Horoskop na měsíc listopad 2012

Horoskop na listopad 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran – v obchodních záležitostech byste měli mít opravdu dobrou ruku. Celý měsíc můžete uzavírat dobré smlouvy a budete mít opravdu skvělý čuch na výhodné investice. Na začátku měsíce byste měli peníze spíše vydávat, ale otočí se to v druhé polovině, kdy čísla na vašem kontě by měla růst a peněženka utěšeně tloustnout. Je možné, že potkáte nějakou velmi významnou osobu, která vám může pomoci v budoucí kariéře. Nenechte se nikým vyvádět z míry, život si musíte užívat a nesmíte se nechat tyranizovat druhými. Partner nyní od vás bude očekávat více otevřenosti, pokud se rozhodnete tomu požadavku vyhovět a nebudete mít tajemství, čeká vás láskyplný měsíc.

Býk – v práci to bude celkem fajn. Rozhodně by na vás listopad neměl mít nachystané nějaké nepříjemné události. Jediné co vás asi příliš těšit nebude je fakt, že vše se bude odehrávat a hlavně řešit výrazně pomaleji, než jste byli zvyklí a než očekáváte. Prostě je nyní nutno se více obrnit trpělivostí. Nejnudnější bude podle horoskopu druhá třetina měsíce.  Nuda v práci, nuda v byznysu a nuda při vyřizování důležitých záležitostí bude vyvážena docela bohatým milostným životem. Býci s partnerem i ti bez něho si opravdu nyní mohou užít. Jen nesmí sedět jen doma, i když je tam miláček, tak toho pořád stejné čtyři zdi taky občas nudí. Chodit ven a bavit se, to je pro teď heslo pro Býky.

Blíženci – hned na začátku měsíce se objeví pár příležitostí, které bude dobré využít. Mohou vám opravdu příjemně vylepšit domácí rozpočet. Jen neutraťte všechny nadprůměrné příjmy, jednak  vás nyní čeká trochu výdajů a hlavně za rohem jsou přeci Vánoce a to je čas, který je na peníze dosti náročný. Horoskop předpovídá, že vše, co budete podnikat ve spolupráci s dalšími, přátelsky vám nastavenými osobami, bude mít úspěch. Pokud budete dřít sami, propadák to nebude, ale také nic extra zajímavého. Nejlepší recept na každodenní rodinné štěstí je hledání toho, co dvě osoby spojuje a nedloubání v tom, co je rozděluje. Nemá smysl se hádat.

Rak – nějaká neočekávaná prémie nebo šťastná událost, která voní penězi vás tento měsíc čeká. Ale ne hned na začátku, ten bude pro vaši peněženku a nebo pro účet v bance docela náročný. Výdaje budou spojeny jak s domácností tak s prací a dá se říci, že se jim nebude možno vyhnout. Pokud někoho pověříte částí své práce, nesmíte zapomenout na pořádnou kontrolu. Bude se sice snažit dělat jen to nejlepší, ale v některých věcech prostě na vás nemá. Horoskop vás varuje, abyste se pokud možno vyhnuli jakýmkoliv milostným aférám a aférkám. Nepůjde to utajit a objekt vašich krátkodobých tužeb se ukáže stejně jako totální nula. Máte ale možnost navázat dobré přátelství, jen od něho nesmíte nic více chtít.

Lev –  až do dvacátého listopadu se vám bude zdát, že neexistuje žádná překážka, kterou byste nemohli překonat. Částečně to bude pravda, ale je dobré nevydávat všechny síly a neplýtvat celý čas, který budete mít, protože nekonečné zásoby energie se ukážou jako konečné právě v poslední třetině měsíce. A ta bude skutečně komplikovaná a každý výhoda, kterou získáte moudrým plánováním dříve, vám bude ku velkému prospěchu. Obecně tento měsíc by měl být pro vás v partnerském a společenském životě opravdu příjemný. Budete li chtít, vydaří se vám flirt. Budete li chtít, prožijete romantické večery a noci s partnerem. Budete li chtít, zažijete opravdu skvělou zábavu s přáteli.

Panna – vaše intelektuální forma bude opravdu nadprůměrná. Nejvíce to určitě ocení Panny, které se věnují učení a nebo získávají nějakou novou specializaci a nebo je někdo poslal na školení. Ale i ti, kteří budou muset žít svůj klasický „všední“ život určitě dokážou najít plus v tom, že místo jedné cesty uvidí tři a místo žádného řešení budou mít několik dobrých. Navíc je možno také vymyslet něco originálního a díky tomu získal lepší pracovní pozici. Mezi patnáctým a dvacátým se vám ozve nějaká osoba nebo událost z minulých let. Bylo by dobré zjistit vše. Otáčet se zády a dělat, jako že se nic neděje, není dobrý nápad. Partner by měl být jako beránek. Ale nemá smysl ho jen stříhat, stojí za to ho i občas nakrmit tím co má rád.

