Horoskop na měsíc prosinec 2012

Horoskop na prosinec 2012
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  prosinec by měl toto rohaté znamení zvěrokruhu opravdu potěšit. Spousta energie, která se objeví bude velmi užitečná v předvánočním shonu a všech těch nákupech, pořádcích a organizacích. Díky ní se také podaří zvládnout část pracovních záležitostí výrazně rychleji než jindy a budete mít tak více času na sebe a své nejbližší. A to je v prosinci jedna z nejdůležitějších záležitostí. S financemi to nebude nějak růžové, ale žádná krize. Spíše vše bude vycházet prostě z měsíce, který je jaksi automaticky spojen s větším utrácením. Nejzamilovanější bude konec prosince.

Býk – celých třicet dní bude pro vás největším problémem buď partner nebo vaše srdce a nedořešené vztahy z opačným pohlavím obecně. V rodinách a dlouhodobých vztazích bude docházet k neustálým hádkám a sporům i o hlouposti. K uklidnění vás dotlačí vánoční atmosféra, ale hned po svátcích to začne znova. Býci, kteří partnera nemají zase budou u sebe cítit nějakou prázdnotu a nebude možno najít nikoho, kdo by ji skutečně a hodnotně dokázal vyplnit. To neznamená, že nemáte šanci na flirt. Ale bude úplně prázdný. Můžete hodně cítit i zimní únavu a pracovně to nebude nějak extra růžové. Horoskop doporučuje, abyste o svých penězích a kariéře rozhodovali pouze sami.

Blíženci – nebude vám chybět odvaha a temperament. To se dá využít na mnoho různých věcí. V práci díky tomu můžete získat lepší pozici, i když pozor na příliš ostré lokty, které mohou vytvořit spoustu v budoucnu nebezpečných nepřátel.  Je možné sáhnout po větších finančních obnosech, které byly původně mimo dosah, protože jste se obávali různých komplikací. Ve vztahu zase můžete zjistit, že umíte vyřešit nesnáze, které v něm už delší dobu byly a vám se jen zdálo, že o tom není správné mluvit. A pokud je vztah teprve před vámi, trocha prosincové dravosti vám přidá hodně během lovu někoho, s kým budete chtít prožít pár dní či měsíců.

Rak – měli byste být v dobré formě. To je hodně užitečné pro všechny, kteří mají v oblibě zimní sporty a pokud jim dopřeje počasí, tak nechtějí čekat na lednové a únorové termíny. Také může být příjemné jen tak někam vyrazit do fitka či na krytý bazén, případně z takové aktivity udělat něco pravidelnějšího. V zdravém těle, zdravý duch a budete výrazně odolnější před případnými útoky různých sezónních infekcí. Obecně byste měli mít slušnou imunitu a to celý měsíc, ale nikdy neuškodí ji posílit. V druhé polovině měsíce, těsně před svátky se pokuste trochu více přidat v práci. Mohlo by to přinést docela hezký penízek a nebo budoucí benefity.

Lev – pokud máte rodinu a nebo dlouhodobý vztah, tak podle horoskopu bude pro vás prosinec nabitý mnoha zajímavými zážitky, které se týkají právě hlavně partnera. Nebude to vždy růžové, některé události mohou být i nepříjemné, zvláště protože riziko hádek je větší. Ale určitě se nebudete nudit. Na konci měsíce si hlídejte zdraví, největší problém mohou způsobit různé úrazy z nedbalosti a potom by rekonvalescence byla výrazně delší než obvykle. V práci by to mělo být bez větších obtíží, nepříjemnosti čekejte buď do desátého nebo vůbec. Možné problémy budou mít kořeny v minulosti, takže je možno se dobře připravit.

Panna – prosinec je čas nabitý mnohými událostmi a emocemi. Pro znamení Panny to bude ještě náročnější než obvykle. A těžko říci, jestli tentokrát ta krása a klid, které nastoupí 24. večer a pak v následujících dnech svátků vám to tentokrát opravdu vynahradí. Takže pokud možno trošku zpomalte hned od začátku, šetřete síly a nevrhejte se po hlavě do všech povinností, které jsou s Vánocemi spojené. Mnoho věcí jde nyní zařídit v klidu domova, spousta věcí se dá udělat také jiným než tradičním způsobem. Někdo na vás zaútočí dosti nepříjemným způsobem, pokusí se udeřit tam, kde jste nejcitlivější. Hlavně nereagujte zbrkle, horoskop jednoznačně doporučuje hroší kůži a odložení pomsty na později. Odložení neznamená zapomenutí, trest občas musí přijít.

