Býk – horoskop na rok 2013

Pro Býky by měl celý rok 2013 patřit k těm úspěšnějším za poslední dekádu a to bez ohledu na různé menší krize, které se během něho samozřejmě také objeví. První třetina roku bude ve znamení energie, která bude o to lepší, že jí bude dostatek i v jindy docela krizovém období, jakým je pro většinu lidí zima. V druhé třetině roku sice možná energie bude o něco méně, ale měla by ji nahradit bohatá fantasie a velké množství originálních nápadů, které mohou opravdu pomoci i při nejrůznějších situacích. A poslední třetina zase potěší tím, že Býci budou obklopeni mnoha lidmi, kteří jim budou přát jen to nejlepší a rádi pomohou zlepšit rohatý život. Během celého roku se několikrát objeví chaos, který bude nějakým způsobem spojen s bližším i vzdálenějším příbuzenstvem. Horoskop doporučuje udržovat rodinné kontakty na co nejkvalitnější úrovni.

Nejlepší měsíce v roce 2013: duben, červenec, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2013: květen, červen, září

Láska: To, že rok bude celkově úspěšný podle horoskopu platí samozřejmě i pro vztahy. Býci, kteří partnera ještě nemají, mohou nyní vychutnávat romantiku flirtů a v téměř libovolném momentě ji zaměnit na něco hodnotnějšího a trvalejšího. Jen je samozřejmě nutné hlídat, aby vybraný byl ten pravý. Nejlépe může poradit oko nejlepšího přítele, který zahlédne i to, co je před zamilovaným zrakem ukryté.  Ve vztazích se dá očekávat, že Býčí partner bude přistupovat k rodině a lásce opravdu svědomitě.  Případné spory se mohou týkat jen financí a rozhodování o tom, co je pro rodinu a rozvoj budoucnosti zrovna v aktuální době to nejdůležitější.

Práce: V tomto roce bude opravdu velké množství různých zajímavých pracovních příležitostí. Horoskop sice předpovídá nějaké naprosto nečekané události, ale ty z dlouhodobějšího hlediska vám přinesou spíše jen dobré, i kdyby to na začátku vypadalo jinak. Hlavně vám umožní vidět spoustu věcí z jiného úhlu. Nejúspěšnější budou různé dlouhodobé projekty, které se Býkům podaří vytvořit ve spolupráci s větším týmem lidí. Firmy a podnikatelé budou mít hodně zajímavých šancí, které budou vycházet z dlouhodobé spolupráce s ověřeným partnerem.

Zdraví:  Zdraví bude velmi slušné. Podle horoskopu se to týká i těch, kteří do roku 2013 vstoupí s nějakou závažnější nemocí. Ti se sice zázračně neuzdraví, ale průběh onemocnění bude výrazně snesitelnější a také kratší. Důležitá je dobrá psychika  a pozitivní nastavení k životu. Energii bude užitečné vydávat při nějakých sportech, které nepřetěžují lidský organismus. Jediné, co by stálo za to, je kontrola jídelníčku a upravení poměrů mezi různými potravinami, většině Býků bude chybět trochu vlákniny.