Blíženci – horoskop na rok 2013

Blíženci budou podle horoskopu v první polovině roku pod tlakem různých událostí, situací, ale také prostě špatné karmy, která jim bude odsávat hodně energie a odebírat chuť k životu a radování. V těchto těžších měsících bude velmi důležitá správná organizace práce a také psychická flexibilita, která umožní reagovat na různé nepříjemné změny v každodenním životě. Rozhodně není možné od sebe vyžadovat příliš, ale také je nesprávné jakékoliv podceňování. K určitému zlepšení dojde v létě, ale podzim bude zase únavný, i když tentokrát spíše jen z důvodu nějakých drobných zlomyslností. Závěr roku by měl být celkem pozitivní nebo přinejmenším bez větších problémů a průšvihů.

Nejlepší měsíce v roce 2013:  červenec, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2013: březen, květen, září

Láska:  Tady bude nejlepším obdobím konec zimy a pak také kus léta. Podle horoskopu právě v těchto chvílích budou opuštění Blíženci moci změnit svůj stav. Ta vysněná osoba bude čekat za rohem, jen ji poznat a pak se nebát. Nejlepší bude v takových chvílích co nejčastěji chodit mezi lidi a poznávat někoho nového. Doma u televize či počítače se situace nezmění. Blíženci, kterým osud již dopřál partnerský život mohou očekávat velkou dávku šedi, která bude občas okořeněna nějakým příjemným překvapením ze strany partnera. Hádky v tomto roce nebudou ani příliš závažné ani příliš dlouhé, jediné spory může vnášet někdo z rodiny, kdo bude vztah rozeštvávat.

Práce:  Složitá práce, nevděčnost okolí, to jsou věci, proti kterým by se člověk měl podle horoskopu v roce 2013 nejvíce obrnit. Nebude to neustále, ale pokud se nebudeme věnovat detailům a zvítězí povrchnost, tak povinností bude více a zisků z nich výrazně méně.  Nejlepší bude, když se budete koncentrovat pouze na jedné věci, chytat více holubů poletujících po střechách vám rozhodně štěstí a úspěch nepřinese.  Několik zajímavých příležitostí se objeví po skončení léta, ale vyžadují dobrou praktickou i teoretickou připravenost. Tomu by měl ale pomoci fakt, že učení celoročně nebude mučení, takže je to dobrý čas jak pro studenty, tak i pro ty, co chtějí získat nové kvalifikace.

Zdraví: První polovina roku a poté jeho závěr budou ve znamení různých sezónních onemocnění. Ty by ale neměly být příliš vyčerpávající, nejlepší slovo pro ně bude spíše otrava a trochu omezení.  V tomto roce bude dobré nepodcenit zdravotní prohlídky, zvláště důležité budou návštěvy u zubaře, měly by být minimálně dvakrát za rok, možná by stálo i kontrolně navštívit dentální hygienistku. Všechny nemoci a obtíže je totiž nutno nyní podchytit v úplném zárodku, jen v takovém případě horoskop předpovídá jejich hladký průběh.