Váhy – horoskop na rok 2013

Váhy si můžou rozdělit podle horoskopu rok 2013 na třetiny, dvě dobré a jednu špatnou. Ta špatná je hned na začátku, kdy se jim opravdu nic nebude moc dařit, vztahy s lidmi budou na bodu mrazu a neustále se jim bude snažit někdo ublížit. Nejdůležitější je klid a hodně selského rozumu, který pomůže v krizových situacích. Naprosto se nedoporučuje řešit život a problémy emocemi. Klid, rozvaha a trocha ustupování bude v tomto čase nejlepší. Zbylé dvě třetiny roku budou vesměs pozitivní, i když k několika krizím může stejně dojít, přeci jen nic není jen růžové. Druhá třetina roku bude o něco klidnější a člověk bude mít hodně času na přemýšlení a nové nápady, ta poslední zase bude velmi dynamická se spoustou překvapení, kde budou převažovat jen ta pozitivní.

Nejlepší měsíce roku 2013:  červenec, říjen, prosinec

Nejhorší měsíce roku 2013: leden, březen, září

Láska: Horoskop nevidí nějaké velké změny v lásce, které by se měly týkat tohoto znamení. Budete žít dost podobně jako dříve. Možná bude trochu více romantických situací než obvykle a letní flirty či románky by mohly být obzvláště vypečené.  Celoročně byste měli být hodně přitažliví pro opačné pohlaví, ale dlouhodobý význam to bude mít jen v partnerských vztazích, kde vše bude výrazně vášnivější a milejší než  v roce 2012.

Práce: Profesionální přístup k povinnostem a dochvilnost se vám vyplatí celý rok, nejvíce ale na jeho začátku, kdy vám hrozí nedodržení nějakých termínů. Pokud budete mít úřední záležitost, pokuste se k protistraně přistupovat s úsměvem. Mnohem více jde tak vyřešit než útočností nebo nedej bože pokusy o obálkovou metodu. Kolem poloviny roku můžete mít pár zajímavých pracovních úspěchů, jen pozor, aby vás nadšení příliš neovládlo. Na začátku podzimu přijde menší pracovní a finanční krize a ty se nejlépe vyřeší pokorou. Celý rok  2013 udržujte dobré vztahy s kolegy v práci a byznysu.

Zdraví:  Zdravotní stav bude spíše průměrný, což ale není žádný důvod k naříkání. Ne každý rok je posvícení. Trápit vás budou spíše menší zdravotní problémy, dá se očekávat nějaké potíže se žaludkem a klouby. Ale vše by mělo relativně rychle přecházet. Dejte si pozor jen na stres, který ve vás bude vyvolávat práce. Rozhodně se pokuste trošku ubrat a část povinností rozdělit mezi více lidí. Nenakládejte na svá bedra více, než je nutno, vaše tělo neunese vše. Více sil budete mít spíše v druhé polovině roku a také překvapivě bude pro vás asi nejlepším obdobím zima.