Horoskopy od 22-10-2012 do 28-10-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý třetí týden roku 2012

1. Beran – bohatá výměna názorů konečně vyřeší nějaké pracovní a finanční starosti, které vás již delší dobu trápily. Najdete také novou inspiraci, která by vám pracovně měla hodně dát a to jak v tomto týdnu, tak i v budoucnosti. S partnerem se pokuste trávit trochu více času. Jestli to nepůjde během pracovní části týdne, zkuste to alespoň o víkendu. Najděte zdroje vitamínu C a E.

2. Býk – obecně je důležité se rozhodovat i na základě zkušeností z minulosti, ale tento týden bude pro vás jen zátěží. Zkoumejte to co bude a ne to co bylo, rozptýlilo by vás to. Práci si pořádně zorganizujte, nedělejte věci zbrkle. V lásce nenasazujte opačnému pohlaví psí hlavu. Počkejte, co skutečně udělá a podle toho se chovejte. Na úsměv úsměv, na ránu ránu. Ale ne opačně. Změna počasí může přinést problémy s krkem.

3. Blíženci – jestli vás někdo v práci neustále napadá, nenechte se vyprovokovat. Nasaďte úsměv a šlechtický nadhled. Nejlepší je se z provokatérem vůbec nebavit. Čekejte zvýšené výdaje spojené buď s dopravou nebo cestováním. Zmatek který nastane u Blíženců s partnerem nebude možno rychle vyřešit. Ti bez partnera by si nyní neměli nic začínat.  Proměnlivé podzimní počasí a také proměnlivá zdravotní forma.

4. Rak – mělo by se vám podařit získat trochu více peněz než plánujete. Takže není nutno úplně škrtit rodinný rozpočet na nulu či ještě níže, možná se vám podaří i něco ušetřit. Pohlídejte si termíny úředních záležitostí a neodkládejte vše na poslední chvíli. Pokud nemáte partnera, rozhlédněte se ve svém nejbližším okolí, není tam někdo zajímavý, kdo vám již delší dobu posílá signály? Energie budete mít dostatečné množství, ale dávejte si na sebe při sportovních aktivitách pozor.

5. Lev – nyní je možné, že budete mít více různých pracovních setkání. Dejte si pozor na jízlivé komentáře. Pokuste se nebýt inspirací pro vaše okolí k různým zlomyslnostem. Tento týden to budou nejdříve povinnosti a teprve potom peníze. Složité chvíle ve vztazích si další den vynahraďte romantikou a krásným večerem. Využívejte každý den, kdy vysvitne slunko, abyste si dobili trochu baterky.

6. Panna – pokuste se mít co nejlepší vztahy s vašim pracovním okolím. Někdo, koho přehlížíte, bude mít nyní velký vliv na vaši budoucnost. Práci ale budete muset dělat sami, pomocnou ruku okolí nečekejte a ani nevyžadujte. Tento týden nebude moc romantický, ale spíše uhádaný. Nejbezpečnější bude se vyhýbat různým sporným záležitostem. V jídle se vyhýbejte pečení a hlavně smažení. Vaření a dušení je nyní pro váš trávicí systém nejlepší.

7. Váhy – shánějte nové kontakty, naplánujte si práci na pár týdnů dopředu a začněte okamžitě s realizací plánů, i kdyby vás to mělo stát trochu volného času. Mělo by se vám podařit vyřídit nějakou složitou záležitost a investice, které vymyslíte tento týden, přinesou nečekaný zisk. V partnerských vztazích horoskop předvídá velmi krásnou atmosféru. Single by si měli vyrazit někam s přáteli. Formu máte sice dobrou, ale neměli byste polevovat ve fyzické aktivitě.

8. Štír – rozhodně se nerozčilujte. Je dost pravděpodobné, že něco, co jste chtěli nyní dokončit se vám nepodaří udělat včas. Budou za to moci hlavně vnější vlivy a nečekané překážky, které se prostě v životě někdy objevují. Nejlepší je prostě zatnout zuby a vydržet. Dobré dny přijdou. Jestli se vám podaří potkat někoho, kdo vás okouzlí, můžete zjistit, že to je ta pravá osoba do nepohody a na společný život. Vaše zdraví není nezničitelné. Pokud bude za oknem ošklivo, raději zůstávejte doma. Vyhýbejte se místům s vysokou koncentrací bacilonosičů.

9. Střelec – horoskop tentokrát Střelce výrazně varuje, aby jakékoliv finanční rozhodnutí nedělali pod tlakem a bez velmi hlubokého přemýšlení. Místo příjmů či stability vám hrozí závažné potíže. Vaše srdce není tak temperamentní jako zbytek těla, ale ví co dělá, protože není zlato všechno co se třpytí. Na začátku týdne budete mít více energie, než na jeho konci, tak si dobře naplánujte aktivity.

10. Kozoroh – budete mít zajímavé finanční příležitosti a to jak na nějaký výhodný nákup tak i na zajímavou investici. Jen nesmíte sedět zatažení do ulity, důležité je dobře využít nové příležitosti. Na začátku týdne to nějak moc romantické nebude, ale víkend by se měl opravdu vydařit a vám skutečně vyhovovat. Postarejte se dobře o svoje vlasy, neuškodil by i kritičtější odborníkův pohled na pleť, jestli tam není nějaký problém.

11. Vodnář – podaří se vám najít nějaké brilantní a hlavně jednoduché řešení bezvýchodné a strašně složité situace. A takový cit při práci budete mít podle horoskopu celý týden. U opačného pohlaví budete vyvolávat velké touhy, ale tento týden je lepší jen flirtovat a tak nezávazně „blbnout.“ Dlouhodobé záležitosti je třeba dobře promyslet. Pro vaše tělo by bylo nyní nejlepší plavání a nebo posilovna.

12. Ryby – tento týden by měl ubíhat ve velmi rychlém tempu. Pokud se vám podaří naskočit a přizpůsobit svou rychlost, budete šokováni, co vše dokážete a kolik jste toho zvládli vyřídit. Nic neplánujte, nechte věci plynout a vše bude v pořádku. Ve vztazích a lásce nepřemýšlejte o minulosti, stala by se pro vás jen nemilým závažím. Potřebujete hodně pohybu a hodně odpočinku, tento týden bude o nalezení rovnováhy.