Horoskopy od 05-11-2012 do 11-11-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý pátý týden roku 2012

1. Beran – máte možnost získat nějaký zajímavý finanční zdroj, který obohatí vaše normální příjmy. Extra peníze by bylo dobré věnovat na získání nových zkušeností nebo znalostí. Mohou se nyní objevit nové známosti, které způsobí, že silněji zabuší vaše srdíčko. Pozor váš jídelníček není úplně optimální, pravidelně konzumujete něco, co vám dost škodí.

2. Býk – v práci jsou nyní dvě možnosti. Buď se vám podaří získat nějakou lepší pozici a nebo … další povinnosti. Vše bude záležet od toho, co si o vás budou myslet vaši nadřízení. Penízků nebude více než obvykle, ale mohly by vás čekat nižší výdaje.  Dobrý týden pro randění a nebo nezávazné flirty. V rodinách je možno vsadit na lásku a romantiku, čeká vás jistá výhra. Pozor na nervy, najděte si večer čas na relaxaci nebo i meditaci.

3. Blíženci – v práci a obchodu bude nyní hodně rušno. Čeká vás více povinností než obvykle, ale překvapivě, při dobrém plánování, by vám neměly zabrat více času. Horoskop vidí nějakou zajímavou příležitost, jak získat pár korunek či eur navíc. Stálá partnerka nyní pro vás bude velkou oporou, pokud jste někoho poznali teprve nedávno, prozkoumejte, jestli je opravdu tím, za koho se vydává. Vaše játra by chtěly trochu odpočinout, docela rychle se umí regenerovat.

4. Rak – v práci by vás podle horoskopu měla spíš čekat nudná, hodně rutinní práce. Nějaká shrnutí, rozbory, analýzy a vše, co musíte dělat každý den. Žádné novinky ani zajímavosti by se neměly objevit. Pokud čekáte na něco od vaší milované osoby, nyní se nejpravděpodobněji dočkáte. Při sportu pozor na emoce, aby vás nenatlačily do nějaký aktivit, které hrozí úrazem.

5. Lev – dejte si pozor na peníze. Doporučuje se opravdu velká kontrola všech výdajů. Raději pětkrát obraťte v prstech každou korunu, za kterou chcete něco koupit, možná si to rozmyslíte. Ušetřené peníze se vám velmi hodí na konci týdne. Možná budete mít pocit, že osoba vašemu srdci nejbližší vás přehlíží, je to jen pocit. Hrozí vám chřipka či nachlazení, lepší je po večerech zůstat doma a nechodit mezi lidi.

6. Panna – v práci podle horoskopu přichází nějaké menší změny. Bude se plánovat budoucnost a tak by bylo dobré určit, jaká bude vaše pozice. Nebojte se vysouvat do čela, odvážní budou oceněni. V lásce vám nyní něco bude hodně chybět, samotní a opuštění budou tento týden snášet hůře. Nepomůže ani zábava s přáteli. Zdraví bude konečně docela slušné, jen nepřeceňujte své síly.

7. Váhy – v práci nebo obchodních stycích by se měla situace docela zlepšit, i když cenou za to bude trochu větší množství povinných činností. Zvláště na začátku týdne. Peníze vydané na domácnost se vám vrátí desetkrát. Ve vztazích to bude nyní boj o „nadvládu,“ ale pozor, než neustálé hádky a spory je lepší trochu ustoupit v jedné věci a počkat na lepší chvíli pro výhru. Pozor na dlaně a ramena, nyní jsou ve větším ohrožení než normálně.

8. Štír – v práci se nyní nachystejte na flexibilitu. Nic neplánujte dopředu, je možné, že budete muset zrušit i něco slíbeného a řešit nějakou nenadálou kalamitu. Pokud krize nepřijde do čtvrtka, zbytek týdne bude v klidu. Jinak může sebrat i víkend. Ve vztazích bude několik příležitostí pro vysvětlování a usmiřování, potom to spolu pořádně oslavte.  Zdraví by mělo být docela v pořádku. Jen pocítíte na těle příliš velké množství práce, mohou vás hodně bolet záda.

9. Střelec – v práci to bude docela obvyklý týden, který mohou narušit jen nějaké drby či pomluvy. Ale budou bezvýznamné, tudíž nejlepší je nereagovat. Závistivci ať se zalknou vlastní žlučí. V lásce se nyní budete hádat o každou hloupost, ale nic špatného se z toho nevyvine. Naopak, konec týdne by měl být moc milý. Dodržujte pitný režim, vaše ledviny budou velmi rády.

10. Kozoroh – v práci to bude hodně nervózní. Pokud nebudete opatrní, situace se může zhoršit. Nevěřte různým dobrým rádcům, kteří budou skvěle umět zacházet s vaší peněženkou. U investicí použijte selský rozum. Týden by měl být milý a romantický, partner by měl pomáhat v nejtěžších situacích. Jestli sportujete, pozor na úrazy, zvláště se to týká běžců a pokud počasí dovolí i cyklistů.

11. Vodnář – v práci nové výzvy, zajímavé otázky a pokud na ně najdete odpověď, tak i zajímavé příjmy. Budete trochu potřebovat ostré lokte, ale nezapomeňte se přitom usmívat. V lásce se bude měnit situace každý den, od vrkání hrdliček až k k hádkám na příslovečné nože. Single mohou zavolat někomu z bývalých partnerů či přátel. Zábava může být milá. Případné zdravotní  problémy mohou být spojeny s hormony nebo emocemi.

12. Ryby – situaci v práci nebo v podnikání nejlépe vystihne slovo konkurence. Nyní se budete muset hodně ohánět, aby se vám podařilo udržet svou pozici. O nových plánech raději zapomeňte, musíte hlavně umět prodat to, co už děláte. Ryby bez partnera čeká dosti nudný týden, ani zábavy zde moc nebude. Ty s partnerem se budou držet spíše domácnosti, tam je nutno udržet dobrou atmosféru. Potřebujete najít nějaký způsob jak zlikvidovat stres, jinak budete muset řešit pak jeho následky.