Horoskop na měsíc únor 2013

Horoskop na únor 2013
připravuje věštírna Měsíční kočka

Beran –  únor ještě není jaro, ale lidé narození ve znamení Berana budou výrazně náchylnější ke klasické jarní únavě, nejvíce jim pomůže pohyb na čerstvém vzduchu a dobrý spánek.  Nejospalejší a nejpasivnější budou první dvě třetiny měsíce, pak se situace začne trochu zlepšovat. Dost často vás napadne, že nic nemá smysl, že nejrozumnější bude přerušit jakékoliv nové aktivity a věnovat se jen pracovnímu minimu. Byla by to velká chyba, musíte zatnout zuby a pracovat na lepší budoucnosti.  Celý měsíc si hlídejte utrácení, pokuste se nikde neoperovat s velkými částkami.

Býk – počátek února bude podle horoskopu pro vás velmi optimistickým obdobím, kdy vám vše půjde od ruky a budete mít dojem, že můžete hory lámat a skály přenášet. Využijte toho a pokuste se do takových dnů koncentrovat co nejvíce své pracovní aktivity. Mimo jiné i proto, že po desátém vaše forma a nálada se bude měnit a nebudete znát dne či hodiny, kdy vás přepadne pasivita a apatie. Nebojte se v dobrých momentech měnit práci, žádat o zvýšení platu nebo začínat nové podnikání. V horších chvilkách buďte spíše defensivní, pokud možno vyhýbejte se otevřeným střetům. Single se mohou v druhé polovině února zamilovat.

Blíženci – pro vás to nebude nejlepší měsíc. Budete mít pocit, že vás stále pronásleduje smůla. Nebudou to nějaké velké katastrofy, ale když se malé nepříjemnosti na sebe neustále vrší, vždy to snášíme psychicky mnohem hůře než když přijde jedna větší rána a pak už je klid. K otravnostem, které se průběžně budou objevovat v práci a ve vztahu ještě přidejte spíše slabší psychickou formu (alespoň to zdraví by mělo být lepší než obvykle, co v chřipkových obdobích je důležité), která ve vás pocit únavy a deprese ještě zesílí. V rozhodování o financích dejte na svou intuici kombinovanou s radou nějakého odborníka. Nedělejte si vlastní výpočty, protože vám hrozí přehlédnutí nějaké věci, kterou podvědomí poznalo na začátku.

Rak – obnovujte kontakty se starými známými. Kdy jste se naposledy viděli s bývalými spolužáky? Nestálo by za to udělat nějaký nový třídní sraz? Kontakty, které se Rakům podaří vylepšit a osvěžit v tomto měsíci přinesou nemalé ovoce ve zbytku roku. Někdo bude potřebovat pracovní pomoc, jiný dobrou radu a zase další obchodního partnera, to vše můžete získat již v únoru. Pro pracovní změny je nejlepší začátek a konec února, ve středu měsíce byste se měli věnovat spíše té tradiční každodenní mravenčí činnosti. Navíc neuškodí v těchto dnech vyřizovat i různé létání po úřadech či obecně kontakt se státní mocí, budete mít výrazně větší možnosti a schopnosti.

Lev – v únoru se začíná období, které bude převážně vyplněno docela náročnou prací. Ale za prvé by vám měla s pozitivním přístupem přinášet i hodně uspokojení a za druhé očekávejte nejen dřinu, ale také odměnu. Ta by měla přijít na konci měsíce ve chvíli, kdy se vám to bude nejvíce hodit. Složitá rozhodnutí nedělejte okamžitě, bude nejlepší, když si vždy vezmete trochu času na promyšlení a ten co nejlépe využijete. Nezanedbávejte sebe a nezapomeňte si kolem půlky února udělat nějaký malý hezký dárek, dobře vás to naladí.

Panna – horoskopy vám doporučují, abyste se v tomto měsíci co nejvíce koncentrovali na tvůrčí činnost a vymýšlení nových originálních postupů. Lidé narození ve znamení Panny, kteří mají větší umělecký talent, budou mít nyní šanci stvořit nějaké dílo, které si opravdu všichni skvěle zapamatují. Po devátém čekejte nějakou zajímavou finanční nabídku nebo možnost jak výhodně uložit své úspory. Nejkrizovější pro vás bude poslední třetina měsíce, v ní podle horoskopu budete mít sklon k tomu dělat různé malé hloupé chyby jen z nepozornosti. Takže to bude vyžadovat více koncentrace než obvykle.

