Horoskopy od 10-09-2012 do 16-09-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý sedmý týden roku 2012

1. Beran – pracovně by se měl tento týden vydařit. Ale pozor na lásku, může tam dojít k jistým neshodám. Konec konců léto se skončilo a kdo ví co přinese podzim. Berani bez partnera nyní nemají velké šance. Ale to neznamená, že by si nemohli jen tak užívat hezké dny. Vaše zdraví bude na dost dobré úrovni, jenom by bylo dobré se trochu více hýbat, přinejmenším ráno doma při rozcvičce.

2. Býk – budou vás lákat nějaké větší peníze. Vše se zdá, že jsou jen na vytažení ruky. Ale velmi dobře si promyslete každý další krok, zvláště pokud by měl znamenat nějaké větší výdaje z domácího rozpočtu. Single Býci mají možnost potkat to pravé ořechové. Jen nesmí mít příliš vysoké nerealistické požadavky. Na domácí frontě klid, i když před víkendem zamračeno. Nejvíce energie budete mít do poloviny týdne, později by vše mělo být v pořádku, ale pokuste se nejít na hranu.

3. Blíženci – tento týden nejvíce přeje lidem, kteří budou otevřeni na nové informace a metody. Čeká vás více výdajů, ale pokud projevíte selský rozum a pohlídáte si jen to nutné, nepřerostou vaše možnosti. Vůbec není vyloučené, že tento týden v lásce bude znamenat něco opravdu výjimečného, něco co jste už dlouho nezažili. Vaše tělo bude chtít nabrat kila, je to zbytečné, zimní hlad nehrozí.

4. Rak – pohlídejte si nějaký smysluplný plán, který by bylo dobré sestavit na začátku týdne. Otloukání se ode zdi ke zdi, vám bude na nic a způsobí chaos. Neztraťte důležité doklady, budou mít schopnost mizet v nejvýznamnějším momentě. V partnerském vztahu bude nyní důležitá opatrnost a také pozornost, oboustranná. Pokud to půjde, pokuste se obden odpoledne vyrazit někam do přírody.

5. Lev – neuškodí vám doplnit své znalosti. Pokud si jste vědomi, že vám něco chybí, pokuste se to co nejrychleji dohnat. Nyní bude vaše paměť a schopnosti pečlivě prověřena, klid bude až o víkendu. Pokud se vám zdá, že jste narazili na toho pravého, počkejte. První krok by měla udělat druhá strana. Pokud něco chcete od partnera, neříkejte mu to. Jen naznačte.  Máte dost velké rezervy v fyzické kondici, nebojte se být na sebe trochu tvrdší.

6. Panna – pokud se objeví šance na zlepšení vaší situace, nebojte se jí využít. Pokud nezariskujete nyní, další taková možnost se velmi dlouho neobjeví a vy budete naříkat nad promarněnou příležitostí. Váš citový a milostný život by nyní měl mít jen tu hezkou stránku. Případné problémy nebudou u vás. Zdraví by mělo být v pořádku, ale psychickou formu by vám mohlo vylepšit něco méně tradičního. Co takhle nějaký tanec?

7. Váhy – vychutnávejte si všechny klidnější chvilky, které v tomto týdnu budou. Nebude jich málo, ale plně je vyváži stres zbytku dnů, který bude nejsilnější většinou brzkým odpolednem. Možnosti výdělku nebudou tak atraktivní jak vypadají na první pohled. Tento týden by měl být pro partnerské vztahy celkem povedený, jen nesmíte dovolit, aby drobnosti narušovaly domácí klid. Slunce je na podzim čím dál tím méně, využijte každý jeho paprsek.

8. Štír – nepřeceňujte své schopnosti. Nesmíte se podceňovat, ale nyní vám hrozí, že si naložíte na záda tolik, že v nejlepším případě upadnete. Změňte způsob realizace těch nejotravnějších každodenních povinností. Problémy v lásce tento týden může vyřešit jen romantika. Racionální přístup je pro suchary a suchaři jsou na suchu. Pokud budete mít dojem, že máte formu, dělejte vše pro udržení tohoto stavu.

9. Střelec – využijte i sebemenší příležitost, která se před vámi objeví. Nebude jich až tolik a proto jimi neopovrhujte, jako málo ziskovými. Budete se muset smířit s nějakou novou a nepříliš příjemnou situací. Single Střelci mohou získat dojem, že jde o velkou lásku, ale je to spíš jen flirt. Ale i ten může být milý. Všichni Střelci by si podle horoskopu měli užívat života. Masáže nebo nějaký wellness by vám prospěly.

10. Kozoroh – různé možnosti a události tohoto týdne budou od vás vyžadovat trošku originálního pojetí a nebo mírnou drzost. Pak se vám podaří získat opravdu hezké peníze. Dokončete důležité záležitosti. V lásce je dobrý čas na změnu, nemusí být radikální, ale určitě víte, co je nyní nejdůležitější opravit či úplně změnit. Netýrejte své tělo, je nutno dobře odpočívat a také mít správný jídelníček.

11. Vodnář – budete mít mírný problém s praktickým přístupem k životu. A situaci vám bude ztěžovat ještě fakt, že tento týden bude třeba opravdu více věcí vyřídit. Horoskop doporučuje, abyste si udělali opravdu dobrý plán, co kdy je nutno udělat. Pokud máte partnera, pokuste se mu věnovat celý víkend. Vymyslete společnou aktivitu, a ať je to trochu žhavější než obvykle. Uvidíte jak vám to pomůže. Nesmíte se tolik stresovat, jinak vám hrozí zdravotní problémy.

12. Ryby –  tento týden bude podle horoskopu ideální na vyřízení všech věcí, které od vás budou vyžadovat odvahu nebo nějaké radikální řešení. Opatrností nyní více zkazíte než vylepšíte. Riskovat je v pořádku, ambice přes mrtvoly ne.  Pokud se vám někdo líbí, prověřte si tu osobu nejdříve velmi pečlivě, jestli opravdu je pro vás ideální. Podaří se vám získat více sil, pod podmínkou, že dodržíte klasickou zdravou životosprávu.