Horoskopy od 04-02-2013 do 10-02-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
šestý  týden roku 2013

1. Beran – tento týden je jako vysněný pro všechny ambicioznější Berany. Malé plány se dařit nebudou, ale ty velké půjdou od ruky úplně samy. Jen je nutno trochu omezit výdaje, zvláště na zbytečnosti. Pokud budete ve větší společnosti, můžete potkat někoho, u koho vaše srdce řekne ano. Jen s ničím nespěchejte. U malých zdravotních problémů nyní sázejte na lidové  moudra.

2. Býk – pracovní úspěch podle horoskopu dosáhnete jen tehdy, pokud odvahu spojíte s kreativitou.  Jedno bez druhého bohužel fungovat nebude. Tento týden můžete být žárlivější, ale než se rozhodnete udělat scénu, pokuste se zjistit něco více. Pak budete klidnější. Pozor, oteplení  po velkých mrazech neznamená, že je už jaro. Oblékejte se podle ročního období.

3. Blíženci – budete velmi výmluvní, pokud někdo bude potřebovat diplomatická řešení, ať se obrátí na vás. Jen si dejte pozor na lidi, kteří vám závidí vaši pozici. Mohou se tvářit i jako nejlepší přátelé. Ve stálých vztazích se objeví více nudy než obvykle. Nejde s tím nic dělat, tak můžete vyrazit za zábavou s přáteli. Budete mít slušnou formu, co vás bude svádět k různým alotriím. Jsou možné, jen nezapomínejte na prevenci.

4. Rak – u výdajů se snažte vyhýbat jakýmkoliv rizikům a podezřele výhodným příležitostem. V práci a byznysu požadujte naprosto jednoznačnou situaci. Váš vztah k opačnému vztahu bude podezřívavý, netýká se to jen pevných partnerských vztahů, kde hádka je věcí téměř nevídanou. Trošku se šetřete, zima ještě neskončila, sílu naberete až s jarním sluníčkem.

5. Lev – docela dobře byste měli zvládnout věci, které se týkají kontaktů se státní správou a také jakékoliv  větší papírování. Pokud se vám toho trochu nahromadilo, hurá do toho. Budete mít  úspěch u obou pohlaví, ale finálním efektem bude spíše dobré a dlouhodobé přátelství. Pokud vás poslední dobou bolí více hlava, změřte si tlak, jestli ho máte opravdu v pořádku. Lvům nyní hrozí menší problémy se srdcem.

6. Panna – horoskop vidí nějaké větší změny ve vašem pracovním životě. Nebudete na ně mít moc vliv, proto se nerozčilujte a spíše přemýšlejte jak na to. Plány neprozrazujte. Vaše nálady budou proměnlivé, to není nikdy ve vztahu ideální. Ale partner by měl být nyní hodně chápavý. V druhé polovině týdne vás překvapí. Věnujte se hlavně aktivnímu odpočinku. Nejlepší je vyjet někam na víkend.

7. Váhy – pozor, už od pondělí vás čeká smršť různých pracovních povinností. Co půjde, přesuňte na vaše spolupracovníky a věnujte se jen nejzávažnější činnosti. Váhy budou v tomto týdnu citlivější a v lásce dokážou rozeznat to, co je nejdůležitější. Skočte si na preventivní zdravotní prohlídku.

8. Štír – úspěch po kterém toužíte je na dosah, chce to ještě naposledy napnout síly. Během týdne budete mít několik zajímavých příležitostí ke koupi domácího vybavení, pokud se vám hodí, neváhejte. Pro opačné pohlaví budete výrazně přitažlivější než obvykle, ve vztazích to může vyvolat menší žárlivé scény, ale vy budete mít navrch. Zdravý jídelníček je  pro vás nyní nejdůležitější, dávejte si pozor na trvanlivost potravin.

9. Střelec – úspěšně složíte nějakou zkoušku nebo vám to vyjde u výběrového řízení nebo prostě budete mít štěstí tam, kde o vaší budoucnosti rozhodují nejen vaše schopnosti, ale také finální verdikt někoho jiného.  V partnerských vztazích by podle horoskopu měla vládnout láska a harmonie, nezapomínejte ale na příbuzné. Měli byste mít dobrou náladu a ta vám garantuje půl zdraví. Jen si dejte pozor na průdušky.

10. Kozoroh – buďte důslední. Tento týden byste měli začít vydělávat na pomoci, kterou jste nezištně v minulosti poskytli lidem kolem vás. Vděčnost není v dnešní době moc obvyklá, ale vy ji nyní zažijete. Opuštění Kozorozi mohou nyní změnit svůj stav, ti kteří mají partnera, mohou s ním nyní zažít víkend plný vášní. Vyhýbejte se riskování, hrozí vám úraz.

11. Vodnář – velmi zajímavý týden pro veškeré intelektuální výzvy. Tam kde nebude převládat manuální práce a rutina, tam budete naprosto dokonalí. Pozor, vaše peněženka není bezedná. Pro zamilované je tento týden velmi vhodný pro zásnuby nebo dokonce i pro svatbu. Vyhýbejte se nemocným lidem, vaše imunita je nyní trochu slabší než jste na to zvyklí.

12. Ryby – ukončete už ty složité pracovní záležitosti nebo se ještě více zkomplikují. Pokud je nyní odevzdáte, už to nebude vaše starost a řešit to budou muset jiní. Vy na tom jen vyděláte. V  partnerském vztahu to bude trošku zvláštní, čekejte hodně lásky, ale zároveň vám hrozí, že se s partnerem budete neustále hádat o hlouposti a následně udobřovat. Pokud možno si odpusťte různé večerní mlsání při televizi, počítači nebo knize.