Štír – horoskop na rok 2013

Před Štíry je opravdu velmi zajímavý a optimistický rok.  Zvláště pokud se týká realizace různých snů a plánů, které jste měli již delší dobu.  Budete mít velmi pozitivní vliv na vaše okolí a to vám umožní ukončit většinu plánů, které jste si delší dobu chystali. Rok 2013 bude dobrý i pro ukončení všech složitých a nepříjemných záležitostí, které jste měli v minulosti. Je to čas pro vytažení a oprášení všech kostlivců ve skříni. Po jejich oprášení je můžete konečně odnést na smetiště. Obecně vše bude pozitivnější, pokud by se ale na sílu mělo určit, která část bude nejlepší, tak půjde o střed kolem léta. Ale i jindy bude opravdu fajn.

Nejlepší měsíce roku 2013: květen, červenec, srpen

Nejhorší měsíce roku 2013: březen, listopad

Láska:  Štíři bez partnera mohou čekat změnu svého stavu někdy v první polovině … druhé poloviny roku 2013. Pokud nenastane do konce září, asi se už nic nezmění. Což ale neznamená, že si člověk nemůže užívat jen tak života a radostí, které opačné pohlaví může přinášet. Místo lásky také můžete najít skvělého přítele. V trvalých vztazích horoskop předvídá nějaké významné změny, jejich nátura není úplně jistá, mělo by se ale rozházet hodně z toho, co zatím vypadalo jako úplně neměnné.

Práce: Budete velmi oblíbení, mnoho lidí bude chtít slyšet váš názor. Proto je důležité, abyste měli přichystané opravdu dobré odpovědi. Protože lidé vám v pracovních věcech nejen budou naslouchat, ale také se budou podle toho řídit. A jestli vaše rady pro ně špatně dopadnou, určitě vám to dříve nebo později nechají tzv. sežrat. V druhé polovině roku bude dobré změnit práci a nebo profil podnikání. Případně se můžete starat o nějakou novou činnost či významnější pozici. Nejvíce peněz byste podle horoskopu měli mít na jaře a pak na začátku podzimu.

Zdraví:  Vysoká teplota bude u vás příznakem závažnějšího zdravotního problému. Nepodceňujte ji, zvláště na jaře. Pokud rovnou nenavštívíte lékaře, nevycházejte ven ani do práce, dokud ji nedostanete pod kontrolu. Budete potřebovat během roku více volného času na dobíjení tzv. baterek neboli na dovolené. Pokuste se je správně rozložit do všech ročních období. Pokud možno nevyplýtvejte vše najednou na jednu obrovskou, je lepší pět dní v jednom místě a za pár měsíců stejný čas v druhém. Energii budete opravdu potřebovat, zvláště v druhé půlce roku.