Lev – horoskop na rok 2013

Lvům horoskop v roce 2013 předpovídá proměnlivé štěstí, kdy není možno rok rozdělit na nějaké jasné celky, ať už kvartální či pololetní. Dokonce i v rámci měsíců to bude různě na houpačce. Většinou nebude žádný moment takový, aby vše bylo úplně špatné a nebo naopak vše úplně dobré.  Jednou nám půjde sice lépe práce, ale vše nám bude kazit zdraví, jindy to doma či s partnerem bude jako v ráji, ale zase se za  námi potáhnou nějaké trable. Celoročně by si Lvi měli hlídat jen své síly a nerozhodovat se pro věci, o kterých předem vědí, že na ně nemají. Místo překvapivého úspěchu a nějakého kousku štěstí totiž vždy v takové situaci přijde neúspěch. Odvaha bude důležitá, ale vždy pouze ta, která je dobře promyšlená.

Nejlepší měsíce v roce 2013: březen, srpen, září

Nejhorší měsíce v roce 2013: leden, květen, listopad

Láska:  Lvům, kteří jsou single horoskop doporučuje trošku počkat, pokud hodlají najít partnera na delší dobu. Na začátku roku to totiž nebude nic moc. Jak výběr tak i možnost či schopnost ulovení. Nejlepší situace nastane od dubna až do konce léta, kdy kandidátů bude více, takže i rozhodování může být zajímavější. Nejlepší jsou ti, kteří vědí co chtějí a ne snílkové, o ty bude nutno jenom pečovat a pomocnou ruku nepodají. Toto období bude zajímavé také pro Lvy, kteří mají trvalý vztah. Nyní byste měli prožít ty nejhezčí chvilky, které si budete pamatovat ještě za několik let. Celý rok vám ale hrozí průběžné spory o organizaci rodinného života a o nějaké známé.

Práce:  Pokud chcete udělat nějaké pracovní změny a mají vyjít dobře, udělejte je v prvních dvou měsících roku 2013 a nebo až po létě. Nevrhejte se do nových činností bezhlavě, vše je nutno nejdřív pečlivě připravit a promyslet. Užitečné by bylo tento rok věnovat zlepšení svých znalostí a schopností. Budete se docela dobře učit a nově věci si zapamatujete napořád. Jak se říká, peněz není nikdy dost. To samozřejmě bude platit stále, ale vaše finanční situace se několikrát výrazně zlepší a umožní vám vytvořit finanční polštáře na pár chvil, kdy vás budou čekat větší výdaje. Ty ale bude možno zvládnout bez zadlužení.

Zdraví: Největší problémy budete mít celý rok s dýcháním, průduškami a nebo plícemi. Ale nemělo by to být nic krizového. Pokud se vám podaří držet klasickou zdravou životosprávu a také ji spojit s rozumnými pohybovými aktivitami – ty rozhodně není možno podcenit, tak vše by mělo být relativně v pořádku. Dlouhodobě nemocní Lvi mají šanci na uzdravení během léta a nebo hned na začátku podzimu. To je vůbec pro všechny lidi v tomto znamení nejlepší období roku.