Váhy – důležitá rozhodnutí si nechte až na druhou a třetí třetinu měsíce. Na začátku dělejte to, co jste dělali do té doby. Možná se jen trochu více rozhlížejte, aby vám neunikla nějaká zajímavá příležitost, která by mohla zlepšit buď váš finanční nebo pracovní stav a nebo obojí. Měli byste mít velmi vyrovnaný a příjemný citový život. A to i když partnera nemáte. Nyní budete v situaci, kdy si budete naprosto jasně vědomi co chcete a navíc budete mít schopnost toho dosáhnout. Pokud se rozhodnete získat novou lásku, podaří se vám to. Když budete chtít jen tak flirtovat, bude to únor plný zábavy a zážitků.

Štír – na začátku bude docela těžko, pak se tak kolem poloviny situace na čas uklidní a vy budete mít skvělou příležitost jak nabrat trochu sil navíc. Ale musíte s tím pospíchat, protože i konec měsíce bude hodně náročný. Okolí na vás bude tlačit, práce bude stále hodně a lidé kolem vás budou mít dojem, že jim musíte se vším pomáhat bez ohledu na to, jestli máte čas, chuť a náladu. Pokud možno celý únor pevně svírejte peněženku a před každým větším výdajem se pečlivě rozmyslete, jestli to opravdu musíte udělat. Budete obklopeni pokušením, ve skutečnosti to bude ale jen pozlacená zbytečnost.

Střelec – podle horoskopu bude pro vás únor velmi důležitý a to jak v osobní tak i v pracovní sféře. To co v něm uděláte bude hrát velkou roli v následujících měsících, nyní můžete podniknout kroky, které vylepší vaši budoucnost dokonce i v horizontu let. Jenom si dávejte pozor na zdraví, máte jen jedno, peníze a láska jsou velmi důležité, ale pokud vás začnou trápit závažné zdravotní problémy, vše stejně bude muset jít stranou. Pokuste se sázet co nejvíce na prevenci, pomalu popřemýšlejte, jak zvětšit pohyb, velmi vhodné mohou být kryté bazény.  Vaše pokožka bude unavená po zimě, bude trochu těžké najít ten správný prostředek pro ni. Nejjednodušší a nejpraktičtější bude konzultace s odborníkem.

Kozoroh – docela složitý měsíc. V únoru bude téměř vše záležet na vás. Pokud budete ignorovat nové nabídky a příležitosti, nic se nezmění a život a práce půjde dál stejným tempem, jako to je nyní. Pokud se rozhodnete pro změnu, celkem jednoduše ji zvládnete. Budete se sice muset učit nové věci, ale vaše intelektuální forma by měla být docela dobrá, zvláště v druhé polovině měsíce. Užitečné je od začátku si vše pečlivě naplánovat a pak se plánu držet. Ale ne úplně dogmaticky, úpravy podle potřeb jsou nutností. Kolem dvacátého vás čeká nějaké překvapení, reagujte co nejklidněji.

Vodnář – jste na prahu docela velkých změn. Bude to od vás vyžadovat více odvahy a bohužel nebudete se moci vyhnout konfliktu s některými lidmi, které máte docela rádi. Ale ta odměna za to stojí. Pokud zůstanete na místě a postačí vám to co máte, tragédie nenastane, jenom dlouhodobá stagnace, bez větších možností zlepšení. Vaše forma a nálady budou mírně proměnlivé, ale rozhodně na tom budete lépe po čtrnáctém únoru než před ním. Někdo se vás bude snažit tlačit do defenzivy a vyvolávat ve vás deprese. Buď ho ignorujte nebo ještě lepší bude, když ho odkážete do patřičných mezí. O životu rozhodujte co nejsamostatněji, maximálně nechte poradní hlas partnerovi.

Ryby – nové nápady by měla podpořit i dostatečná zásoba sil. Pokud se nebudete cítit ve formě, rozhodně nic nezačínejte a počkejte na lepší chvilku. Vaše tělo a psychika by vás totiž zradily v tom nejdůležitějším momentě. Je velmi pravděpodobné, že v únoru bude vás velmi silně ovlivňovat pomalý příchod jarní únavy. Velmi složitý bude pro vás poslední únorový týden. Seběhne se tam silný pracovní tlak, menší finanční problémy a velké množství emocí, které se budou týkat vaší rodiny nebo partnerského vztahu. Bude to jako pochod ve skladu křehkého skla, kde malé zakopnutí způsobí velkou katastrofu.