Beran – horoskop na rok 2013

První polovina roku 2013 bude pro Berany výrazně náročnější. Pokud v ní budou chtít uspět, tak nezbude nic jiného, než se ke všemu postavit čelem a pracovat co nejdůkladněji. Jakákoliv zbrklost se může velmi vymstít. Omezování v rozletu a svobodě konání vytvoří pocit nudy. To budou léčit jen různé radovánky a zábavy, jenže ty zase budou škodit pracovním povinnostem. Bude nutno najít správnou rovnováhu mezi prací a zábavou, jinak hrozí velké průšvihy. Změna nastane kolem léta, kdy tlak okolí zmizí a většinu záležitostí bude možno řešit zase s fantasií a úsměvem. V tomto období se také dá čekat nějaké nové lidi, kteří až do prosince budou průběžně měnit váš život a události kolem vás. Celý rok by Berani měli průběžně kontrolovat, jestli mají dostatek sil na to, co chtějí realizovat.

Nejlepší měsíce v roce 2013: červenec, září, říjen

Nejhorší měsíce v roce 2013:  leden, únor, červen

Láska: Horoskop naznačuje, že v lásce by to měl být opravdu povedený rok. A to jak pro Berany s partnerem, tak i pro ty co ho hledají. Což znamená, že single mají nyní opravdu velkou šanci najít svůj protějšek a ti již zamilovaní si vychutnají kouzlo stálého vztahu. Jediný měsíc, který je mírně rizikový, je srpen, tam vnější vlivy i domácí hádky mohou velmi silně otřást celým rodinným životem.

Práce: Až do konce června bude situace opravdu náročná a jakýkoliv rozvoj kariéry či obchodu bude téměř nemožný. Málo nových možností omezí váš rozlet a pokud se něco začne dít, tak vždy se objeví překážka, kterou buď nebude možno překonat a nebo energie vydaná na změnu bude vyšší než případné zisky. Podle horoskopu vše by se mělo změnit během léta a tzv. prázdninového období, tam se objeví zajímavé příležitosti a také konkurence začne trošku pospávat. Podmínkou úspěchu bude ale dodržení všech dohod a termínů a také žádní kostlivci ve skříni.

Zdraví: Větší problémy se zdravím by, přinejmenším podle horoskopu, neměly nastat. Krizová období budou klasická. Čili chvíle různých epidemií a také vždy, když se radikálně začne měnit počasí. Nejcitlivější budou v roce 2013 vaše kosti (a to včetně zubů). Nepříjemné bude také léčení všech dlouhodobých onemocnění, která budou bohužel trvat déle, než je to obvyklé v dané situaci. Je důležité mít dobrého obvodního lékaře a navštěvovat jen takové specialisty, kterým opravdu věříme.