Horoskopy od 24-09-2012 do 30-09-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třicátý devátý týden roku 2012

1. Beran – něco mezi babím létem a podzimem vás naplní určitou dávkou sentimentality, která se bude projevovat i ve vašem pracovním životě. Budete věřit lidem, kteří se ověřili již v minulosti. Pozor na to, co bylo dříve, nemusí být nyní. Single mají velkou šanci na lásku na první pohled. Bude to velmi vášnivé hned od začátku. Vášeň se nebude vyhýbat ani partnerským vztahům. Forma bude trochu podprůměrná, ale více odpočinku vše vyřeší.

2. Býk – zabývejte se hlavně praktickými činnostmi. Bloumání v oblacích si nechte na jiný týden. S tímto přístupem máte možnost dohnat nějaké „resty“ z minula. Nebojte se mluvit o penězích. Podle horoskopu nebude tento týden nejlepší pro lásku, ale to neznamená, že byste se měli zavírat jen sami v sobě. Fungujte normálně a vše bude dobře. Zajděte si k lékaři na celkovou prohlídku.

3. Blíženci – je to docela dobrých sedm dní na znásobení svých příjmů. Dokonce můžete jít i trochu do rizika, jen u větších finančních  operací konzultujte záležitost s odborníkem. Začátek kalendářního podzimu by měl pro vás znamenat i trochu bohatší společenský život než obvykle. Jestli cítíte jen sebemenší zdravotní problém, nepodceňujte ho a jděte k doktorovi.

4. Rak – události, které se budou týkat práce, budou nyní nejvíce svázány s důležitým rozhodováním. Nejlepší bude, když sami převezmete zodpovědnost, jinak můžete být překvapeni, kam vás jiní lidé táhnou. V lásce možná čekáte šeď a situaci beze změn a na začátku týdne to tak bude, ale kolem víkendu pozor na překvápka. Dávejte si pozor na kalorie, hlídejte si jídelníček a nebo více cvičte.

5. Lev – můžete se rozhodnout pro nějakou zajímavou investici, ale počítejte s tím, že zisky přijdou až za opravdu dlouhou dobu, takže jestli jasně víte, že kapitál budete brzy potřebovat na něco jiného, raději si peníze dejte do ponožky, protože couvání nebo půjčka by vás vyšly draho. Budete vymýšlet různé bláznivé, ale i zajímavé aktivity a to je nejlepší materiál pro dobrý flirt. Masáž vám udělá dobře a péče o vzhled vás dostane do psychické pohody.

6. Panna – budete mít dost hezkou sérii úspěšných činů. Jen je nutno se držet co nejaktivněji. Když něco ukončíte, okamžitě si najděte nějakou novou práci. Ta vám půjde skvěle od ruky. Pokud jste se ve vztahu hádali, horoskop vám doporučuje dát nyní vše do pořádku. Bude to dost jednoduché. Budete se cítit fysicky dobře, je proto užitečné si dát nějaký sportovní cíl a dosáhnout ho.

7. Váhy – události kolem vás vtáhnou a budete se muset udržet uprostřed proudu, abyste se nedostali do nějakého víru, ze kterého je obtížná cesta ven. Nebojte se postupovat co nejrazantněji. Od partnera žádejte více než obvykle a také to dostanete. Pokud někoho hledáte, nespokojte se s tím prvním. Máte na víc. Občas vás přepadne dost ponurá nálada a budete se cítit unaveni. Bohužel je to známka podzimu.

8. Štír – finanční perspektivy jsou docela zajímavé, ale budou od vás vyžadovat opravdu hodně práce, zvláště významná bude druhá polovina pracovního týden. Nenechte se ovlivňovat hlupáky. Pokud chcete dobře pochopit toho druhého, musíte nejdříve co nejlépe poznat sami sebe. Urovnejte si priority a pak řešte partnera. Zdravotně to nebude ideální, takže se co nejvíce chraňte před zbytečnými stresy, které mohou různé neduhy ještě zesílit.

9. Střelec – mějte oči a uši otevřené a poslouchejte co se kde šustne a pozorujte kde se co pohne. Tento týden o vašich pracovní a potažmo i finančních úspěších rozhodnou opravdu jen drobnosti. Budete plni kouzla a vaše schopnost najít kompromis i ve velmi složitých situací vám získá velký obdiv opačného pohlaví. Fyzická i psychická forma je ok, jen si dávejte pozor ve výškách.

10. Kozoroh – pokud možno nebuďte lehkomyslní, stačí, že opomenete nějakou pravidelnou povinnost a později ji budete jen velmi těžce a s vynaložením velkého úsilí dohánět. Obecně ale je situace výrazně lepší než si celou dobu namlouváte. Změny ve vztahu nebo v přístupu ke vztahu dělejte jen po uvážení všech pro a proti. Extrémní sporty nyní pro vás nejsou, při normálních sportovních aktivitách nezapomínejte na bezpečnost.

11. Vodnář – využijte každou situaci, která se před vámi objeví. Nebojte se velkých změn, život nemůže být jen o tom, že stojíte v jednom místě. Trošku zrychlete. U partnera objevíte něco, co vás zase okouzlí. Zkuste někam spolu vyrazit, čtvrtek či pátek večer jsou pro to ideální. Můžete mluvit o výtečné formě, vaše tělo doslovně křičí po dalším pohybu.

12. Ryby – nebudete mít tolik sil a nápadů, abyste dokázali všechno, co si na začátku týdne naplánujete. Takže nejlepší bude, když v plánování věnujete vysokou pozornost i nalezení kvalitních spolupracovníků, kteří vám ulehčí v nesnázích. Hledejte pouze mezi těmi, kterým můžete opravdu věřit. Jestli váš partner nic neříká, promluvte první. Odvaha vyřeší hodně. Nyní bude pro zdraví nejdůležitější správná životospráva, kvalitní jídelníček a dostatek pohybu.