Střelec – horoskop na rok 2013

Bude před vámi docela tvůrčí rok. První polovinu byste se měli věnovat nápadům, které se týkají spíše přízemních věcí. Překážky, které se můžou různé při realizaci objevit, spíše obcházejte a možná i podlézejte, při skocích, průlomech a jiných pokusech věci řešit zbrkle a silou, může se leccos pokazit a poškodit. V druhé polovině roku horoskop doporučuje, abyste se věnovali spíše plánům na věci neuchytitelné, nejasné a spíše společenského rázu, ze kterých nic hned na první pohled nekouká. Druhá půlka roku také bude mnohem více o lidech než o předmětech, takže je dobré si vytvořit před tím jisté zázemí a dobré přátelské kontakty pokud možno ve všech názorových proudech kolem vás.  V celém roce 2013 pro vás bude velkou oporou rodina.

Nejlepší měsíce roku 2013: květen, říjen, prosinec

Nejhorší měsíce roku 2013: březen, duben, červenec

Láska:  Měli byste si na začátku roku s partnerem určit, jaké jsou vaše priority. Co se má změnit, co se má vylepšit, co tento rok chcete udělat. Pokud neodkryjete jak vy tak druhá strana karty hned na začátku, čekají vás různé nepříjemné spory o detaily, kdy budete vždy čekat něco jiného než ten druhý udělá. Pokud budete mít jasný plán, tak i případné změny bude možno vyřešit s úsměvem a vše mírně upravit. Single by si podle horoskopu měli užít velmi příjemný odpočinkový rok, ve kterém bude spousta různých romantických dobrodružství. Ale pokud čekáte na tu jedinou pravou lásku, tak ta asi v roce 2013 ještě nepřijde.

Práce: Konečně se vám podaří setřást nějaký těžký balvan ze zad a možná budete mít i pocit, že můžete létat. Možná s tím tak úplně nepřehánějte, ale rozhlédněte se pořádně z výšky, jestli není možné ve vaší práci něco změnit. Nejlepší čas pro to bude během celého jara a pak také na začátku zimy. Rozhodně se nesmíte stydět za své schopnosti. Bude důležitá velká průbojnost, občas můžete i mírně přehánět, ale musí to mít pravdivý základ. V druhé polovině roku by se měla o něco zlepšit vaše finanční situace. Dávejte si pozor na zajímavé investice a když se nějaká objeví, pokuste se ji pokaždé využít. Budete mít dost šťastnou ruku.

Zdraví:  Během prvních osmi měsíců musíte dávat více pozor na své zdraví. Bylo by dobré hned na začátku roku navštívit obvodního lékaře a udělat si generální prohlídku a pak k němu nakouknout ještě před nebo během léta. Veškeré podchycené problémy okamžitě začněte řešit. Jinak velkou část z tohoto období prostonáte. Možná ne přímo v posteli, ale přinejmenším budete neustále cítit únavu, slabost, migrény atd. A nenajdete způsob, jak se toho zbavit. Pokud se ale drobností, které lékař objeví zbavíte, koncovku roku prožijete plni energie. Bylo by dobré omezit přísun kofeinu nebo jiných povzbuzujících látek.