Horoskopy od 07-01-2013 do 13-01-2013

Týdenní horoskop věštírny Měsíční kočka
druhý  týden roku 2013

1. Beran – důležitá bude jak kreativita tak i diplomacie. V situaci, kdy uvidíte, že vaše originální nápady nejsou přijímány s potleskem, netlačte na pilu a vysvětlujte. Uvidíte, že na tom vyděláte více než na konfliktu. Čerstvě zamilovaní se budou hodně hádat a učit, že život je o kompromisech. Dlouhodobější vztahy nezaznamenají problém. Dejte si pozor na páteř, nezapomínejte na přestávky s pohybem při sedavé práci.

2. Býk – vaše pracovní pozice by měla být stabilní. Navíc by se měly objevit nějaké peníze navíc, které můžete vydávat bez starostí.  Nejdůležitější není rozum ale srdce. Pokud váš partner pořád chce jen plánovat či kalkulovat, pokuste se ukázat, že ve vztahu jde o něco úplně jiného než v účetnictví. Ve volnem čase potřebujete vyrovnanou kombinaci pohybu na vzduchu a odpočinku.

3. Blíženci  – měla by vás ovládnout tvůrčí energie. Nápady neduste v sobě, nechte je rozvinout okolím, které je dokáže zdokonalit. Pozor na peníze, nepříjemná finanční ztráta je na obzoru. Pokud potřebujete více citu, zkuste ho nyní hledat hlavně u rodiny a v tradicích. Hlídejte si svůj krevní tlak, případné anomálie byste měli nahlásit svému lékaři.

4. Rak – uznání získáte jen díky odvaze. Pokud chcete sedět v koutě, bude to jen další nudný pracovní týden. Zkuste zjistit a pak také říci, co by se mělo zlepšit. Velmi dobrý týden pro různá setkání s přáteli, nezávazné randění a také pro romantický večer s partnerem. Nejvíce si to vychutnáte v pátek a sobotu. Nechte trochu odpočinout vaše oči, méně televize, počítače a knih vám prospěje.

5. Lev – lidi kolem sebe byste měli něčím překvapit. Znuděnost jim kouká z očí a jste pro ně hodně zaměnitelní. Pozornost můžete upoutat také velmi jednoduše vzhledem či nějakou extravagancí. Zima by měla ochladit příliš silnou vášnivost, ale zároveň přibrzdit i nějaké zbytečné reakce. Na lásku koukejte s odstupem. Pokud jste o Vánocích přeháněli s jídlem, možná by stálo za to shodit pár rychle nabraných kil.

6. Panna – práce by vám měla jít opravdu velmi dobře od ruky. Horoskop doporučuje těm, co přemýšlí o změně pracovního místa, aby už déle nečekali. Příležitosti nevydrží věčně. Na romantiku, flirtování či prázdné cukrbliky nebudete mít chuť. Na prvním místě by nyní měla být rodina. Pokuste se přistupovat ke všemu co nejklidněji, stres a rozčilování škodí vašemu zdraví.

7. Váhy – pokud budete poctivě přistupovat ke svým povinnostem a budete dochvilní, lidi bude hodně zajímat váš názor na pracovní záležitosti. Pozor na výdaje za hlouposti, jsou lákavé, ale peníze vám pak budou chybět. Ve společnosti byste se nyní měli cítit jako naprostá hvězda, bohužel to bude jen váš vlastní pocit. Mnohem více získáte nenápadností. Neignorujte dlouhodobé zdravotní problémy, začněte je řešit.

8. Štír – pokud si dáte pozor a nebudete příliš iniciativní, tento týden by vás mělo čekat méně pracovních povinností než obvykle. Získaný čas věnujte shánění nových kontaktů. Pokud jste single, horoskop doporučuje, abyste už nepřemýšleli o tom, jestli chyba je na vaší straně. Vsaďte na spontánnost bez kalkulací. I ve vztazích se toto nejvíce vyplatí. Oteplení neznamená, že můžete chodit po světě jako v létě, hlídejte si krk a nezapomeňte každý den na vitamín C.

9. Střelec – své povinnosti dělejte co nejdokonaleji. Rozhodně nepřebírejte práci od jiných. Jen by na vašich schopnostech parazitovali a nic by vám to nepřineslo. Střelci by nyní měli vsadit na vášnivost a nepředvídatelnost. Jak ve vztazích tak při hledání partnera to nyní bude to pravé ořechové. Fyzická i psychická kondice by nyní měla být velmi slušná.

10. Kozoroh – od začátku týdne se bude ukazovat, že čas nyní přeje ambiciózním lidem. Je možné si dělat své, neublíží vám to, ale pokud se odvážíte riskovat, vyděláte. Podle horoskopu Kozorozi bez partnera, kteří chtějí svůj stav změnit, mohou nyní uspět. Důležité je nenosit nos nahoru a všímat si věcí pod povrchem. Pokud se vám podaří udržet dobrou náladu, tak i vaše fysická kondice bude lepší, než by tomu mělo být uprostřed zimy. Pesimismus vás bude ubíjet.

11. Vodnář – vrhněte se na dokončení starších záležitostí. Pokud vám něco zůstalo ještě z minulého roku, pokuste se to co nejdříve ukončit, abyste měli dost energie na nové věci, které přijdou. Vztahům horoskop na tento týden předpovídá příjemnou rodinnou atmosféru, kde by mělo převládat porozumění a úsměv. Pokud nejste spokojeni se svým vzhledem, musíte s tím něco nyní udělat, je to základ psychické a díky tomu i fysické pohody.

12. Ryby – krizové bude pondělí a čtvrtek, pokud zvládnete pracovní tlak, který se v těchto dnech objeví, neměli byste mít problém s čímkoliv dalším během zbytku týdne. Investice směrujte jen do tradičních věcí. Asi se vám párkrát stane, že vůči nejbližším budete příliš kritičtí. Bez problémů to jde ale vyžehlit úsměvem. Pozor na bacily, pokud víte, že je někdo nemocný, raději se mu vyhýbejte. Nyní na vás přeskočí téměř jakákoliv klasická zimní choroba.