Horoskopy od 17-09-2012 do 23-09-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý osmý týden roku 2012

1. Beran – nové nápady realizujte co nejcitlivěji. Nedoporučuje se jakákoliv zbrklost a také činy, které jdou na základě hesla, k cíli je možno jít i přes mrtvoly. Na začátku a na konci týdne omezte výdaje. Ve stálých vztazích hrozí nějaké velké zklamání a krizové situace. Pozor na přílišné kritizování příbuzných. Fyzická forma ok, ale psychická je dost kolísavá, hlídejte si emoce.

2. Býk – budete mít hodně nových a často i velmi zajímavých nápadů. Některé z nich by měly být unikátní a osloví vaše okolí. Možná z toho i něco kápne, ale  ne nyní. Poznamenejte si je někam a realizujete je až za nějaký čas, když doladíte všechny detaily. Budete hodně hledat, abyste zjistili, co všechno vám ve vztahu chybí a co je nutno vylepšit. Není toho zas tak mnoho. Pozor na to co jíte, aby tam nebyly nějaké škodliviny. Omezte kávu, kolu a silný černý čaj.

3. Blíženci – čekají vás nějaké zajímavé výzvy. Pokud se vám je podaří zrealizovat, můžete očekávat povýšení nebo nějakou výraznou finanční odměnu. Srdce a intuice se vám nyní pohádají s rozumem a racionálním přístupem k životu. Přece jen poslouchejte spíše ten rozum a nebo nečekejte nic dokonalého. Pokud máte zdravotní problém, navštivte lékaře, odkládání vám rozhodně neprospěje.

4. Rak – bude před vámi možnost výjezdu na nějakou zajímavou cestu, která bude spojena s prací nebo nějakou možností získat zajímavý finanční obnos. Vaše otevřenost by měla získat pro vás srdce opačného pohlaví. Takže žádné sezení doma a zavírání se v sobě a vlastních problémech. Mohou se objevit nějaké problémy s oběhovou soustavou, nepodceňujte je.

5. Lev – v bance, soudu nebo na úřadech se k vám budou chovat opravdu královsky a je možné, že získáte to, co se vám už delší dobu nedařilo.  Zapomeňte na zbrklé chování. Pro zamilované je to dobrý čas na zásnuby a nebo dokonce i svatbu. Pro stálé vztahy je to dobrý týden pro romantickou večeři. Vaši energii vám bude závidět celé okolí. Rekonvalescence po zdravotních potížích se urychlí.

6. Panna – velký úspěch je opravdu na dosah. Horoskop tento týden předpovídá, že budete opravdu špičkoví ve všech věcech, které se budou týkat smlouvání, konzultací či nějakých dohod. Jestli sníže o nové lásce, nyní je její příchod docela reálný. Najdete v sobě hodně trpělivosti a pochopení pro různé chybičky, které jsou u opačného pohlaví relativně normální. Dobrá nálada by měla pomoci vyřešit různé menší problémy s klesající a stoupající formou.

7. Váhy – před vámi jsou různé těžké úkoly. Koncentrujte se jen na ně a nenechte se ničím rozptylovat. Tento týden by měl být jen o povinnostech, neplánujte si nic dopředu. Peníze by měly stačit. Budete umět odpouštět a najdete v sobě ještě větší srdce než obvykle. Single mohou změnit svůj stav. Poslouchejte svůj organismus a snažte se nehromadit nadbytek špatné energie.

8. Štír – vaší pozici nikdo neohrožuje, takže se klidně můžete věnovat kariérnímu růstu a získávání dalších bodů u okolí. Nezapomínejte na termíny a hlídejte si výdaje na osobní záležitosti a zábavu. Pokud vás v milostném životě čekají nějaké hádky, argumentaci určitě vyhrajete. Jen jestli to stojí za zhoršení atmosféry. Potřebujete klid a pravidelný spánek v dostatečném množství.

9. Střelec – horoskop označil tento týden za velmi dobrý pro různé pracovní změny a také se vám nyní může podařit úspěšná investice nějakého většího obnosu. Dejte si větší pozor na dlužníky.  V lásce bude situace klidnější. V partnerských vztazích se může objevit nějaký spor o banalitu, ale stejně rychle jako přijde, tak i zmizí a to bez jakýchkoliv následků. Začněte si zlepšovat odolnost organismu. Přeci jen se pomalu blíží zima.

10. Kozoroh – své plány začněte realizovat a neodkládejte to na další dny a týdny. Teď je velmi dobrý čas. Finanční situace se může zlepšit, bez zázraků, ale poznáte to. Partner a vaše rodina budou nejlepší oporou ve vašem životě, nebojte se o ně opřít, kdykoliv bude třeba. Je dobrý čas na zkrášlení. Ale také byste neměli zanedbávat fyzickou kondici.

11. Vodnář –  koncentrujte se na získávání nových znalostí a kontaktů, které vám mohou pomoci v práci. Pokud se objeví nějaké peníze navíc, bude to mít v sobě nějaký neobvyklý háček, který vám nemusí být vůbec po chuti. Ve stálých vztazích bude nyní sice o něco méně vášně, ale nahradí to zodpovědnost a rozumný přístup ke světu a okolí. Postarejte se o pokožku. Tento týden nezkoušejte nové kosmetické prostředky, držte se toho, co již znáte.

12. Ryby – buďte co nejvíce profesionální. A hlavně věřte jen sami sobě a nečekejte na pomoc druhých lidí. Pokud vám někdo v práci bude chtít pomáhat, s úsměvem ho odmítněte, protože jeho pomoc by napáchala více škody než užitku. Na nové známosti se dívejte co nejkritičtějším okem, krátký flirt proč ne, ale stálý vztah vyžaduje výrazně více, než se vám nyní nabízí.  Nestresujte se zbytečně a nedělejte si starosti z věcí, které aktuálně nemusíte řešit.