Panna – horoskop na rok 2013

První půlka roku bude pro Panny opravdu zajímavá. Horoskop předpovídá, že to bude období, kdy nejpravděpodobněji dojde ve vašem životě k velkému množství různých změn. Věci obecně dělejte rychle, rozhodujte se podle toho, co vás první napadne a pokud možno žeňte život co nejvíce před sebou, aby se vám podařilo v tomto čase, stihnout co nejvíce. Mimo jiné i proto, že během druhé poloviny roku budete mít občas dojem, že jste moucha, která si sedla do hrnku s medem. Sice vše bude takové milé, sladké, hezké, ale vy se nebudete moci pohnout a budete čekat jen na to, co vám osud přinese. A u mouchy to jsou většinou dva prsty, které radikálně situaci zhorší. Do problémů pokud možno nevtahujte jiné lidi, také se přilepí, nepomohou a z přátel se mohou stát nepřátelé.

Nejlepší měsíce v roce 2013: leden, únor, květen

Nejhorší měsíce v roce 2013: duben, říjen, prosinec

Láska:  Pro lásku bude nejlepší březen. V tomto měsíci budou moci Panny najít toho jediného pravého a nebo neformální vztah zaměnit na trvalý a úřední a nebo prostě se svým nejbližším zažijí něco nádherného.  Rozhodně zajímavý bude ještě srpen a září, i když tyto dva měsíce svou vášnivostí určitě nedorovnají tomu nádhernému březnu.  V trvalých vztazích v roce 2013 dojde k nějaké větší krizi, kterou pomůže vyřešit až nějaký trochu vzdálenější příbuzný, kterého byste měli poprosit o pomoc.

Práce:  To co se vám podaří v první polovině roku vám přinese další výnosy i během zbylých šesti měsíců. Takže to je čas, kdy je nejlepší pořádně šlápnout do pedálů. Užitečné bude, když se trochu vysunete do popředí. Pokuste si více dělat reklamu, ukažte lidem, co se vám vše povedlo, prezentujte jim své nápady a nebojte se ani občas trochu chlubit cizím peřím – i když bez přehánění, musíte mít u něj aspoň pár svých pírek.  Odmítejte jakékoliv investice, kterým nerozumíte. I kdyby vám někdo říkal, jak vám strašně dobře poradí. Poradí dobře, ale sobě.

Zdraví:  Celý rok budete mít až mírně nadměrnou snahu o své zdraví. Je možné, že se vám sice díky tomu podaří pár menším neduhům předejít, ale psychické nepohodlí a stres, který si dobrovolně budete vnášet do života rozhodně nejsou ničím dobrým. Pokuste se přistupovat trochu k věcem s odstupem. Je nutno jíst zdravě, ale nějaký menší hřích jednou za pár dní nikdy nikomu neublížil. Vaše tělo ovlivňuje i psychika, takže celá snaha o superzdraví může skončit stejně onemocněním. Pokud možno si najděte nějaký sport, který se dá dělat každý den, nezávisle na počasí. I kdyby to mělo být obyčejné cvičení před televizí.