Ryby – horoskop na rok 2013

Odhoďte schémata, která vás svazují. Ať je pro vás rok 2013 rokem originality a neotřelých nápadů, jinak vám hrozí, že se téměř „unudíte k smrti.“  Pouze neotřelý přístup k životu kolem vás vám přinese potěšení a úspěchy. První polovina roku by měla být o něco lepší než ta druhá. Od poloviny léta vás čeká trochu více nezdarů a hlavně zjistíte, že vám hodně lidí začíná házet klacky pod nohy a pořád se s vámi někdo chce hádat. Téměř o cokoliv. Klacky můžete odkopnout, hašteřivců se sice nezbavíte, ale můžete je většinou docela úspěšně ignorovat. Nenechávejte se vtáhnout do jakýchkoliv sporů, které se netýkají přímo vás osobně. A to ani když vás lidé budou prosit, abyste jim dělali soudce. Místo čestné role by se z vás najednou stal hromosvod pro obě strany sporu.

Nejlepší měsíce v roce 2013: únor, květen, prosinec

Nejhorší měsíce v roce 2013: březen, září, listopad

Láska:  Láska velmi často znamená i hodně pokušení. A horoskop jich v roce 2013 vidí opravdu nemalé množství. Pokušení budou jak pro single, tak pro ty v páru a jen na vás bude záležet jestli je využijete. A pokud ano, tak jakým způsobem. Ve vztahu se pokud možno řiďte co nejméně emocemi, lepší je použít rozum. Hlavně chtějte vždy fakta a nevěřte pomluvám. Někdo vám bude chtít ublížit. Pokud nemáte partnera, tak zrod stálého vztahu bude nejpravděpodobnější v druhé polovině jara a během celého podzimu.

Práce:  Měli byste si osobně hlídat všechny důležité události a práci na které nejvíc záleží. Nenechávejte nic na druhých, pokud víte, že jde hlavně o váš osud a o vaše peníze. Během pracovních debat a obchodního smlouvání se vám vyplatí vsadit na trpělivost. Neustupujte, držte se svého názoru, ale neprosazujte ho příliš agresivně. Prostě jen čekejte, až druhá strana ustoupí. V první polovině roku vám nejvíce pomůže poctivost, i když budete mít pokušení konkurenta nějakým způsobem ošidit, nedělejte to. Pravdou dokážete více (mimo jiné, protože jí neuvěří). Finanční situace by měla být nejlepší v létě, později vás čeká více výdajů.

Láska: Horoskop Rybám předpovídá docela dobrou náladu a slušnou formu. Možná nebude úplně zázračná, pokud se chystáte na nějaký rekord, tak rozhodně sám od sebe nepřijde, ale závažnější zdravotní problémy by vás v roce 2013 neměly čekat. Bude dobré, když od začátku roku vsadíte na pravidelné ranní cvičení a také upravíte jídelníček tak, aby v něm bylo více vlákniny a vitamínu C. Díky tomu se vám podaří udržet svůj organismus ve formě. To bude zvláště užitečné na podzim, kdy vám dosti rychle začne ubývat sil. Celoročně jezte méně moučných potravin (včetně různých zahuštěných omáček).