Rak – horoskop na rok 2013

Pokud máme rozdělit rok na dvě půlky a každou hodnotit samostatně, tak pro Raky bude ta první o něco lepší než ta druhá. Od Nového roku až do začátku léta bude jejich život probíhat relativně klidně, bez větších změn a otřesů, které by mohly silněji narušit domácí pohodu.  Překážky, které se vždy v životě mohou objevit, budou velmi jednoduše překonatelné. Druhá půlka roku bude již podle horoskopu o něco horší, i když nedá se říci, že by byla vyloženě tragická. Tam se dá říci, že vše bude tak trochu jako na houpačce, začátek léta bude rozhodně horší než předchozí měsíce. Pak se to o něco zlepší aby se situace zase mírně zvrtla ke konci roku. K tomu přijde proměnlivá nálada a také různé nepříjemnosti s okolím. Lidé se vás budou snažit výrazně více manipulovat a přetvářet ku obrazu svému.

Nejlepší měsíce v roce 2013: únor, květen, září

Nejhorší měsíce v roce 2013: červenec, listopad, prosinec

Láska:  V první polovině roku bude mnoho různých příležitostí k získání nového partnera. To samozřejmě bude vyhovovat hlavně těm Rakům, kteří ho ještě nemají. Ti co již žijí s partnerem se budou moci věnovat zdokonalování a prohlubování svého vztahu. Pro rodinné záležitosti bude nejlepší srpen a září, kdy se pravděpodobně něco výrazně zlepší a nebo přijde cosi nečekaného – v kladném slova smyslu. Horoskop celoročně varuje před zbrklými flirty, které by byly jen hrou s něčími city. Neslibujte více než chcete dát a nikdo vás také neošálí.

Práce:  V kariéře horoskop doporučuje zvláště v první polovině roku přistupovat ke všemu velmi důsledně a s co největší pílí. Pokud se vám nějaká práce vyloženě nebude líbit, nemluvte o tom, říkejte okolí opak a hledejte, kdo by to mohl udělat za vás. Většina práce, co budou Raci vykonávat ale nebude sloužit zlepšení pozice, ale k jejímu udržení, případně k zdokonalení stavu rodinných financí. Situace se změní až po září, kdy bude možno najít dobrou práci a nebo uzavřít opravdu zajímavý obchod. U investic je lepší se držet celý rok konzervativněji. Pokud možno se vyhýbejte jakýmkoliv spekulacím.

Zdraví:  Problémy se zdravím by neměly být příliš závažné, hlavně by k nim mělo docházet spíše na konci ročních období, kdy si organismus zvyká na různé skoky.  Dojde pak k výraznému poklesu energie a také k horší psychické formě. Pokud trpíte nějakou dlouhodobou nemocí, tak ta se bude také zhoršovat a zlepšovat podle toho, jestli si vaše tělo zvykne na různé výraznější změny.  Na podzim hrozí různé deprese. Celoročně je dobré držet vyvážený jídelníček plný vitamínů.