Horoskop na měsíc říjen 2012

Horoskop na říjen 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  podzim už je v plném proudu, dokonce babí léto je už pryč. Ale část lidí kolem vás, jako by to neviděla a žije v takovém výrazně zpomalenějším, dalo by se říci, že ještě letním, rytmu. Potěšující je fakt, že většinu měsíce byste měli mít dostatek peněz. Jediný větší nečekaný výdaj, který se objeví, bude spojen s bydlením. Opuštění Berani budou mít nyní šanci objevit nějakou spřízněnou duší opačného pohlaví, se kterou by se mohli na nějaký čas procházet spolu životem. Manželství a trvalé svazky si budou vychutnávat romantiku a zlaté listí, které přináší podzim ve své první polovině.

Býk – začátek a konec měsíce října bude ve znamení mnoha nových a výborných nápadů. Jistou intelektuální prázdnotu, kterou pocítíte uprostřed by mohlo vyplnit nadšení z předchozích úspěchů. V případě nějakých větších obtíží, stačí mnohé řešit mravenčí pílí. Pokuste se zvýšit svou odbornost, případně znalosti o konkurenci, je tam velmi mnoho prostoru pro zdokonalení. Nad partnerskými vztahy se stahují černá mračna. To co bylo dříve dobré najednou bude vypadat špatně. To co fungovalo se nyní bude z mnoha důvodů zadrhávat. Pokud chcete vše udržet v normě, je nutno hodně sebezapření.

Blíženci – jestli opravdu vážně přemýšlíte o rozvoji své kariéry, nyní musíte konečně udělat i nějaký životní krok dopředu. Pokud budete stále jen přemýšlet, tak nic se vám nepodaří. Svět vyžaduje činy a ne jen rozjímání o nesmrtelnosti chroustů. Nejlepší čas pro změny bude do poloviny října, později je ideální doba na stabilizaci nových pozic a nacházení směrů další expanze. Čekejte něco překvapivého, nového, co vám rozhodí plány. Bude se to týkat rodiny nebo někoho, kdo je vám opravdu velmi blízký. Společenské zábavy si naplánujte předem, jinak vám hrozí, že se vám budou překrývat a někoho urazíte.

Rak – můžete si konečně trošku klidněji lehnout. Vaše finance budou celý měsíc stabilní, nehrozí vám nějaké nečekané výkyvy, dokonce je slušná šance na nějaký nový příjem, který zaplní mezery vzniklé v minulosti. Dávejte si pozor na nové příležitosti, tentokrát se jich objeví více najednou. A vy si budete muset umět mezi nimi vybrat. Ve druhém kvartálu měsíce potkáte někoho, kdo vám hodně změní v životě. Nebude to moc pozitivní, ale s klidem se dá vyřešit každá situace. Partnerské vztahy by si měly vysvětlit vše, co bylo nedopovězené, jinak to bude pravidelně vyvolávat špatnou krev. Lepší je jeden nepříjemný večer než obden nemilé nálady.

Lev – větší část října budete mít dojem, že životem procházíte jako ostrý nůž chlebem. Žádné bariéry, žádné nečekané nepříjemnosti. Problematičtější bude jen druhý víkend, ale tam bude dělat potíže spíše zmatek a nepochopení než  něco skutečně  závažného. Podle horoskopu byste si nyní měli postavit před sebe opravdu nějaké vysoké cíle a udělat vše proto, abyste jich dosáhli. Ve vztazích by nyní měla být iniciativa na straně partnera. Možná se vám občas bude zdát, že se snaží řídit váš život až přespříliš, ale zkuste také objevit i kousek sladkosti bez zodpovědnosti. Opuštění Lvi ať hledají, měli by něco zajímavého najít.

Panna – čeká vás nějaká smutná událost. Bohužel takový je občas život, je nutno co nejrychleji se se vším smířit, oklepat a říci si, že život jde dál. Pracovně budete celkem úspěšní, ale zase velké zázraky nečekejte, spíše normální situaci, kterou někdy něco příjemně okoření. Sázejte na spolupráci s kolegy a přáteli. Srdeční záležitosti budou hodně zmatené. Velmi často se vám bude zdát, že vše je růžové a romantické a najednou bum, nějaký chaos a hloupé neporozumění. Je dobré se vyhýbat tématům, které by se týkaly vzdálené budoucnosti, raději řešte jen to, co vás opravdu pálí.