Váhy – tento čas bude čistě váš. Nebudete chtít nic velkého měnit, stačí vám jen upravit pár různých drobností a vše půjde podle všech přání. Pracovně to možná nebude nejjednodušší, zvláště během prvních pěti dnů, ale jednoduchost není vždy tím, co od života chceme. Nové nápady, zajímaví lidé, konec roku starého vám bude velmi zajímavě věštit do pracovního vývoje  roku nového. U výdajů, před vánočním šílením, nejdříve zabezpečte vše povinné. Ať se nestane, že vám najednou bude chybět pár korun na něco naprosto nezbytného.  Nejlepší zábavu zažijete nyní ve větší skupině, sezení doma sice nebude špatné, ale velmi rychle zjistíte, že jsou i mnohem zábavnější věci.

Štír – pokud jste měli poslední dobu pesimistickou náladu nebo obecně otrávený přístup ke světu kolem vás, můžete se začít radovat. V prosinci by vás měl provázet smysl pro humor a obecný optimismus. Možná ne všechny situace budou nejjednodušší, ale nějak se vám nebude chtít mračit a v nejhorším případě sáhnete po ironii.  Díky tomu zjistíte, že část problému je výrazně menších, než se vám původně zdálo a i fyzická forma bude o něco lepší než normálně. Pokud přemýšlíte o hubnutí, proč to nezkusit v prosinci. Sice jsou tam ty svátky, ale vaše tělo si s jedním či dvěma dny malých hříšků poradí, stačí jen trochu více disciplíny po zbytek měsíce.

Střelec – pozor, pokud žijete v partnerském vztahu, je velmi pravděpodobné, že vaše druhá polovička bude po vás chtít nějaký důležitý rozhovor a rozhodnutí, která se týkají budoucnosti. Pokud jen ucítíte takové náznaky, nebojte se, sedněte si a vše vyřešte co nejrychleji, aby případné starosti vám nenarušovaly příchod Vánoc. Významnější úpravu svého vzhledu, včetně i nějakých extravagantních nápadů realizujte také co nejdříve. Mělo by se vám podařit ulovit několik opravdu krásných dárků pro své blízké a všimnout si také pár věcí, které by se vám velmi hodily. Proč byste si také nemohli udělat trošku radosti? Ukažte lidem v práci,  že sebe neberete až tak vážně a nyní vám to přinese opravdu hodně pozitivních bodů.

Kozoroh – pokud máte nějaký talent nebo zajímavé schopnosti, pokuste se je v prosinci co nejvíce využívat. Je sice jasné, že nyní člověk bude myšlenkami trochu i u volna a klidu, který přináší Vánoce, ale nebojte se hodně zabrat v práci. Mohlo by se vám podařit udělat nemálo užitečného, co vám přinese zisky nejen v daleké budoucnosti, ale ještě přímo v prosinci. Pokud hledáte partnera, nebojte se vyrazit mezi lidi a začít ho hledat intenzivněji. První skvělou příležitost budete mít během různých předvánočních večírků a druhá bude o Silvestru, který je letos jako stvořený pro Kozorohy. Nebojte se vyzývavosti a také prvního kroku. Případná neporozumění v domácnosti se budou týkat organizačních drobností.

Vodnář – horoskop naznačuje, že by asi nejlepší bylo udělat nějaké významnější změny v pracovním životě ještě před koncem starého roku. Bude to vyžadovat sice trochu odvahy a sebere  vám to čas, který je před Vánocemi tak potřebný, ale díky tomu získáte mnohonásobně více, než byste mohli ztratit. V rodině či lásce se musíte smířit s tím, že některé věci se prostě už nevrátí, ať děláte co děláte. Je potřeba jít prostě dál a přijmout život a události, tak jak přišly i se vším co přinesly. Navíc spousta věcí se v dobré obrátí. V předvánočním čase se vám bude ozývat více lidí, nezapomeňte si udělat aspoň trochu času pro ty, kteří jsou pro vás z různých důvodů důležití.

Ryby – před vámi je docela náročný čas, zvláště pokud se to vezme z hlediska pracovního či případně studijního. Povinností bude nemálo a dost často budete mít dojem, že se nemůžete pohnout z místa a že vám neustále něco hází klacky pod nohy. Nejkrizovější bude čas těsně kolem svátků, i když samotné Vánoce a také Silvestr by měly proběhnout v relativním klidu a pohodě. Té by podle horoskopu nejvíce prospěla rodinná atmosféra a také případně obnovení kontaktů s někým z příbuzných, s kým jste se už delší dobu neviděli a nebo jste se z nějakých důvodů dostali do nepříjemného sporu, který omezil styky.  Nejlepší by v tomto měsíci mělo být vaše zdraví, i když dávejte si pozor na nohy, zvláště pokud přijde mráz.