Horoskopy od 08-10-2012 do 14-10-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý první týden roku 2012

1. Beran – budete přeplněni elánem, takže je dobré realizovat různé plány. Objeví se nějaké zajímavé pracovní nabídky, které vám zvýší možnosti seberealizace. Finanční výhled je stabilní s nadějí na brzké zlepšení. V lásce to bude zajímavé, a pro single horoskop vidí šanci na novou lásku. Vaše forma bude dobrá do středy, poté byste si měli dávat více pozor na zdraví. Celý týden posilujte imunitu.

2. Býk – je to dobrý čas na vyřizování všech nudných a úředních záležitostí. Také vám od ruky půjde jakékoliv klasické papírování. Takže pokud vás něco takového čeká, ten týden je váš. Horší je výrazně pro práce fyzického rázu.  V partnerských vztazích to bude složitější, tento týden se nebudete schopni nějak pochopit. Hrozí vám nachlazení díky špatnému oblékání.

3. Blíženci – zvětší se váš osobní vliv na okolní lidi. Tento týden bude skvělý pro vyřízení všech záležitostí, které musíte udělat osobně bez cizí pomoci a kde hlavní roli bude hrát sebeprezentace. Láska může přijít naprosto znenadání, i partner vás může něčím krásným a romantickým překvapit. Horoskop doporučuje zdravotní prohlídku.

4. Rak – v pracovní části týdne budete někdy pod velmi silným tlakem různých událostí. Ale pokuste se nic nezrychlovat, jeďte svým tempem. Důležitá je systematičnost a vyhýbání se zmatkům. Ve vztazích někdy přichází ten čas, kdy by si člověk měl říci, stojí mi to za to? Je více radosti nebo potěšení? A podle odpovědi jednat. Vaše fyzička bude o něco horší, ale je to jen normální výkyv, kterým se nemusíte stresovat.

5. Lev – budete mít dar dobrého odhadu, jaké jsou v dané situaci vaše možnosti a na co vám stačí síly. Využívejte to vždy, když ucítíte, že máte dobrou finanční příležitost. A penízky se k vám jen pohrnou. Pro opačné pohlaví budete velmi atraktivní. Tento týden je podle horoskopu velmi vhodný na společenské kontakty a zábavu s přáteli. Dělejte vše proto, aby vaše forma byla co nejlepší, nejlepší je začít sportem.

6. Panna – pokud budete mít tento týden více povinných kontaktů s cizími lidmi, zvládnete je. Paradoxně vám největší problémy v práci udělají lidé, o kterých si myslíte, že je výtečně znáte. A přesto tomu někdy tak rozhodně není. Ve vztazích i u lidí bez partnera velké zmatky. Uklidnit to může romantický večer. Dbejte o svůj vzhled, kdo je spokojen sám se sebou, je také zdravější.

7. Váhy – plánujte vždy o jeden krok napřed. Díky tomu budete schopni reagovat v následujících pěti pracovních dnech na různé nenadálé události a otázky, které vás přepadnou bez přípravy. Pamatujte si, že hádky je možno končit i tak, abyste toho později nemuseli ve vztahu litovat několik následujících dnů a týdnů. Pokud máte problémy s kily, nyní je dobrý čas pár shodit. Horoskop doporučuje také očistnou kůru.

8. Štír  – věnujte trochu času věcem, které už nechcete řešit. Když je odložíte, povinnosti se vám nezmenší a nemilé nezmizí, místo pštrosího přístupu je lepší hrdost krále džungle. Vaše city budou opětovány, vaše láska nyní opravdu překrásně rozkvete. Dobrý termín pro operace a různé náročnější lékařské zákroky. Vše dopadne dobře a efekt vás potěší.

9. Střelec – objeví se složitější záležitost, kterou bude nutno okamžitě řešit. Nejlépe vám pomohou přátelé, tak proč se na ně neobrátit. Pozor na peníze, nenechte se ovlivnit třpytivým pozlátkem, které na vás bude zářit z výkladních skříní. Při hledání partnera pro život nezapomeňte rozlišovat mezi láskou a fyzickou atraktivitou. Trošku změňte jídelníček a přizpůsobte ho sezóně, hlavně v ovoci a zelenině.

10. Kozoroh – vyhýbejte se pracovním konfliktům. Pokud budete do nich vtažení, nehádejte se, pouze se koncentrujte na argumentech. Pokud vše na začátku nepůjde tak, jak jste si to představovali, klid, do konce týdne se to urovná a bude lépe než jste čekali. Romantické večery mohou rozehnat domácí nudu, která ve vztazích bývá. Občas můžete mít problémy se stresem, odrazí se to na žaludku nebo na trávení.

11. Vodnář – pokud se před vámi začnou hromadit překážky, usmějte se, nalaďte se pozitivně a zjistíte, že je jich méně a jsou lehčí, než to vypadalo na začátku. Finanční problémy se dají vyřešit, ale rozhodně nejhorším nápadem bude půjčka. Ve vztahu bude plápolat oheň vášně. Někdy dojde i k hádkám, ale ta cena bude nízká za ty skvělé chvíle. Můžete se zranit, hrozí jistá ztráta krve.

12. Ryby – problémy, které se vyskytnou neřešte za pochodu. Odložte je na další den, promyslete si postup a pak vám vše půjde jak po másle. Dobré pracovní nápady ocení každý, možná z toho bude nějaká korunka či euro. Samotné Ryby by se nyní měly řídit zásadou, že na vše je dostatek času, který lásku nejlépe prověří. Není nutno tlačit na pilu. Nezapomínejte s sebou nosit deštník nebo pršiplášť, od promoknutí je nejlehčí cesta k nachlazení (totéž se týká propocení při sportu venku).