velmi nakloněni. Možná se pokusíte získat i něco navíc? Finanční situace bude hodně závislá na vaší představivosti a schopnostech. Tento týden vám jasně ukáže, proč svět, který sdílíme s někým blízkým je mnohem krásnější než ten, který bychom objevovali sami. Fysická forma bude dobrá, měli byste si jen dát pozor na hůře stravitelné potraviny.

9. Střelec – tento týden bude velmi proměnlivý, nachystejte se v jeho pracovní části na několik významných událostí, které změní vaši situaci. Raději si tentokrát neplánujte nic důležitého, abyste měli dost času na řešení různých „krizí.“ Horoskop předpovídá opuštěným Střelcům možnost nalezení nové zajímavé známosti. A těm co partnera mají hezký, ale spíše obvyklý týden. Tento týden se budete cítit jako obr, který by mohl i hory přenášet. Párkrát vás ale může přepadnout migréna.

10. Kozoroh – neříkejte nikomu více, než je třeba. Někdo z vás bude chtít dostat různé rozumy, které potom využije a zneužije. Dělejte si svou práci a případné problémy řešte až jak se objeví a ne napřed. Myslíte si, že je to velká láska? Tentokrát spíše ne, řekněme, že jde o někoho, kdo chce prožít letní dobrodružství. Budete mít horší náladu, ale pokud budete dostatečně odpočívat, vše by mělo fungovat normálně.

11. Vodnář – čas na ambicióznější přístup k práci a životu obecně. I kdyby to mělo znamenat určité změna a nepohodlí, které na začátku většina nových věcí přináší. Ale popřemýšlejte o možných ziscích a hurá do toho. Aby se partnerský vztah dobře a přirozeně rozvíjel, potřebujete také ho občas něčím oživit. Nic více nezabíjí lásku jak nuda a stereotyp. Jestli přemýšlíte o nějakém trvalejším zkrášlení, tento týden je na to vhodný.

12. Ryby – podle horoskopu se pracovně tento týden nestane nic zajímavého. Pokud vám vyhovuje šeď a klid, tento týden obého budete mít dostatek. I vaše okolí bude výrazně pasivnější. Díky tomu ale budete mít více času na domácnost či partnera a nebo na hledání lásky či společenský život. Tak proč toho nevyužít. Popřemýšlejte jak očistit váš organismus od různých škodlivých látek.