Horoskopy od 20-08-2012 do 26-08-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý čtvrtý týden roku 2012

1. Beran –  čeká vás hodně chaosu, spěchu a také se nevyhnete různým neplánovaným událostem. Ve finančních záležitostech je doporučená výrazná obezřetnost, při každé zajímavé nabídce si promyslete, co za tím může ještě být. Věnujte co nejvíce času domácnosti a také rodině. Pokuste se tento týden vynahradit všechny případné nedostatky co se objevily v minulosti. Hlídejte si nejen co jíte, ale hlavně kolik toho jíte. Méně ale častěji je nejlepší výběr.

2. Býk – během následujících sedmi dní budete mít dvě příležitosti na zajímavý finanční nebo pracovní úspěch. Důležité je být neustále dobře připraven, aby vám neutekl před nosem. Opuštěné osoby asi nenajdou tu velkou lásku, ale nebudou chybět různé příležitosti, aby se mohly dobře pobavit. V partnerství hrozí malé i velké spory. Můžete mít problémy s tlakem, bylo by dobré si ho změřit.

3. Blíženci – buďte opatrnější při zavádění novinek do pracovního režimu. Možná jsou nutné, ale spousta neověřených postupů vyžaduje pečlivost a také cvik. Některé finanční záležitosti vytvoří dosti napjatou atmosféru. Podle horoskopu máte tento týden velké šance potkat hodně opravdu zajímavých lidí, ale láska mezi nimi téměř jistě nebude. Ale dobré přátelství či nezávazný flirt klidně. Dejte si na sebe větší pozor, tento týden vám hrozí různé menší úrazy a také otravy.

4. Rak – hodně lidí si vás bude vážit za iniciativní přístup k různým událostem a k práci. Využijte jejich příchylnost a požádejte je v krizových situacích o pomoc nebo o radu, rozhodně tentokrát neodmítnou. Ke konci týdne se může objevit nějaká extra hotovost. V citech vaše myšlenky budou spíše někde v minulosti a budete si probírat co kdy bylo fajn. Ale to se už nevrátí, život musí jít dál. V rodinách by to mohlo vytvořit milou sentimentální náladu. Postarejte se hlavně o pokožku a také o vlasy a nehty.

5. Lev – nyní budete na dlouhodobém vrcholu intelektuálních sil. Proto by bylo rozumné se nebát a vrhnout se do různých pracovních či znalostních záležitostí, které zatíží vaši mozkovou kapacitu na plno. Horoskop přeje jak Lvům bez partnera tak i těm, co již svou věčnou lásku našli. Bude to takový lví týden lásky. Kromě toho, že byste si měli užívat lásky, také vás čeká velmi slušná fyzická a psychická kondice.

6. Panna – využívejte šance, které vám nyní osud umožní. Nebojte se riskovat, nebojte se požádat o spravedlivé ocenění za dobře odvedenou práci. Kdo mlčí, ten své šance ztrácí. Někdo vás pozoruje a potichu obdivuje, jen má strach se přiblížit a říci, že ho přitahujete. Možná úsměv dokáže prolomit ledy? Měli byste mít celkem slušnou náladu, takže pár drobných zdravotních problémů by vás nemělo rozházet.

7. Váhy – pracovní věci budou více méně v normě. Jediné na co si musíte dát pozor jsou finance. Tam je riziko, že vám uteče trochu peněz díky nepozornosti zbytečně mezi prsty. Neznámým lidem ve financích nedůvěřujte a to ani kdyby šlo o odborníky.  Bude vás trošku pronásledovat rozmazlenost a jistá zmlsanost. Nic pro vás nebude dostatečně dobré a je možné, že to vyvolá i nějaké spory.  Jezte rozhodně více zeleniny, ať vám vláknina pročistí střeva.

8. Štír – lidé by vás tento týden měli vidět jako někoho, kdo si umí poradit i v opravdu složitých situacích. Ty přijdou na začátku a na konci pracovní části tohoto týdne. Většina řešení se bude opírat o vaši píli a dobrou intuici. Tento týden je výborný pro všechny svatby a zásnuby. Prostě pro ty kroky, které znamenají že láska už asi bude na celý život. Pokud už někde je, tak tam bude klid, mír a nádherných sedm dní. Vyhýbejte se hluku a zmatkům, vaše tělo a mysl potřebují klid a odpočinek.

9. Střelec – v pondělí se nachystejte na větší výzvu, která by se měla objevit v následujících dvou dnech. A potom už jen vykasejte rukávy a hurá bez obav do práce. Tento týden se řiďte heslem, že nikdo za vás nic nikdy nezištně neudělá. Budete mít sklony dloubat i do úplných zbytečností a vytvářet spory tam, kde vůbec nemusí být. Pokuste se trošku přibrzdit a budete mít krásný týden. Partner je nyní opravdu tolerantní. Pokud máte nějaký menší zdravotní problém, nebojte se navštívit lékaře.

10. Kozoroh – tento týden byste měli vyslechnout hodně komplimentů ohledně svých kvalit. Ale nenechte se jen tak opít rohlíkem. Aby někdo si nemyslel, že když vás pochválí, tak to už je všechno, co si zasluhujete. Romantika, padající hvězdy nebo tlustý andělíček se šípy, to nyní není pro vás. Vám se více budou líbit konkrétní věci. Nezanedbávejte pohyb, kolo nebo delší výlet by měly stačit.

11. Vodnář – všechny povinnosti se vám budou zdát strašně jednoduché. Částečně to bude pravda, jen si občas dejte pozor, aby přílišné sebevědomí neznamenalo také chyby z nepozornosti. V lásce je to někdy nahoře a jindy dole. Tento týden to bude spíš ten druhý případ, ale rozhodně to nebude vaše vina. Zatnout zuby a vydržet a nebo jít na pár dní pryč. Nehromaďte v sobě stres, pokuste se ke všemu přistupovat s úsměvem a hlavně odstupem.

12. Ryby – ačkoliv se objeví pár složitějších věcí, celkově byste měli být připraveni na vše, co vám pracovně tento týden předloží. Jen na začátku trošku omezte zbytečné výdaje, i když týden rozhodně nebude o nějakém škudlení či nedostatku peněz. V partnerských vztazích to bude takový ten týden, kdy nejčastěji byste chtěli být jen sami dva, bez zbytku zbytečného světa. Ten kdo lásku nemá, má před sebou týden, který by měl být plný emocí. Pokud máte problémy s ušima, určitě vyhledejte odborníka, může to být závažnější.