Horoskopy od 29-10-2012 do 04-11-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý čtvrtý týden roku 2012

1. Beran – začněte spolupracovat s různými vlivnými lidmi kolem vás. Také by bylo užitečné zahájit nějakou novou pracovní činnost nebo rozšířit svou předchozí působnost. Pozor na peníze a  zbytečné výdaje. Tento týden je podle horoskopu vhodný na upřímný rozhovor o citech a budoucnosti. Chraňte své tělo před rozmary podzimního počasí, budete mít sníženou imunitu.

2. Býk – tento týden je vhodný na naučení se něčeho nového či získání nových zkušeností a znalostí. Projeďte si jen všechny důležité události a nenechávejte nic významného na poslední chvíli. V lásce se pokusíte nyní diktovat své podmínky, reakce partnera bude záviset na jeho charakteru. Trocha lenošení ještě nikomu neuškodila. A klidně si můžete i přispat.

3. Blíženci – spousta povinností, jejichž realizaci neulehčí fakt, že vás bude tlačit čas. Každý od vás bude nyní něco chtít, navíc bude zde spousta různých povinností z dřívějších dnů. Neplánované výdaje se dá zvládnout šetřením. Budete chtít nyní co největší podporu od partnera, pokud ji nedá sám od sebe, řekněte si. Mohou se objevit problémy s tlakem a nebo i srdcem.

4. Rak – mělo by se vám podařit vyřídit nějaké důležité papírování. Nejnáročnějším dnem bude čtvrtek, kdy se na vás může sesypat několik různých pracovních povinností. Pokud nemáte partnera, prolistujte starší fotky a rozhlédněte se mezi přáteli z minula. Fyzická kondice bude dost dobrá, ale může na vás padnout podzimní únava a pesimismus.

5. Lev – zasloužíte si být lépe ohodnoceni. Pokud se vám tento týden podaří něco úspěšně dokončit, nebojte se říci o pořádnou odměnu. Pokud budete mlčet, tak vám nikdo nic jen tak nedá. Opuštěné Lvice a samotní Lvi nyní mohou potkat někoho, s kým budou moci prožít přinejmenším pár hezkých měsíců. Lvi rodiny se budou mít dobře. Neignorujte zdravotní problémy a jděte raději k lékaři.

6. Panna – nyní se vám může podařit konečně dosáhnout svého cíle. Nesmíte se jen bát, dělejte co nejvíce pro sebe a na sebe, na lidi kolem se ohlížejte pouze v rámci zásad klasické a samozřejmé mezilidské slušnosti. Libovolné rande nyní bude plné vášní a lásky a pokud již partnera máte, tak co vám brání si vyrazit někam stejně romanticky jako v začátcích vztahu.  Nekupujte si nyní žádné polotovary a buďte opatrní i na hotová jídla v restauracích či jídelnách.

7. Váhy – soustřeďte se hlavně na to, co vyžaduje hodně slušnosti a diplomacie. Dobrou vyřídilkou a správným citem pro mezilidské kontakty se vám nyní podaří vyřešit více práce, než byste udělali vlastními silami.  Plány a nápady do budoucna si ale nechte pro sebe.  Ve vztazích a láskách klid a harmonie, jediný menší zmatek mohou zavést Dušičky.  Může vás bolet páteř a klouby.

8. Štír – bude vás čekat nějaká zodpovědná práce. Něco bude třeba dát do pořádku, ale před tím si nejdřív musíte sami upřesnit, co vlastně chcete a kam to chcete dotáhnout. Bez toho se budete motat jako malá muška v medu. Zamilovaní by si měli opakovat jak se milují, lidé bez partnera by měli hledat a také najít aspoň tu chvilku lásky. S dobrou náladou byste tento týden měli zvládnout dobře i po zdravotní stránce. Imunitu máte lepší než obvykle.

9. Střelec – celá pracovní část týdne bude velmi dobrá na různé smlouvání a přesvědčování o své pravdě a o tom, že je možno věci dělat podle toho, jak to vidíte vy. Tvůrčí práce vám půjde od ruky. Pokud vás trápila ve vztahu nějaká hádka, pokuste se přimhouřit trochu oko, slevit ze svých požadavků a o jeden krok  ustoupit. Výsledný efekt vás příjemně překvapí. Usmívejte se i když bude situace těžká, tím zvládnete psychicky nejnáročnější momenty tohoto týdne.

10. Kozoroh – hlídejte si jen to, co se vás týká. Tam pracujte na plný plyn. Ale rozhodně nerozhodujte o ničem, co je prací někoho jiného. Můžete se dostat do obrovských problémů, které by vám jen přidaly další neplacené povinnosti. Čtěte vše co máte podepsat. Ve vztahu uberte na kritičnosti, uvidíte, že věci jsou lepší než se na první pohled zdají. Naučte se co nejlépe zvládat stres a když vám počasí dovolí, vyběhněte ven.

11. Vodnář – když někomu v pracovních problémech pomůžete, vaše okolí to velmi ocení a vám to v budoucnu přinese nemalé zisky z více stran. Takže se nalaďte na trochu pracovního samaritánství. Ve vztahu se vyhýbejte rozhovorům o financích. Nevěnujte se penězům ani v případě, že někoho hledáte a jdete na první rande. Ani kdyby to mělo být jen obecně. Šetřete trochu více svůj zrak.

12. Ryby – nyní by se vám mělo podařit získat výrazně více uznání v očích lidí, kteří mohou rozhodovat o vašem osudu. Stačí jen pilně pracovat a hlavně dodržovat všechny termíny. Opatrně na peníze, zvláště u výdajů na oblečení. Mohou přijít chvíle na nějaký malý flirt, pokud ho nechcete riskovat, romantická chvilka v kině či divadle také může být fajn. Pozor na bacily, krouží, krouží a čekají koho lapnou.