Horoskopy od 28-01-2013 do 03-02-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
pátý  týden roku 2013

1. Beran – nálada kolem vás se výrazně zlepší a to by vám mělo pomoci při dosahování výrazně lepších pracovních výsledků. Bude dobré požádat někoho o pomoc nebo spolupráci, vyděláte výrazně více, než kdybyste se o to pokoušeli sami. Udržení současné domácí atmosféry bude vyžadovat docela dost úsilí, je na vás, jestli vám to stojí za to. Měli byste mít dobrou náladu, i když zdraví bude trošku slabší.

2. Býk – sčítejte a odčítejte a hlavně pečlivě počítejte, je na čase začít hodnotit první měsíc nového roku a dělat si plány, co bude v tom dalším. U financí je doporučena větší opatrnost. Ve vztazích je to čas lásky i navazování nových kontaktů a přátelství, která mohou bohatě rozkvést. Nedivte se, že máte méně energie, zima je dlouhá a teplotní skoky vám neprospívají.

3. Blíženci – nabídky které se před vámi objeví pečlivě hodnoťte a vyberte si ne ty, které budou finančně nejvýhodnější, ale ty které jsou v souladu s vaším charakterem a zájmy. Jinak se budete trápit. Pátek bude pracovně hodně namáhavý. V lásce budete přemýšlet, jestli to co máte je pro vaše štěstí dostatečně dobré. Najděte si parťáka, se kterým se vrhnete ně nějakou pohybovou aktivitu.

4. Rak – pokuste se získávat nové znalosti a vědomosti. Nejvíce vám nyní prospěje kontakt s lidmi, kteří mají výrazně jiné názory než vy. Od nich a jejich pozorováním se naučíte mnoho nového. V partnerských vztazích zjistíte, že lepší holub v hrsti než vrabec na střeše a single uvidí, že není zlato všechno co se třpytí.  Můžete být pod docela velkým psychickým tlakem, nenechte se okolím tlačit, jinak vás začnou přepadat deprese.

5. Lev – váš kontakt s moderními technologiemi bude nyní trochu rozpačitý. Pokud se můžete držet starých postupů, tento týden to bude rozhodně bezpečnější. Peníze šetřete na domácnost. Samotní Lvi pozor, podle horoskopu je teď zvýšená šance na lásku na první pohled. Ale musíte mezi lidi. Pokud máte jen malé nachlazení, v přijatelném počasí nezapomínejte na procházky. Posílíte organismus.

6. Panna – než se vám podaří dosáhnout úspěchu, několikrát budete pochybovat o sobě a svých schopnostech. Ale nebojte se jít za svým, cíl je na dohled. Nyní neinvestujte. V lásce vám nejvíce pomůže, když si budete vážit i různých drobností. Romantická večeře o víkendu by byla milým vyvrcholením týdne. Kvalitní jídelníček a častý kontakt s přírodou je nejlepší recept na zdravý život.

7. Váhy – začnete pomalu zjišťovat, že lidé, které jste už dávno odepsali, vám mohou opravdu pomoci. A že k usmíření je velmi blízko. Velmi se to vyplatí.  V rodinném životě mohou nastat velmi pozitivní změny, je nutno kout železo dokud je žhavé. Vaše forma bude nyní výrazně lepší než by tomu mělo být na konci ledna, ale to není důvod pro přeceňování vlastních sil.

8. Štír – pokuste v sobě zlomit vnitřní odpor a udělejte několik základních změn v každodenních pracovních návycích. Velmi rychle můžete zjistit, že vše dokážete udělat rychleji, praktičtěji a získáte více času a peněz z nových aktivit. Jestli vaše srdce je volné, situace se může změnit. Horoskop jen doporučuje, že štěstí je nutno jen trochu jít  naproti, iniciativa je na vás. Pokuste se trochu posílit svou odolnost. Chřipky mohou být zákeřné.

9. Střelec – ke každé situaci přistupujte s ledovým klidem a nenechte se jakýmkoliv způsobem odradit od svých záměrů. Za svým cílem musíte jít velmi rozhodně. Pondělí a čtvrtek by měly být pracovně trochu zmatené. Nachystejte se na to. V lásce si pamatujte, že věcí, které přichází jen tak a automaticky, si převážně moc nevážíme. A platí to všemi směry. Můžete mít větší problémy s krkem, plícemi a klouby.

10. Kozoroh – nepočítejte s tím, že budete mít klid. Velmi se vám hodí přizpůsobivost a reakce na nové podněty. Finanční situace by se měla dost výrazně zlepšit. Nebojte se ukázat své city, bude to pak vzájemné a lásku to výrazně posílí. Kdo mlčí, nic nezíská. Zdravotní problémy by se měly zmenšit, nálada bude proměnlivá, pokuste se pozitivně naladit už ráno.

11. Vodnář – rozhodně neváhejte a začněte jednat. Pokud se tento týden do práce pořádně obujete, budete mít velké úspěchy. Pozor, ty bohužel vyvolají větší závist vašeho okolí. Tento týden máte velkou šanci potkat novou lásku nebo výtečného přítele. Na první pohled ale ve vás vyvolá spíše antipatie. U životosprávy je nejdůležitější pravidelnost, vyhýbejte se extrémům, držte zdravou linku a tělo vám poděkuje.

12. Ryby – nebojte se nových nápadů, zvláště pokud vidíte, že by vám mohly přinést více peněz. Finančně by se vám mělo zadařit, popřemýšlejte, jestli by nebylo dobré se trochou úspěchu podělit i z nejslabšími. Horoskop Rybám věští výborný čas pro lásku a malé velmi vášnivé flirty. Vaše zdraví by mělo celkem dobře zvládnout i pár večerních akcí, ale pak vše řádně dospěte, ať neoslabujete v zimě organismus.