Váhy – na začátku měsíce v práci či obchodě neseďte jen v koutě a nečekejte na vývoj událostí. Vystupte hrdě dopředu a pokuste se formovat život kolem vás tak, aby co nejvíce vyhovoval vašim požadavkům a vizím do budoucnosti. V druhém týdnu ustupte trochu do pozadí a nechte zaseté osivo vzklíčit. Párkrát vám bude přát štěstí, ale berte to jako nečekaný dar shůry, rozhodně nikdy nesázejte jen na něj. Mohli byste se velmi nepříjemně spálit. Na konci měsíce bude nějaké pracovní dusno. V lásce se nebojte vyzkoušet nové věci a nové přístupy k opačnému pohlaví. Jednak to oživí různé stereotypy, které končí nudou a únavou a hlavně budete velmi potěšeni výsledkem. Single se mohou rychle zamilovat i odmilovat, bude jen na nich jestli to vezmou jen jako zábavu.

Štír – listopad je už jen kousek od prosince. Bylo by proto dobré získat nějaké peníze a pak je také začít vydávat.  Vánoční nákupy jsou před vámi a je rozumné se vyhnout velkému shonu, jaký nastane v prosinci. Navíc nyní budete mít několik zajímavých příležitostí k výhodným nákupům. Peníze se nyní dají získat jen pílí a pečlivostí, rozhodně se nesnažte si nic zjednodušovat, vždy to skončí průšvihem, protože něco zanedbáte nebo nějaký detail vám unikne. Jestli hledáte lásku, tak tu asi nyní nenajdete. Zamilovat se není zrovna snadné, ale dva či tři flirty a to i několikadenní přeci nikdy neuškodí. V domácnostech bude klid a mír, ale taky trochu nuda. Zavolejte přátelům.

Střelec – pokud se chystáte změnit práci nebo nabrat úplně nový směr v podnikání, vhodný je pro to začátek listopadu. Máte jen pár dní, kdy je vám osud nakloněn. Později by takový krok s sebou nesl velká rizika, která rozhodně před zimou nejsou žádoucí. Finančních příležitostí budete mít v tomto měsíci několik, ale příjmům se bohužel budou rovnat i vaše výdaje, takže nula od nuly pojde. Možná budete jednou donuceni sáhnout do rezerv, ale další příjem to vyrovná, takže je nezapomeňte tam pak vrátit. Láska je nevyzpytatelná věc, tentokrát to bude jak na houpačce, jeden den vášeň, druhý den ale to vymění stejně velký žár hádek a sporů.

Kozoroh – pokud jste plánovali nějaké opravdu veliké výdaje, tak se pokuste všechny tyto plány posunout na prosinec nebo leden. Tento měsíc opravdu pro to není vhodný. Ale jinak vaše finanční a pracovní situace bude dobrá, dokonce se dá říci, že v porovnání s předchozím měsícem dokonce o něco lepší. Jen u velkých částek prostě nebudete mít ani štěstí ani dobré oko. Třetí týden bude pracovně nejnáročnější, dejte si záležet a možná díky tomu získáte ještě před Vánoci nějaké extra peníze. Pro single je nyní příznivý čas, mohou změnit svůj stav na partnerský a do Nového roku vstoupit s někým u boku. Povinnost to samozřejmě není. V rodinách bude život plný vášně jen na konci měsíce se objeví spory o peníze.

Vodnář – vaší největší silou v novém měsíci bude schopnost navazovat velmi dobré vztahy s lidmi, kteří vám dříve nebyli příliš přející. Dokážete je přesvědčit, aby neintrikovali proti vám a dokonce vám podají pomocnou ruku. Největší problémy budete mít s věcmi, které se jakýmkoliv způsobem týkají cestování či velkých vzdáleností. Druhý a třetí týden se na  vás bude usmívat štěstí více než obvykle. Můžete toho využít libovolným způsobem, ale nesmíte úplně ztratit hlavu. I riskovat se musí s trochou rozumu. V partnerských vztazích bude milá atmosféra, kterou bude narušovat jen nějaký člen rodiny. Seberte dost sil ho poslat tam, kde slunce nesvítí.  Případný spor o to, vyřešte upřímností.

Ryby – ukažte iniciativu. Postarejte se o to, aby lidé o vás věděli a pamatovali si, jaký máte na konkrétní věci názor. Díky tomu se vám podaří ovlivnit několik věcí, které jsou pro vaši práci velmi důležité. Pokud budete mlčet, vše se vyvine tak, jak se vám to nebude hodit. Peníze vydávejte jen na nutný chod domácnosti, nyní je dobré každou volnou korunu odložit na větší výdaje, které se objeví na konci měsíce a pak také logicky v prosinci. Ale různé tretky a drobnůstky vás budou lákat. Jediné na co má smysl vydat extra peníz je vzhled. Ten totiž ovlivňuje i chování lidí kolem vás. Ryby bez partnera budou nyní hodně toužit po lásce a ty s partnerem ji sice budou mít, ale stále bude tomu něco chybět. Nic moc s tím nejde dělat, konec podzimu prostě moc romantický není.