Horoskopy od 14-01-2013 do 20-01-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
třetí  týden roku 2013

1. Beran – budete sklízet to, co jste již dříve zaseli. Na události v práci vliv mít nebudete, budou vycházet jen z minulosti. Místo hádek je lepší ustupovat. Budete se cítit atraktivnější než obvykle a opačné pohlaví bude váš pocit sdílet. Můžete toho využít. Zajistěte se před chladem, nezapomínejte, že nejvíce tepla uniká hlavou.

2. Býk – pokud neusnete na vavřínech, vaše pracovní pozice se může nyní velmi zlepšit. Vyhýbejte se jen různým hloupým provokacím. Každý partnerský vztah nyní může prožít vášnivý týden, chce to jen odmítnout stereotypy. Čtvrtek a pátek jsou na romantiku nejlepší. Pozor na krk a průdušky, ty jsou pro Býky podle horoskopu nyní nejcitlivější.

3. Blíženci – povinnostem se nevyhnete, ale může vás čekat nějaká příjemné pracovní překvapení. Nezapomeňte ukončit všechny věci, které vám zůstaly z minulého roku. Budete mít několik příležitostí se seznámit s někým zajímavým, možná trochu láskyplně zajiskří. Formu budete mít nyní proměnlivou, pokuste se více spát a vyhýbejte se kofeinu (pozor, je i v čaji).

4. Rak – pokud se budete řídit rozumem, vaše rozhodnutí a činy budou správné. Emoce tento týden do byznysu nepatří. Peníze navíc můžete získat jen díky štěstí, možná by stálo za to ho trošku potrápit? Vyžadujte od partnera, aby vám věnoval trochu více času. Vysvětlete si v ním během nějaké milé chvilky nepříjemná neporozumění. Pohyb podvečer nebo večer bude pro vás zdrojem energie, ale i klidného spánku.

5. Lev – na svých pět minut slávy budete muset asi ještě trochu počkat. Dělejte svou práci, dělejte ji dobře a dostaví se. Tento týden bude převažovat pracovní šeď. V lásce nezapomeňte na to, že první dojem bývá často mylný. Nyní se vám vyplatí rozhodně ještě trochu počkat. Hrozí vám zlomeniny nebo vyvrknutí, dávejte si pozor venku a to i za volantem.

6. Panna – obohaťte si práci získáváním nových kontaktů a zajišťováním si nových pevných spojenectví. Popřemýšlejte, jak zlepšit či zkrášlit okolí svého pracovního místa. Bude to mít dobrý dopad na výsledky. Nečekejte, až partner vás někam vytáhne, to byste taky mohli čekat věčně. Vymyslete něco milého sami. Do půlky týdne budete mít dobrou fyzickou i psychickou formu, pak si dávejte trochu pozor.

7. Váhy – máte nějaké resty z minulého týdne, nejdříve je dotáhněte do konce a pak až začínejte nové věci. Pokud to jen půjde, tento týden se vyhýbejte novým jednáním s úřady a bankami. Jestli se vám někdo začne líbit, trošku si ho mezi známými proklepněte a pak hurá do toho. Čekáním může příležitost zmizet. Pokuste se jít spát trochu dříve, pokud možno hodinu před spaním odejděte od počítače a televize.

8. Štír – horoskop předpovídá, že by se před vámi mělo objevit několik zajímavých možností, jak změnit nebo velmi výrazně vylepšit svou práci. Bude to chtít ale odvahu udělat první, trochu nepříjemný, krok. Ve vztahu měňte jen to, na čem se bez jakýchkoliv hádek shodnete s partnerem, tím si zajistíte příjemné zimní večery. Tento týden jsou u vás nejcitlivější ledviny a močový měchýř. Chraňte je.

9. Střelec – pracovní záležitosti by měly běžet svým vlastním tempem. Koncentrujte se proto nyní na tom, kde by se daly získat další extra peníze, třebas i v budoucnu. Máte možno trochu ušetřit. Milý flirt vám může zlepšit náladu, a flirtovat se dá i s životním partnerem. Regenerujte své síly, zvláště v pracovní části týdne, o víkendu se vám budou hodit.

10. Kozoroh – jestli vám někdo udělá nabídku, která je spojená s větší zodpovědností, nepřemýšlejte. Berte to. Peníze pak už přijdou s časem samy. Nebojte se říci, co ve vztahu čekáte. Druhá strana totiž může jen tak dumat a bloumat jako Marťan a místo potěšení vás čekají jen nepříjemná překvapení. Zdravotně docela dobrý týden, hodí se pro začátek léčby, ale i třeba pro hubnutí.

11. Vodnář – obětujte trochu více času na analýzu minulých dnů a týdnů. Napoví vám pak, kterým směrem se máte pracovně vydat.  Pracovní nebo finanční podporu hledejte jen u rodiny. Můžete u někoho vyvolat příliš velká očekávání, pokuste se zastavit flirt dříve, než to druhá strana vyloží špatně. Horoskop vám sice předpovídá více energie, ale také vám hrozí nějaké nachlazení nebo chřipka.

12. Ryby – dobrý týden pro dlouhodobé finanční plánování. Měli byste nyní mít možnost výrazně výhodnějšího uložení svých úspor. Možná už vás trochu taková ta šeď vztahu nudí, ale to není důvod pro nějaké bláznění či radikální změny. Vzpomeňte si, co vás nejvíce rozpalovalo a přivolejte to znovu. Budete mít trochu proměnlivou náladu, ale pokud se ráno ke světu postavíte pozitivně, všechny problémy minou.