Horoskopy od 03-09-2012 do 09-09-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý šestý týden roku 2012

1. Beran –  je konec léta a konec bláznění. Nyní byste měli začít co nejvíce šetřit a odkládat jednak na horší časy a také se pomalu chystat na Vánoce, jsou přece už za rohem. V práci dělejte jen to co je nutné, neberte si povinnosti navíc, zvláště když to nikdo neocení. Na partnera budete moci dělat libovolné cukrbliky a stejně se bude tvářit nabroušeně. Nejlepší je to ignorovat a počkat až přijde za vámi. Rodina vás může něčím obtěžovat. Dobrá forma a velký příliv čerstvé energie vám tento týden pomohou snést psychicky náročnější situace.

2. Býk – pracovně vás čekají nějaká příjemná překvapení. Nebude nutno nějak příliš přepínat síly, vše vyjde tak nějak samo od sebe a případně na základě nějaké práce z minulosti. Podle horoskopu pro Býky bude následující týden v lásce týdnem jak hovorů a úsměvů, tak i hádek a nepříjemných sporů, které se mohou skončit i rozchodem. Nejvíce bude záležet na vzájemném přístupu. Bylo by dobré, kdybyste si nechali změřit tlak a také cholesterol a cukr.

3. Blíženci – můžete se postavit čelem i k největším výzvám. Tento týden vám štěstí přeje a pokud nebudete podceňovat konkurenty a lidi, kteří vám rádi hází klacky pod nohy, dosáhnete velkého úspěchu. Od středy by váš společenský život měl být trochu bouřlivější. Zvláště zajímavé to bude pro Blížence bez partnera. Ti s partnerem mohou vyrazit na zábavy spolu. Vyhýbejte se větším změnám teploty, to rozhodně není týden na saunu.

4. Rak – horoskop předpovídá, že vaše finanční situace by se nyní měla výrazně zlepšit, i když stále to ještě nebude zázrak. To, co přinese peníze, bude spíše nečekaná a náhodná událost než píle. V práci nějaký menší úspěch. Pokud někam vyjedete, můžete si vychutnat lásku. Pokud budete sedět doma, nic zajímavého se dít nebude. Jestli se vám začne zvláštně motat hlava a nebo se objeví bolehlav, se kterým jste se dříve nesetkali, nebojte se navštívit felčara.

5. Lev – lidé si začnou všímat vaší profesionality. Ale pokud s tím nebude spojená dochvilnost, tak místo obdivu velmi rychle začne kritika. Pozor na úterý a pátek, to budou pracovně nejnáročnější dny následujícího týdne. Když se objevíte ve větší skupině jedinců opačného pohlaví, začnete přitahovat zrak. Ale v dalších kontaktech si dejte pozor, velká část obdivu bude jen společenská. Vaše zdraví by mělo být v pořádku. Takže se postarejte více o krásu.

6. Panna – v práci vás čekají zajímavé, ale také docela náročné výzvy. V následujících pěti dnech budete mít několikrát dojem, že i kdybyste se roztrhali, tak všechno se stihnout prostě nedá. Pokud obětujete trochu volného času, tak se to dá. Pokud jste s někým již delší čas, ale stále nemáte jistotu, co bude dál, tento týden je dobrý pro nalezení odpovědi. Partnerské vztahy by nyní také mohly vyřešit dlouho neřešené. Pokud se optimisticky naladíte již ráno, budete mít dobrou náladu celý den.

7. Váhy – pracovně by tento týden měl být docela úspěšný, i když nečekejte žádné velké zázraky. Ale pokud jde o peníze, tak tady to bude trochu nestabilní. Je lepší si nechávat většinu týdne trochu rezervu, na případné výdaje. V lásce nic neřešte, co se má vyřešit, vyřeší se samo. Buďte trochu opatrnější, zvláště pokud vás někdo bude hecovat k extrémním sportům, s úsměvem odmítněte a nechte to na jindy.

8. Štír – v pracovních kolektivech bude Štír podle horoskopu tento týden vyvolávat napětí. Nemusí to být vůbec vaší vinou, někdy prostě lidé se chovají iracionálně bez důvodu. Pokud možno se snažte stát spíš v pozadí. Štíři bez partnera, kteří chtějí změnit tento stav, by se měli rozhodnout méně kritizovat a více naslouchat. Hned vše může být jinak. Pozitivní myšlení vám zlepší náladu a zjistíte, že i vaše forma je dost dobrá.

9. Střelec – pokuste se být pracovně co nejvíce aktivní, klidně i u zbytečností. Jen ať je vidět, že včelky nemůžou být pilnější než vy. Pokud nemůžete něco odložit, pokuste se aspoň trošku méně utrácet. Poznáte různé zajímavé osoby, které mohou ocenit malý flirt. Pokud máte partnera, popíchněte ho, že pro lásku musí také něco dělat. Večeře nebo dáreček rozhodně potěší. Hodně se hýbejte a nepřejídejte se, tento týden si dejte pozor na luštěniny a cukr.

10. Kozoroh – bude vás tížit nyní více povinností než je tomu obvykle. Zvláště se vám bude proplétat rodina s prací a práce s rodinou. Ale všechno byste měli zvládnout. Chce to jen dobře plánovat a neponocovat. S penězi neriskujte. Měla by se u vás začít probouzet mírná žárlivost. Popřemýšlejte, jestli je pro ni opravdu důvod a nebo jestli to není jen pomluva. Bez jistoty nic neříkejte. I menší problémy se mohou rozvinout do něčeho nepříjemného a hůře léčitelného.

11. Vodnář – buďte co nejdůslednější. Neodpouštějte lidem nějaké pracovní nedostatky jen proto, že byli hodní nebo protože jde o vaše kamarády. Může se totiž stát, že za jejich chyby budete pykat vy. V lásce byste se měli cítit šťastni a spokojeni. Pokud nemáte svou druhou polovičku, „hrozí“ vám láska na první pohled. Nepodceňujte bolesti páteře, s časem se mohou odrazit i na zbytku organismu.

12. Ryby – dávejte pozor i na sebemenší náznaky pracovní nestability. Řešte problémy pokud možno dříve, než se objeví jejich efekty. Omezte výdaje alespoň do čtvrtka, na víkend se můžou ušetřené peníze opravdu hodit. Horoskopy říkají, že byste měli tento týden najít trochu času na dlouhý a klidný rozhovor s partnerem o tom, co budete dělat na podzim a případně i jaké jsou plány na zimu. Vyhýbejte se stresu, jezte více podzimní zeleniny a nezapomeňte se hýbat.