Váhy –  v pracovních nebo obchodních věcech se ukáže jako nejdůležitější odvaha, díky které byste měli překonat několik překážek, které říjen před vás přehodí. Největší problémy vám udělá někdo z okolí, kdo vám sice bude chtít pomoci, ale nebude to umět a vy budete muset vyřešit rovnici, jak škody napravit a tuto osobu zároveň neurazit. Volné chvíle, hlavně kolem víkendu či pracovního volna věnujte lásce a nebo jejímu hledání. V říjnu budete mít výrazně romantičtější náladu než dříve, ale navíc budete obohaceni o notnou dávku přitažlivosti.

Štír – budete velmi citliví na hluk a zmatek. Pokud budete chtít dosáhnout dobrých pracovních výsledků, budete si muset najít nějaké klidné místo, kde dořešíte všechny detaily. Celý měsíc je proto lepší nové věci řešit v soukromí a pokud možno i doma a pracovní zmatečnou atmosféru využít jen na rutinní činnosti, které od vás nevyžadují příliš mnoho soustředění. Pokud možno nyní příliš nesoutěžte, to že zvítězíte je málo pravděpodobné a neúspěch může napáchat velké škody. Single Štíři by měli zpozornět, na obzoru je někdo, kdo bude stát za víc než jen za malý hřích. Nesmíte nic uspěchat, vsaďte na optimismus. Ve vztahu postavte na důvěru a neklopýtnete.

Střelec – čekejte větší finanční zmatky, díky kterým vaše nervy budou v první třetině měsíce nadranc. Ale potom by už situace měla být výrazně klidnější a s rozumnou radou se vám podaří do konce října vše dořešit. Horoskop doporučuje naprosto jednoznačně klid a žádné ukvapené reakce. I kdyby nutkání okamžitě konat bylo sebesilnější. Trpělivost nejlépe oceníte na konci každého týdne. Je to téměř klasická situace, problémy s penězi jdou ruku v ruce se štěstím v lásce. Pokud potřebujete najít někoho nového a nebo máte nějaké obtíže ve vztahu, nyní stačí jen vyhrnout rukávy a hurá do toho.

Kozoroh – jestli se před vámi ukáže možnost změnit práci, získat novou funkci v té původní a nebo rozšířit své podnikání o nějaký další zajímavý obor, neváhejte a skočte oběma nohama do toho. Na začátku bude trochu těžko, nejpravděpodobněji budete mít problém s jistým studem, ale stačí se jen dobře připravit a ještě lépe naladit a vše půjde podle vašich představ. I v trvalých partnerských vztazích to nemusí být jen o nudě a stereotypu. Nyní i bez změny partnera zjistíte, že láska má pro vás ještě mnoho krásného a nového, co před vámi do dnešních dnů ukrývala. Nebojte se chovat i trochu tajemněji.

Vodnář – říjen, ačkoliv se již blíží zima, která je obecně spojována spíše s únavou, bude pro vás znamenat velkou dávku životní energie, kterou nejlépe využijete na různou pracovní činnost.  Měli byste se stát tzv. úderníkem, dokázat, že nic pro vás není nemožné a že můžete nejen skály lámat, ale i přenášet celá pohoří. Čím více píle a aktivity věnujete pracovní  činnosti, tím sladší bude později vaše odměna. Jestli stále jen čekáte na to, kdy se objeví ten váš vysněný partner, tak s tím přestaňte. Je nutno být aktivnější, jen čekat nemá smysl, musíte i konat, protože ten pravý bez snahy nepřijde. V emocích by měla převažovat spíše chaotičnost a sny.

Ryby – pracovně čekejte nějaké menší zmatky a změny. Ale půjde spíše o menší nepříjemnosti bez nějakých fatálních dopadů. Co více, je téměř jisté, že pokud se nenecháte pobláznit nějakým naprosto zbytečným pozlátkem, tak tento měsíc bude pro vás znamenat opravdu hezkou finanční stabilitu. Co více, máte i solidní šanci něco odložit na případné horší časy. V lásce se nachystejte na různé nečekané události, týká se to jak Ryb, které partnera již mají, tak i těch, které ho teprve hledají. Nemá smysl ale nikde tlačit na pilu, nechávejte věcem přirozený vývoj a pokud budete cítit, že někde začíná doutnat nějaký konflikt, raději mírně couvněte.