Horoskopy od 12-11-2012 do 18-11-2012

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtyřicátý šestý týden roku 2012

1. Beran – uděláte dobře, když nyní vsadíte na spolupráci a dobré vztahy mezi lidmi. I když vás někdo v práci rozčílí, nedávejte to najevo a usmívejte se. Peníze vydávejte s rozumem, až do čtvrtka spíše šetřete. V lásce vámi budou zmítat protichůdné pocity, objeví se i zlost, není to moc dobré pro partnerské vztahy. Fyzička bude dobrá, zdravotní stav bude kazit psychika a větší pesimismus.

2. Býk – zpomalte trochu a pokud lidé budou kolem vás hnát, začněte je brzdit. Spěchem se nyní může udělat několik velkých pracovních chyb. Na nějaké cestě uvidíte osobu, při které více zabuší vaše srdíčko, nezávazný rozhovor určitě neuškodí. Starejte se dobře o své zdraví, nejlépe vám pomohou různé babské rady. Zvláště podpoří imunitu a dobře bojují s nachlazením.

3. Blíženci – od pondělí do středy budete mít v hlavě několik zajímavých nápadů, stačí že je vytáhnete, položíte na stůl a ukážete okolí, jak do toho. Mohlo by to být ziskové. Nenechte se ošálit krásnými slovíčky a komplimenty, pokud bude partner příliš cukrovat, zjistěte, co opravdu chce. Pokud se vám objeví problémy  s klouby nebo páteří, vyhledejte lékaře.

4. Rak – ať je vaše chování co nejráznější a nejpřesvědčivější. Nenechte se opít rohlíkem a v práci určujte směr a vývoj událostí. Nemusíte tolik šetřit. Před víkendem bude pár velmi hezkých chvilek, abyste si s partnerem vysvětlili všechna neporozumění z minulých týdnů. Nyní se můžete velmi jednoduše nachladit, pokud možno se oblékejte podle počasí a ne podle módy.

5. Lev – od začátku týdne si hlídejte všechny povinnosti. Nejlepší bude, když si je přesně sepíšete hned v pondělí. Přesnost a pečlivost vám zachrání příslovečný krk. Pokud přemýšlíte o nějaké nové známosti, zjistěte si něco více o rodinném životě a společenské situaci. Aby vás najednou nepřekvapilo něco ošklivého. Nedělejte si starosti ohledně věcí, o kterých ve skutečnosti nic nevíte a je to jen jedna paní povídala. Deprese a stres škodí vašemu zdraví.

6. Panna – vyhýbejte se jakýmkoliv drbům ohledně práce či obchodu. Místo toho jděte za svým. Pozorně při tom koukejte, co dělají vaši konkurenti a … partneři. Určitý chlad a odstup dokáží v partnerském vztahu vyřešit mnohem více než hádky a výčitky. Nesmí to jen trvat moc dlouho. Budete cítit trochu více únavy. Vaše tělo chce vzduch, světlo (to je v tomto ročním období problém) a pohyb.

7. Váhy – bez problémů byste měli zvládnout nějakou těžkou zkoušku a nebo pracovní úkol, který ve vás vzbuzoval nepříjemné mrazení. Budete přitahovat pozornost opačného pohlaví, bylo by užitečné, kdybyste se trochu více usmívali. S trochou snahy přesvědčíte partnera i k tomu, co delší dobu odmítal. Budete mít hodně dobrou formu, ale stejně nepodceňujte zdravotní problémy a prevenci.

8. Štír – je to čas vašeho znamení zvěrokruhu. Horoskop doporučuje více odvahy v pracovním životě a také více snah o to, získat nějakou korunu navíc. Vydaří se. Ve vztazích by nyní mělo být až do víkendu vášnivěji, pak přijde nějaké ochladnutí, ale je za tím jen prostě podzimní atmosféra. Nálada bude dobrá, ale trošku bude pokulhávat vaše forma, dejte si pozor na tlak.

9. Střelec – tento týden je dobrý pro smlouvání. Nebojte se nepřijímat hned první nabídku, požadujte trochu více a lepší podmínky. Vyjde vám to, musíte jen předložit jasné argumenty. Tento týden byste se podle horoskopu měli přesvědčit o tom, že váš partner je pro vás stále ten nejdůležitější. Možná nějaká romantika? Naučte se trochu lépe zvládat stres, vyzkoušejte bylinky.

10. Kozoroh – kašlete na kritiku lidí, kteří vám závidí. Není pro vás důležitá. Věřte sami sobě, zlepšujte se a objeví se hezká hromádka hotovosti. Ačkoliv budete u opačného pohlaví vzbuzovat sympatie, zamilování spíše nepřijde. Vztahy budou plné citu i když objeví se pár menších problémů. Psychicky budete jednou nahoře a jindy dole, v horších chvilkách nepřemýšlejte o každodenních starostech a relaxujte.

11. Vodnář – objeví se zajímavé pracovní příležitosti, díky kterým se vaše pozice ve firmě zlepší nebo získáte převahu v konkurenčním boji. Ale i přes tato pozitiva je nyní dobré více šetřit. O minulých milostných výbojích a starých láskách nyní raději mlčte.  Udělalo by to jen zlou krev. Nadbytečnou energii nasměrujte nejen na sport ale i na domácí práce.

12. Ryby – tento týden je podle horoskopu vhodný pro změnu práce nebo nalezení nějaké nové zlaté či alespoň stříbrné žíly.  Při kontaktech s opačným pohlavím buďte trochu smělejší, jestli nehledáte lásku či flirt, stejně na tom můžete hezky vydělat. Více spěte a odpočívejte. Pokud ucítíte škrábání v krku, vsaďte na lipový čaj a zázvor ve větším množství, ale okamžitě, ať zastavíte nemoc v počátcích.