Horoskopy od 21-01-2013 do 27-01-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
čtvrtý  týden roku 2013

1. Beran – celá pracovní část týdne bude vyplněna spoustou pracovních povinností, ze kterých se nebudete mít jak vykroutit. Bohužel nemůžete čekat pomoc jiných lidí. V lásce budete výrazně podezíravější než obvykle, nyní k tomu není důvod. Pečujte o sebe, pokuste se vyhýbat stresovým situacím.

2. Býk – seberte v sobě odvahu a začněte konat. Budete mít sice dojem, že se vám moc nedaří, ale s trochou sebevědomí navíc zjistíte, že je to jen dojem. Nepůjčujte peníze. Domácí a pracovní povinnosti vytlačí lásku na druhou až třetí kolej. Hrozí vám menší problémy s chrupem nebo dutinou ústní.

3. Blíženci – neberte na svá bedra povinnosti a práci jiných lidí, také nekritizujte vaše spolupracovníky nebo obchodní partnery. Obecně je nejlepší se tento týden tak zvaně starat pouze o sebe a své záležitosti. Podle horoskopu budete mít v lásce více štěstí než obvykle, je to dobrá zpráva pro single, ale i zadaní si mohou užívat romantiku. Vyhýbejte se riziku, hrozí vám nějaký menší úraz. Pozor na schodech.

4. Rak – ve všech záležitostech, které se týkají peněz vycházejte pouze z naprosté jistoty. Nespekulujte a v žádném případě neriskujte, protože vám hrozí nepříjemná finanční ztráta. V tomto týdnu byste se měli setkávat s více lidmi, pokud hledáte lásku, nyní bude před vámi velký výběr nových možností. Pozor na bacily, pokud možno se vyhýbejte místům, kde je hodně prskajících a kýchajících lidí.

5. Lev – čekají vás těžší, ale zároveň i zodpovědnější úkoly. Když se vám podaří, tak budou i patřičně peněžně i nepeněžně oceněny. Stojí za to se na ně dobře soustředit. Vyplatí se vám, když si zdokonalíte schopnost promíjet, ale od partnera vyžadujte totéž. Fyzická kondice by měla být v tomto chřipkovém období celkem dobrá, ale stejně nezapomínejte na prevenci.

6. Panna – koncentrujte se na věcech, které nesmíte odložit, věnujte jim nyní více času. A co odložit jde, odkládejte. Při obchodních transakcích vám horoskop doporučuje zvýšenou ostražitost. Nejbližší k vám budou mít trochu odstup, nejsou vaše reakce také moc odměřené? Neduste v sobě napětí, najděte způsob jak se uvolnit, jinak vám hrozí zdravotní problémy.

7. Váhy – tento týden je velmi vhodný pro učení, školení, různé porady a konference. Pokud se vás něco z uvedeného týká, budete na tom opravdu dobře. Pokud možno vycházejte hodně mezi lidi a partnera berte s sebou, společná zábava upevní vztah. Na konci týdne by byla milá romantická večeře při svíčkách. Udržujte si formu, nejlepší bude vyvážená kombinace pohybu a odpočinku.

8. Štír – hlídejte si své povinnosti a nepočítejte s tím, že by vám okolí cokoliv odpustilo. Pokud vás někdo nemá rád nebo vám hází klacky pod nohy, tento týden se jeho aktivita výrazně zesílí. Nevracejte mu to otevřeně. Nehledejte možnosti k hádce, spory se vám nevyplatí, jen zhorší atmosféru doma, místo toho vymyslete si nějaký společný výlet. Pravděpodobně budete mít horší náladu, může se objevit i deprese z banalit.

9. Střelec – v práci vás čeká zmatek a také nějaký neklid nebo nejistota. Hlídejte si jen to co se týká vás, pokud možno na sebe moc neupozorňujte. Budete mít možnost něco velmi výhodně koupit. Partnerský a společenský život bude trochu zatlačovat divná nálada v práci. Pokuste se uvolnit aspoň o víkendu. Vaše dutiny jsou v ohrožení.

10. Kozoroh – měly by se konečně začít plnit vaše přání a pracovní sny. Čekali jste na to dlouho, ale nyní byste měli začít sbírat ovoce své píle. Pozor  na rozhazovačnost, optimismus je na místě, ale peněženka není bezedná. Zajímavá setkání, originální osoby a možná i někdo, kdo by stál za hřích. Na velký vztah to ale nevypadá. Dobrá forma, psychická i fyzická. Ale naplánujte si preventivní prohlídku.

11. Vodnář – ukončete složité záležitosti. Budete sice pod tlakem dělat více věcí najednou, ale pokuste se mu odolat. Někdo vám jámu kopá, nechte ho, aby sám do ní spadl. Vy dělejte, jako by nic. Ve vztazích stabilita a milý čas, single podle horoskopu mají možnost někoho najít. Ale neměli by hledat mezi známými a přáteli. Pečujte o sebe a dobře se oblékejte.

12. Ryby – v práci se vám nyní vyplatí zásadovost a věrnost svým ideálům. Pokud budete „pružní“ podle potřeb okolí, lidé si vás přestanou vážit a vaše pozice výrazně utrpí, rozhodně nic takovým přístupem nezískáte. Váš dům by měl být pro vás nyní tím nejpříjemnějším místem, pro lidi ve vztahu to znamená milé společné večery, pro single zase klid a odpočinek.  Měli byste mít výtečnou náladu, kterou může zhruba v půlce týdne trochu pokazit menší zdravotní problém.